Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu umutlu huzurlu saglikli gecelerHayırlı geceler Allaha emanet olun inşallah![]()
AminYaşım 36 ama 37 ye yol aldıkBenim bu 4.tüp bebeğim 4. Opum diğerlerin de hep dört adet olgun
yumurta çıktı ikisi döllendi ama benim ilk tüp bebekte döllenme olmadı 2.tüp bebekte 2 adet embriyom oluştu ilk transferde hamile kaldım dış gebelik geçirdim üçüncü tüp bebekte yine aynı sayı ve transfer oldum negatif oldu ben sonra artık mental olarak çökmüştüm 4 ay ara verdim fazla da vermek istemiyordum yaş ilerledikçe Amh daha da çünkü düşecekti ilk defa bu tedavim de bu kadar folikül oluştu ve benim için bu bir mucizeben bu sefer bu yiyecekleri de yedim ama ilk defa tedavim uzamıştı diğer opularım erken oluyordu neyse dedik vardır bunda bir hikmet sabırla bekledik çok şükür ben çok şaşırdım ve ilk defa 4 yumurta döllenmişti ve risk alıp 5. Güne götürdük iyi ki de uzamış ve risk almışız gerçekten Rabbimin ikramı bunlar bize Hamdolsun
Çok teşekkür ederimAllahım senin de yüzüne baksın inşallah Allahım emeklerini boşa çıkarmasın herşey sağlıklı güzel ilerlesin Rabbim çok uğraştırmadan ilk sefer de nasip eylesin inşallah
![]()
Evet 3. Gün belli oluyor ama kalitelerine çok takılma hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlaaar günaydın embriyolog aradı şimdi 3 tane yumurtam döllenmişşşuan tam sınırda olduğu için yumurtanız 3. Gün mü 5. Gün mü transfer edilecek birşey söyleyemiyorum pazartesi günü sabahtan arayıp haber vereceğim bugün gelin veya çarşamba gelin diye dedii. Yumurta kalitelerini sordum 1. Gün kalitelerin belli olması için henüz erken şuan tek hücreliler 3. Gün aradığımda belli olacak dedi. Sizde de kalitelerin belli olması 3. Gün müydü kızlaarr
![]()
Yaaa bana öle birşey demediler. Ama haklısın dikkat edeceğim daha fazla artık. Saol canı. Allah razı olsun. Bu ilaçları ne zaman bıraktıracak ya doğuma kadarmı kullancazYediklerine dikkat ediyo musun canım.beni kesinkes uyardılar 3 beyazdsn ve paketli şeylerden uzak durmam için
Umarım hepsi yaşasınlar da dediğin gibi kaliteleri önemli değilEvet 3. Gün belli oluyor ama kalitelerine çok takılma hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
Canim dun opu olacaktın değil mi nasıl geçti hadi geçmiş olsun güzel haberlere vesile olsun insAllahUmarım hepsi yaşasınlar da dediğin gibi kaliteleri önemli değil![]()
Kızlaaar günaydın embriyolog aradı şimdi 3 tane yumurtam döllenmişşşuan tam sınırda olduğu için yumurtanız 3. Gün mü 5. Gün mü transfer edilecek birşey söyleyemiyorum pazartesi günü sabahtan arayıp haber vereceğim bugün gelin veya çarşamba gelin diye dedii. Yumurta kalitelerini sordum 1. Gün kalitelerin belli olması için henüz erken şuan tek hücreliler 3. Gün aradığımda belli olacak dedi. Sizde de kalitelerin belli olması 3. Gün müydü kızlaarr
![]()
Yaaa bana öle birşey demediler. Ama haklısın dikkat edeceğim daha fazla artık. Saol canı. Allah razı olsun. Bu ilaçları ne zaman bıraktıracak ya doğuma kadarmı kullancaz
Evet canım oldum 4 yumurtam toplandı bugün aradılar 3 ü döllenmişCanim dun opu olacaktın değil mi nasıl geçti hadi geçmiş olsun güzel haberlere vesile olsun insAllah![]()
Amin canım inşallah hepsi döllenir 2 si bari blast olur sağlıklı sıhhatli umarım güzel haberler alırımMaşallahcanım toplanan yumurta sayısına göre iyi döllenmiş inşallah hepsi direnir seninle kalırlar Amin
Benim ilk gün aradığında kalitelerini bilemem ama iyi görünüyor dedi bembeyaz embriyoların fermante değil yani siyah tarzı olsa kötü dedi direnmezler onun için yerinden hiç çıkarmayacağım 5. Güne götüreceğiz dedi benim tahmine göre en az biri blast olur bir daha seni aramayacağım 5.gün direk şu saatte gel dedi o gün transfere yakın yerinden çıkaracağım dedi çok şükür hamdolsun darısı senin başına ve transfer günü bana kalitelerini söyledi Allahım yüzüne baksın inşallah Amin![]()
İnsallah canım hakkında herşeyin en güzeli kolaylıkla olsun inşallahUmarım hepsi yaşasınlar da dediğin gibi kaliteleri önemli değil![]()
Evet canım oldum 4 yumurtam toplandı bugün aradılar 3 ü döllenmişkaliteleri için erken dedi 3 yumurta ; 3. Gün transfer mi olacak yoksa 5. Gün mğ demek için tam sınır sayıda dedi. Pazartesi aradığımda bugün yada çarşamba diyebilirim sana kaliteleri de o zaman belli olacak dedi canım
Amin canım inşallah hepsi döllenir 2 si bari blast olur sağlıklı sıhhatli umarım güzel haberler alırım![]()
![]()
İnşallah hayırlı haberleri alırsın canım benim haberdar et biziiBiraz sonra test vermeye gidicen kızlar çok heyecanlıyım ne olur dua edin![]()
Mesajla cevap verdim sormak istediginiz baska bisey varsa seve seve cevap veririmMerhaba eşimde azosperm nerde tedavi oldunuz hangi doktor
Tamam canım inşallah güzel haberler veririmİnşallah hayırlı haberleri alırsın canım benim haberdar et bizii
Biraz sonra test vermeye gidicen kızlar çok heyecanlıyım ne olur dua edin![]()
12.haftaya kadar bebek organları gelişiyormuş.sanırım bazılarına o güne dek devamYaaa bana öle birşey demediler. Ama haklısın dikkat edeceğim daha fazla artık. Saol canı. Allah razı olsun. Bu ilaçları ne zaman bıraktıracak ya doğuma kadarmı kullancaz