Adınıza üzüldüm gerçekten Allah sabır versin inşallah yükselir değeriniz bir umut olur size başka yumurtanız var mıydı dondurulmuş Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsinEvet kan testi verdim 9. Günümdü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adınıza üzüldüm gerçekten Allah sabır versin inşallah yükselir değeriniz bir umut olur size başka yumurtanız var mıydı dondurulmuş Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsinEvet kan testi verdim 9. Günümdü
5. Gün embriyosuydu zaten normalde test günüm yarindi haftasonu diye bugün verdim deger 0 çıkmış daha yükselmez evet 5 tane daha embriyom var amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAdınıza üzüldüm gerçekten Allah sabır versin inşallah yükselir değeriniz bir umut olur size başka yumurtanız var mıydı dondurulmuş Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin![]()
Aminn canım insAllahDoktorunla bir görüş bakalım bayram da süreç nasıl olur nasıl ilerler ona göre bir yol çizersiniz inşallah Amin![]()
Çok şükür mutlu oldum bunu duyduğuma benim hiç başka embriyom yoktu geride inşallah bu size ilk deneyim olmuştur bu tecrübe ile diğer transferleriniz sımsıkı tutunur5. Gün embriyosuydu zaten normalde test günüm yarindi haftasonu diye bugün verdim deger 0 çıkmış daha yükselmez evet 5 tane daha embriyom var amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun size Allah kolaylık versin inşallahÇok şükür mutlu oldum bunu duyduğuma benim hiç başka embriyom yoktu geride inşallah bu size ilk deneyim olmuştur bu tecrübe ile diğer transferleriniz sımsıkı tutunur![]()
İlk negatifimi aldım
Amin inşallah canımCanım benim çok üzüldümsenin adına
Sana sımsıkı sarılıyorumAllahım kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin
![]()
Merhaba benim benim 2.8 di hiç enduse etmeyin estroferm kullndim trabsfee günüOh kuzum maşallah baya artmış. Benim neden bu kadar az ki ya 5.7
Foliküller yavaş mı ilerledi son durum ne olduBenim Opu tarihi uzamıştı ondan dolayı 11 âdet cetrotide kullanmak zorunda kaldım![]()
İkinci kanı mı verdin canım inşallah güzel değerler almışsındırMayala ya valla cok merak ediyorum duramiyorum yerimde esimle tartisip gidip kan verdim3 sene oldu 3 senedir hep istedik simdi cok inanilmaz geliyo
![]()
Transfer çarşamba ama sizce o güne kadar kalınlaşır mıMerhaba benim benim 2.8 di hiç enduse etmeyin estroferm kullndim trabsfee günü
8. 30 olmuş ideal dendi
Foliküller yavaş mı ilerledi son durum ne oldu
Ayyyy harıka haber tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet canım bu tedavimde yavaş yavaş büyüdüler Ama doktorum iyi bir şey olduğunu söyledi yavaş büyüyen yumurtalar her daim kaliteli olur dedi çok şükür5 adet olgun yumurta çıktı 4 tanesi döllendi iki tanesi tam gününde blast oldu ikisini transfer oldum diğer ikisini 6. Güne kadar izlediler birisi durmuştu diğeri de blast oldu 6. Günde onu da dondurduk çok şükür Elhamdüllilah kan testim pozitif çıktı Perşembe günü nasip olursa ilk ultrason randevum var Allahım herkese nasip eylesin inşallah Amin
![]()
Ayyyy harıka haber tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenim amh düşük yaş 38 benim de yumurtalar yavaş ilerliyor o yüzden korkuyorum sözleriniz içimi rahatlattı umut oldu bana
benim 3 yumurtam var
![]()
Yediklerine dikkat ediyo musun canım.beni kesinkes uyardılar 3 beyazdsn ve paketli şeylerden uzak durmam içinKızlar merhaba bişi sorcam. Ben hem progestan fitil progestan hem göbekten hemde kalçadan vuruluyorum. 7 haftalık gebeyim ama karnımı görseniz 4 aylık dersiniz. Ben çok ödem topladım aşırı şişkinliğim var ve geçmiyor. Patlayacak gibi hissediyorum karnımı. Sizinde böylemi ya ben çok sindirim sorunu yaşıyorum ve öncesinde böyle değildim. Ne yapmalıyım bu nasıl geçecek gerçekten
Benim Amh 0.28 pazartesi toplama olacak inşallah…sizin sonradan mı fazla yumurta oldu yani toplamadan sonra mı öğrendiniz?Amin canım çok teşekkür ederimAllah razı olsun
darısı başına olsun inşallah umut her zaman var hiç umudunu kaybetme yeter ki sağlıklı kaliteli yumurtalar sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah
Bende çok tedirgin olmuştum fakat doktorumun sözleri bana umut olmuştu geç gelişmesi iyi bir şey olduğunu diyordubenim de Amh 0.05 baya düşük böyle olması benim için bir mucize oldu belki fazla da toplanır sen Allaha güven normalde birer adet yetiyor bebek olması için önemli olan nasibi olsun gerçekten önünde hiçbir şey duramaz
şu an yumurta büyütme aşamasındamısın canım
Çokta yolunda olduğu söylenemez.3 çizgili(trilaminar) yapıyı yine göremedi.Yine histereskopi önerdi.Ama ben yine de hayır transfer olsun dedim.zaten doktor da o yapı olmadan da gebeliklerin oluştuğunu söyledi.Histereskopinin %6-7 şans arttırdığını söylüyor.Yani büyük bi etkisi de yok. Ben daha fazla sürecimi ertelemek istemiyorum.Pazartesi 10 da transfer günüm.3.gün embriyosu olacak. Yeni ilaçlara başladık estrofem ve folik asite ek. Progestron iğnemi oldum birazdan 2 fitil katacağım uyumadan önce.sabahta bir fitil var.işte ilaç listesini verdi.prednol,monodoks,oksapar. Maydanoz,nane,paketli yiyecekler,3 beyaz,kola cips yasakladı.kahve çayı yasaklamıyor ama miktarına dikkat et dedi.hafif yürü ama kendini yorma diyor. Bana ekstra önereceğiniz herşeye açığım hanımlar. Yap ve yapma önerileriniz nelerdir?
Çokta yolunda olduğu söylenemez.3 çizgili(trilaminar) yapıyı yine göremedi.Yine histereskopi önerdi.Ama ben yine de hayır transfer olsun dedim.zaten doktor da o yapı olmadan da gebeliklerin oluştuğunu söyledi.Histereskopinin %6-7 şans arttırdığını söylüyor.Yani büyük bi etkisi de yok. Ben daha fazla sürecimi ertelemek istemiyorum.Pazartesi 10 da transfer günüm.3.gün embriyosu olacak. Yeni ilaçlara başladık estrofem ve folik asite ek. Progestron iğnemi oldum birazdan 2 fitil katacağım uyumadan önce.sabahta bir fitil var.işte ilaç listesini verdi.prednol,monodoks,oksapar. Maydanoz,nane,paketli yiyecekler,3 beyaz,kola cips yasakladı.kahve çayı yasaklamıyor ama miktarına dikkat et dedi.hafif yürü ama kendini yorma diyor. Bana ekstra önereceğiniz herşeye açığım hanımlar. Yap ve yapma önerileriniz nelerdir?
Benim Amh 0.28 pazartesi toplama olacak inşallah…sizin sonradan mı fazla yumurta oldu yani toplamadan sonra mı öğrendiniz?