Canım teşekkür ederim yarın şeninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah yaa
İnşallah yaaa , bugün 5. Günüm çift embriyo idi
Maşallah çok sevindim ikisinin tutunmasına ayrıca sevindimMerhaba canım evet hem kese hem kalp atışları duyduk çok şükür 2 adet bezelyelerim büyüyor :)) sende durum nedir inşallah şeninde herşey yolundadır
Amin yaa belirti aramayalım diyoruz ama deli gibi belirti arıyorumMaşallahyarısı bitmiş az kaldı Rabbim pozitif haberler almanı nasip eylesin inşallah Amin
Merhaba canim ayni durumu yasiyorum ben de. Ne durumdasin?Kızlar benim yine kanamam oldu ya kırmızı bu sefer regli kanı gibibir problem var sanırım .Böyle kırmızı kanama yaşayan oldu mu ? Hafif ağrıyla geldi
Merhaba canim ayni durumu yasiyorum ben de. Ne durumdasin?
Kese ve yolk sac i gordum sabah vajinal ultrasonla. Eve geldim kanama olduGeçmiş olsun canım kötü birşey değildir inşallah
İnşallah çok güzel haberlerle geleceksin Allah güzel gönlüne göre versin canimCanım benim sana kocaman sarılıyorumöpüyorum o senin kalbinin güzelliği hiç korkma Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin güzel haberlerini bekliyorum bende yarın inşallah gideceğim Allahım inşallah sağlıklı hayırlı güzel haberler almak nasip olsun Amin
Merhaba Allah’ın izniyle bir şey olmuyor benim 6. Haftada regli gibi kanamam oldu afedersin ayağa kalkınca su gibi akıyordu .Çok şükür dinlendim ve progestanla geçti .kanama alanım vardı kapandı çok şükür .her kontrolümde doktorum yine olabileceğini söylüyor ama olmadı şükür sadece fitille kahvemsi akıntım oluyor o hiç geçmedi kanamadan sonraKese ve yolk sac i gordum sabah vajinal ultrasonla. Eve geldim kanama olduhemen progestan yaptirdim geri gittim doktora kesenin duzgun oldgunu kanama alani olmadigini ve boyle kanamalarin olabilecegini soyledi kan sulandiriciyi kesip dinlenicem dua edin insallah birsey olmaz
Merhaba canım bebek küçükken tam ölçüm yapamıyorlar ileri ve geri çıkabiliyor milimlik olduğu için .büyüdükçe düzeliyor bu durum .Merhaba canım bence bebeğin gelişimi sağlıklıysa bir güne takılma büyüdükçe o fark kapanacaktır bazı bebekler bir hafta geriden de gelebilir yada bir hafta önden de gidebilir bunlar kötü değil önemli olan bebeğinin sağlıklı gelişim olması inşallah sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Cok sagol canim icim rahatladi biraz. Umarim gecer benimki de dinleniyorum ben deMerhaba Allah’ın izniyle bir şey olmuyor benim 6. Haftada regli gibi kanamam oldu afedersin ayağa kalkınca su gibi akıyordu .Çok şükür dinlendim ve progestanla geçti .kanama alanım vardı kapandı çok şükür .her kontrolümde doktorum yine olabileceğini söylüyor ama olmadı şükür sadece fitille kahvemsi akıntım oluyor o hiç geçmedi kanamadan sonra
Hayırlı olsunn:)) Bir şey olmaz inşallah, iğnelerden dolayı dokularımız hassaslaşıyor o bölgede de kan dolaşımı artıyor. Belki de ultrasondan dolayı biraz tahriş olmuştur. Madem kanama alanı yok demiş, sorun yok demek ki o zamanKese ve yolk sac i gordum sabah vajinal ultrasonla. Eve geldim kanama olduhemen progestan yaptirdim geri gittim doktora kesenin duzgun oldgunu kanama alani olmadigini ve boyle kanamalarin olabilecegini soyledi kan sulandiriciyi kesip dinlenicem dua edin insallah birsey olmaz
Kese ve yolk sac i gordum sabah vajinal ultrasonla. Eve geldim kanama olduhemen progestan yaptirdim geri gittim doktora kesenin duzgun oldgunu kanama alani olmadigini ve boyle kanamalarin olabilecegini soyledi kan sulandiriciyi kesip dinlenicem dua edin insallah birsey olmaz
Benim de bugün kese ve yolk sac göründüBen 5+6'yım sanıyordum ama ultrason kağıdında 5+4 yazıyordu. Kalp atışına bakılmadı, haftaya da kalp atışı için gideceğim. Duysak da rahatlasak artık herkese söylemek istiyorum, zor tutuyorum içimde
Merhaba canım bebek küçükken tam ölçüm yapamıyorlar ileri ve geri çıkabiliyor milimlik olduğu için .büyüdükçe düzeliyor bu durum .
Amiinn inşallah dört gözle bekliyorumMaşallahcanım gözün aydın olsun darısı kalp atımına olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin
İnşallah çok güzel haberlerle geleceksin Allah güzel gönlüne göre versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?