Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bisey sorucam benim test günüm yarindi aksam test yaptim sonuc 230 cikinca bu gun doktora gittim once hamilesin tebrik ederim deyip sevindi sonrada niye acele ediyosun diye kizditesti tekrarlamamı istemedi 230 cikmis dedi erken de test yapmissin tekrarlamana gerek yok dedi ben yarin aksam yine yapmak istiyorum ama 200 un ustunde olunca gerek yok diyo daha cok kafan karisip stres yaparsin diyo merkezdeki hemsireye de ben yokken falan gelirse sakin kan almayin beta bakmayin diye tembihledi ayin 21inde keseyi gormek icin cagirdi sizce yarin aksam yine kan vereyim mi ?
Merhaba bugün transfer öncesi doktor kontrolüme gittim bana gebelik aşısı önerdiler aranızda yaptıran var mı hiç? Ben ilk defa duydum
Oh kuzum maşallah baya artmış. Benim neden bu kadar az ki ya 5.7Opudan birgün önce ölçülmüştü 12 mm olmuştu transfer günü doktor ölçtü biçti her şey güzel dedi kalınlığı ama sesli bahsetmediben sorduğumda iyi dedi kaç milim demedi
![]()
Oh kuzum maşallah baya artmış. Benim neden bu kadar az ki ya 5.7
En az 7 mm olmasını bekliyoruz dedi çok üzüldüm. Bi de pazar progestan fitil başlıcaz dedi günde 3 kez. Progestan kullanmaya başlayınca kalınlaşma durur dedi chatgpt öyle mi? Öyleyse benim için kötü değil mi?Canım canını sıkma bazıların geç kalınlaşıyor burada kaç kişinin öyle oldu transfere kadar kalınlaşmıştı zaten 8 ve üzeri transfer için uygundur sen dediklerimi günlük tüket salıya kadar kalınlaşacaktır Allah’ın izniyle inşallah![]()
En az 7 mm olmasını bekliyoruz dedi çok üzüldüm. Bi de pazar progestan fitil başlıcaz dedi günde 3 kez. Progestan kullanmaya başlayınca kalınlaşma durur dedi chatgpt öyle mi? Öyleyse benim için kötü değil mi?
Mayala ya valla cok merak ediyorum duramiyorum yerimde esimle tartisip gidip kan verdimTest günün olmamasına rağmen iyi değer çıkmış erken yaptığın için de birazcık kızmış gibiçünkü doktoru dinlemeyip erken testler yapıldığı için
Doktorun demişse bir bildiği vardır sabırla ultrason gününü bekleyelim bakalıminşallah hepimiz için sağlıklısı hayırlısı olsun Allahtan
![]()
Progesteron rahmi kalinlastirip bebeğin düşmesini engelliyormus cok onemli bizde su donemdeProgesteron desteklemese verirler mi bak biz hâlâ kullanıyoruz demek ki işlev görüyor sen gönlünü rahat tut doktorunu dinleher şey iyi olucak Allah’ın izniyle Amin
![]()
Mayala ya valla cok merak ediyorum duramiyorum yerimde esimle tartisip gidip kan verdim3 sene oldu 3 senedir hep istedik simdi cok inanilmaz geliyo
![]()
Progesteron rahmi kalinlastirip bebeğin düşmesini engelliyormus cok onemli bizde su donemde![]()
Vignette kuzucum kaçırdım galiba sen naptın gittin mi bugün doktora
Taze transfer planlıyormuş kuzumm. Embriyoların 3. Güne mi 5. Güne mi gideceğine bağlı olarak pazartesi yada çarşamba transfer olacakmış![]()
ay inşallah kuzum 4ü de 5. Güne gitse ; 1 ini transfer edip 3 ü de dondurulmuş kalsa ne güzel olurdu