Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Anladım canim değişiyor aslında ikisi de vajinalden baktı ama anlamadım ilk zamanlar oluyormuş sanki sonra yakaliyormus

Bide biz seninle aynı gün transfer olduk sanki ya neden 1haftalık farkımız var acaba. Son adet 19 mart benim transfer de 8nisan senin ne zamandı
Benimde 16 martti tarihim 8 nisanda transfer işte doktordan doktora değişiyor tüp bebek doktoruma göre bugün 7+6 yim devlet hastanesine göre 8+6 biraz idrar yollarimda enfeksiyon çıktı cuma günü tüp bebek doktoruma gidicem o zaman tekrar bakarlar yazarim inşallah senin testlerin güzel çıktı mi

Insallah birsey olmaz ya bir anda hafif agri ve kirmizi kan gorunce beynimden vurulmusa dondum neyse hafifledi simdi

Insallah canim dua edin de güzel ilerlesin hepimizinki

Kızlar transferimi oldun doktor ovitrelle vurulmamı söyledi yarın. Hiçbir yerde bulamıyorum balıkesir veya bursada elinde olan var mı?

Hayırlı olsun canım sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun Amin Test günün ne zaman belli olacak ovitrelle niye vuracaksın

Test günüm 26 sı canım allaha şükür burdan bi arkadaştan buldum ovitrelleyi. Yarın veya en geç öbür gün vurmamı söyledi. Benim gibi transferden sonra ovitrelle kullanan var mı acaba? Çocuğun tutunmasında önemli rolü var dedi banaa

Hadi inşallah sana ve bebeğine şifa olsun ilk üç gün çok önemli tam tutunma evresi onun için bol bol dinlen canım rapor aldın mı en azından kafan rahat olurdu güzel pozitif haberlerini alalım inşallah Amin

Aldım aldım canım sağolasın umarım inşallah

H hpia1453 canım nasılsın transfer oldun mu inşallah su gibi güzel geçmiştir Sonunda pozitifleri görmek nasip olsun Amin

Çok üzgünüm ya erken gebelik testi yapamayacağım 1 hafta sonra yarın ovitrelle olacağım için zaten pozitif verir her türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…