• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Adınıza üzüldüm gerçekten Allah sabır versin inşallah yükselir değeriniz bir umut olur size başka yumurtanız var mıydı dondurulmuş Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin 🤲
5. Gün embriyosuydu zaten normalde test günüm yarindi haftasonu diye bugün verdim deger 0 çıkmış daha yükselmez evet 5 tane daha embriyom var amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

5. Gün embriyosuydu zaten normalde test günüm yarindi haftasonu diye bugün verdim deger 0 çıkmış daha yükselmez evet 5 tane daha embriyom var amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Çok şükür mutlu oldum bunu duyduğuma benim hiç başka embriyom yoktu geride inşallah bu size ilk deneyim olmuştur bu tecrübe ile diğer transferleriniz sımsıkı tutunur 💜

Foliküller yavaş mı ilerledi son durum ne oldu

Evet canım bu tedavimde yavaş yavaş büyüdüler Ama doktorum iyi bir şey olduğunu söyledi yavaş büyüyen yumurtalar her daim kaliteli olur dedi çok şükür 🤲 5 adet olgun yumurta çıktı 4 tanesi döllendi iki tanesi tam gününde blast oldu ikisini transfer oldum diğer ikisini 6. Güne kadar izlediler birisi durmuştu diğeri de blast oldu 6. Günde onu da dondurduk çok şükür Elhamdüllilah kan testim pozitif çıktı Perşembe günü nasip olursa ilk ultrason randevum var Allahım herkese nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹❤️

Evet canım bu tedavimde yavaş yavaş büyüdüler Ama doktorum iyi bir şey olduğunu söyledi yavaş büyüyen yumurtalar her daim kaliteli olur dedi çok şükür 🤲 5 adet olgun yumurta çıktı 4 tanesi döllendi iki tanesi tam gününde blast oldu ikisini transfer oldum diğer ikisini 6. Güne kadar izlediler birisi durmuştu diğeri de blast oldu 6. Günde onu da dondurduk çok şükür Elhamdüllilah kan testim pozitif çıktı Perşembe günü nasip olursa ilk ultrason randevum var Allahım herkese nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹❤️
Ayyyy harıka haber tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻🧿benim amh düşük yaş 38 benim de yumurtalar yavaş ilerliyor o yüzden korkuyorum sözleriniz içimi rahatlattı umut oldu bana🥺 benim 3 yumurtam var:(

Ayyyy harıka haber tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻🧿benim amh düşük yaş 38 benim de yumurtalar yavaş ilerliyor o yüzden korkuyorum sözleriniz içimi rahatlattı umut oldu bana🥺 benim 3 yumurtam var:(

Amin canım çok teşekkür ederim ☺️ Allah razı olsun 🤲🥰 darısı başına olsun inşallah umut her zaman var hiç umudunu kaybetme yeter ki sağlıklı kaliteli yumurtalar sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah 🤲😍
Bende çok tedirgin olmuştum fakat doktorumun sözleri bana umut olmuştu geç gelişmesi iyi bir şey olduğunu diyordu 🥲 benim de Amh 0.05 baya düşük böyle olması benim için bir mucize oldu belki fazla da toplanır sen Allaha güven normalde birer adet yetiyor bebek olması için önemli olan nasibi olsun gerçekten önünde hiçbir şey duramaz 🤲❤️ şu an yumurta büyütme aşamasındamısın canım

Kızlar merhaba bişi sorcam. Ben hem progestan fitil progestan hem göbekten hemde kalçadan vuruluyorum. 7 haftalık gebeyim ama karnımı görseniz 4 aylık dersiniz. Ben çok ödem topladım aşırı şişkinliğim var ve geçmiyor. Patlayacak gibi hissediyorum karnımı. Sizinde böylemi ya ben çok sindirim sorunu yaşıyorum ve öncesinde böyle değildim. Ne yapmalıyım bu nasıl geçecek gerçekten
Yediklerine dikkat ediyo musun canım.beni kesinkes uyardılar 3 beyazdsn ve paketli şeylerden uzak durmam için

N niloveege hanım nasılsın iyi misin inşallah durumun nedir kan testi falan yaptın mı yoksa gününü mü bekliyorsun inşallah pozitif haberler alırsın Amin 🤲🥰

Amin canım çok teşekkür ederim ☺️ Allah razı olsun 🤲🥰 darısı başına olsun inşallah umut her zaman var hiç umudunu kaybetme yeter ki sağlıklı kaliteli yumurtalar sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah 🤲😍
Bende çok tedirgin olmuştum fakat doktorumun sözleri bana umut olmuştu geç gelişmesi iyi bir şey olduğunu diyordu 🥲 benim de Amh 0.05 baya düşük böyle olması benim için bir mucize oldu belki fazla da toplanır sen Allaha güven normalde birer adet yetiyor bebek olması için önemli olan nasibi olsun gerçekten önünde hiçbir şey duramaz 🤲❤️ şu an yumurta büyütme aşamasındamısın canım
Benim Amh 0.28 pazartesi toplama olacak inşallah…sizin sonradan mı fazla yumurta oldu yani toplamadan sonra mı öğrendiniz?

gezegendeki FS gezegendeki FS canım kontrolün vardı her şey yolunda mı bizi de haberdar edersin inşallah 🥰
Çokta yolunda olduğu söylenemez.3 çizgili(trilaminar) yapıyı yine göremedi.Yine histereskopi önerdi.Ama ben yine de hayır transfer olsun dedim.zaten doktor da o yapı olmadan da gebeliklerin oluştuğunu söyledi.Histereskopinin %6-7 şans arttırdığını söylüyor.Yani büyük bi etkisi de yok. Ben daha fazla sürecimi ertelemek istemiyorum.Pazartesi 10 da transfer günüm.3.gün embriyosu olacak. Yeni ilaçlara başladık estrofem ve folik asite ek. Progestron iğnemi oldum birazdan 2 fitil katacağım uyumadan önce.sabahta bir fitil var.işte ilaç listesini verdi.prednol,monodoks,oksapar. Maydanoz,nane,paketli yiyecekler,3 beyaz,kola cips yasakladı.kahve çayı yasaklamıyor ama miktarına dikkat et dedi.hafif yürü ama kendini yorma diyor. Bana ekstra önereceğiniz herşeye açığım hanımlar. Yap ve yapma önerileriniz nelerdir?

Çokta yolunda olduğu söylenemez.3 çizgili(trilaminar) yapıyı yine göremedi.Yine histereskopi önerdi.Ama ben yine de hayır transfer olsun dedim.zaten doktor da o yapı olmadan da gebeliklerin oluştuğunu söyledi.Histereskopinin %6-7 şans arttırdığını söylüyor.Yani büyük bi etkisi de yok. Ben daha fazla sürecimi ertelemek istemiyorum.Pazartesi 10 da transfer günüm.3.gün embriyosu olacak. Yeni ilaçlara başladık estrofem ve folik asite ek. Progestron iğnemi oldum birazdan 2 fitil katacağım uyumadan önce.sabahta bir fitil var.işte ilaç listesini verdi.prednol,monodoks,oksapar. Maydanoz,nane,paketli yiyecekler,3 beyaz,kola cips yasakladı.kahve çayı yasaklamıyor ama miktarına dikkat et dedi.hafif yürü ama kendini yorma diyor. Bana ekstra önereceğiniz herşeye açığım hanımlar. Yap ve yapma önerileriniz nelerdir?

İnşallah dilerim sağlıcakla tutunur Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla nasip eylesin inşallah Amin 🤲😍
Doktorun gerekeni anlatmış sadece transferden sonra ilk birkaç gün ağır işlerden stresten uzak dur rahat ol düşünmemeye çalış sürekli dinlen yine evin içinde yavaş yavaş yürü kan akışı için ilk iki gün duş alma alsan da ılık suyla al sıcak su iyi gelmez yiyecek olarak bol su iç badem ceviz kabak çekirdeği organik yumurta tüket şifa olsun inşallah 🙏 ilaçlarında sana ve bebeğine şifa olsun umarım pozitif güzel haberlerini alırız Amin Ecmain 🤲❤️

Benim Amh 0.28 pazartesi toplama olacak inşallah…sizin sonradan mı fazla yumurta oldu yani toplamadan sonra mı öğrendiniz?

Muayenelerde sürekli 5 adet sayıyordu ama ben fazla saydığını gördüm hedef 8 yumurtaymış 6 toplandı birisi boş çıkmış diğer iki yumurta sağ tarafta sağ yumurtalığım çok riskli yerde doktorum yine de girdi ama diğer ikisini alamadı onları da alsaydı 6 yada 7 olgun çıkardı büyük ihtimalle ama nasip böyleymiş hatta ben her muayene de sordum doktorum 4 yada 5 çıkar diyordu bilerek bana Opudan sonra durumu anlatılar buna da çok şükür ben bu kadar beklemiyordum yani Elhamdüllilah 🤲

Hadi inşallah pazartesi günü çok güzel su gibi geçsin sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah emeğini boşa çıkarmasın mucizene kavuşursun bu sefer inşallah Amin 🤲🥲💕

Ben bu sefer çok yaban mersini 🫐 kabak çekirdeği ve organik yumurta yemeye başlamıştım Opudan önce ve Opu süreci devam etti artık onların da etkisi oldu mu bilmiyorum 🥹🥰

Back
X