- 12 Mayıs 2022
- 489
- 469
- 53
- 25
Çok üzüldüm gerçekten ama dünyanın sonu değil kiBen tek embriyo taze transfer olmuştum. 5. Gün erken gebelikte çıktı, 6. Gün kan vermiştim. Gebeliğim sonlandı malesef ama çıkmıştı yani o günlerde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm gerçekten ama dünyanın sonu değil kiBen tek embriyo taze transfer olmuştum. 5. Gün erken gebelikte çıktı, 6. Gün kan vermiştim. Gebeliğim sonlandı malesef ama çıkmıştı yani o günlerde![]()
Olmuştum tam transferde başıma geldi durmadan öksürüyordum Allah'tan kendımı tutmayı basarıyırdum sıcak su tükettim bol bol bi de doktırum şurup ve hap verdi bebişe birşey olmaması içinKorkmuyorum bacımsu Allaha emanet yapacak birşey yok bnm alerjik olabilir alerji ilacını kestim ya
Kiz bu ne sen yoksaaaa![]()
![]()
Kuzum biliyorsun benim amh da düşük 0,41. Benim doktorum hemen başlatıp 3. gün taze transfer yapmak istiyor. Yaşın da küçük annesinin karnında gelişsin dedi. Hatta ben pgt istemiştim ama pgt için 5. güne götürüp dondurmak gerektiği için bana önermedi. Rahim de uygun gözüküyor biz 3. gün taze transfer yapalım dedi. Senin bat ne zaman? Doktora ne zaman gideceksinBen canım. 2 yılda 1.71'den 0,57 ye düştü. ŞEhir hastanesinde yaptırıcam. Doktorum amh düşük olduğu için aşılama şartı da ortadan kalkıyor dedi direl tüp bebeğe geçeceğiz.
Kızlar konuşmaları okudum tamamen de aklıma takıldı. Benim amh 0,57 ya şimdi 4-5 yumurtam gelişirse yine de havuz yöntemi önerebilir mi doktorum. Yoksa mesela 5. güne iyi kalitede bir yumurtam da gitse kalitesi iyi diye taze transfer de yapabilir mi?
Sonuçta muhtemelen az yumurtam oluşacağı için rahmim de çok zorlanmamış olacak. Korkum şu; şu sebepten soruyorum. Şimdi biz 2,5 yıldır korunmuyoruz ya bir de beyram girdi araya 1 ay daha attı. Tekrar süreç uzasın istemiyorum.
Bizim en sabirsiz zamanlarimiz dimi bunlarBilmiyorum erken olabilir ama merak ettim hafıften gölge gibi çıktı bakalim hayırlısı![]()
Nerden biliyorsun belkide yumurtayla karıştırdilar görmedilerGece ovitrelle vurdum bacımsu keşke gerçek olsaydı yapay betakeşkem bir süpriz olsa hamile oluyormuşum
kız o kadar muayene
oldum görünürdü hamiş olsaydım
![]()
Valla çok haklısınAyyy varya yüzdük yüzdük kuyruguna geldik son anda kaçış ariyoruz dimiama napalim bacim iğnelerden süzgeçe döndük resmen onun birde acısı dayanilmaz yani yeter da ne dü yani
![]()
Ayn cnm benimBizim en sabirsiz zamanlarimiz dimi bunlarinşallah pozitifleri göstersin rabbim 
Nerden biliyorsun belkide yumurtayla karıştırdilar görmedilerşaka bi tarafa olmasini isterdim tabi
Rabbim göstersin de nasil olduğunun önemi yok
![]()
Tutunur Allah ın izniyle yemeğinizi yiyin masa da sonra tekrar dinlenmek için yatarsınızKızlar bugün transfer oldum 1.30 da. Bir buçuk saat yattım sonra arabanın arkasında yatarak bir buçuk saatte yol geldim inşallah tutunurlarkızlar bu arada yemeği masada yesem sorun olur mu yoksa yatakta yiyecem
![]()
Transferin hayırlı olsun canımKızlar bugün transfer oldum 1.30 da. Bir buçuk saat yattım sonra arabanın arkasında yatarak bir buçuk saatte yol geldim inşallah tutunurlarkızlar bu arada yemeği masada yesem sorun olur mu yoksa yatakta yiyecem
![]()
6. Gün 56Beta kaç çıktı
Kafayı yicez mi yedik benceKızlar bizim şu transferde tedirgin olup onu yesek bişey olurmu, kalktım bişey olurmu sorusu, oruçluyken kaş almak orucu bozarmının aynısı değil mikafayı yiyecez yakında, chatgpt beni engelleyecek
![]()
Kızlar bizim şu transferde tedirgin olup onu yesek bişey olurmu, kalktım bişey olurmu sorusu, oruçluyken kaş almak orucu bozarmının aynısı değil mikafayı yiyecez yakında, chatgpt beni engelleyecek
![]()
Kızlar bizim şu transferde tedirgin olup onu yesek bişey olurmu, kalktım bişey olurmu sorusu, oruçluyken kaş almak orucu bozarmının aynısı değil mikafayı yiyecez yakında, chatgpt beni engelleyecek
![]()