- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #2.081
Maşallah subhanallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah6+1 hem kese hem kalp atısını duydum çok şükürRabbim isteyen bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah
![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah subhanallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah6+1 hem kese hem kalp atısını duydum çok şükürRabbim isteyen bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah
![]()
Ayy yüzüstü yatmak velinimetmiş gerçekten canım ya şuan bende hiç yatamıyorum o şekilde heryerim tutuldu resmenBende aynı böyleyim acaba kullandığımız ilaçlardan mı? Ben progestan fitil 3 kez ve 2 ampul iğne kullanıyorum. Birde yüzüstü uyumayı çok seviyordum sürekli sol ya da sırtüstü yatmaya çalışıyorum rahat uyuyamıyorum
MaşallahKızlarr bugün tüp bebek süreci bitince asıl takipli olacağım doktora gittim dünün aksine karından ultrasonla baktk 5,5 mm olmuşuz 5+2 ymişiz![]()
Görüştüm normal dedi vucüt alışmaya çalışıyormuş pazartesi görücez inşallah bebeğiBenimde baş dönmem oluyor ama öncesinde baş dönmelerin olabilir bu süreçte ani hareketler yapmayın hızlı hareket etmeyin diye hemşirem bilgi vermişti ama isterseniz yine görüşün hemşirenizle
Amin inşallahAyy keseler kalp atışları da duyulmaya başladı. Allah’ın izniyle inşallah grup olarak biz bu yolu güzel bitiricez hanımlar![]()
Takipli olacağınız doktora nasil karar verdiniz? Tüp bebekle ilgili neleri bilmesi gerekiyor yeni doktorun ya da neye dikkat etmesi gerekiyor mesela? Takip edecek doktor hiç arastirmadim neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum bileKızlarr bugün tüp bebek süreci bitince asıl takipli olacağım doktora gittim dünün aksine karından ultrasonla baktk 5,5 mm olmuşuz 5+2 ymişiz![]()
Canım çok sevindim sağlıkla gelsin bebişin6+1 hem kese hem kalp atısını duydum çok şükürRabbim isteyen bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah
![]()
Bende öyle yüzüstü yatmaya alışığım böyle o kadar zorlanıyorum ki şu an bacak arama yastık alıyorum bir de küçük bir yastiga sarılıyorum anca öyle uyuyabiliyorum. Ben de progestan sabah akşam göbekten vuruyorum akşam coraspin ve sabah akşam vitamin alıyorum o kadarBende aynı böyleyim acaba kullandığımız ilaçlardan mı? Ben progestan fitil 3 kez ve 2 ampul iğne kullanıyorum. Birde yüzüstü uyumayı çok seviyordum sürekli sol ya da sırtüstü yatmaya çalışıyorum rahat uyuyamıyorum
Uzandığın zaman bacaklarının arasına yastık al öyle dene bi ben şu an anca öyle uyuyabiliyorumAyy yüzüstü yatmak velinimetmiş gerçekten canım ya şuan bende hiç yatamıyorum o şekilde heryerim tutuldu resmen![]()
İnşallah canımhepsine bakıldı. Dediğim gibi olmadıkça daha derine olmadıkça daha derine inildi. Ama olmayınca olmuyor herşey bakıldı denendi. Nasipten öte yol yok canım. İnşallah şuan altın yumurtam benimledir.![]()
Yaş maşallah. Doktorun süreci nasıl işletiyor bu konuda hiç bilgim yok transfer olduğun yerle görüşmeye yine devam edecek misin? Takip doktorunu seçerken bir kriter belirledin miKızlarr bugün tüp bebek süreci bitince asıl takipli olacağım doktora gittim dünün aksine karından ultrasonla baktk 5,5 mm olmuşuz 5+2 ymişiz![]()
Öyle yapıyorum bende aradaUzandığın zaman bacaklarının arasına yastık al öyle dene bi ben şu an anca öyle uyuyabiliyorum![]()
Amin inşallahMaşallah subhanallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah![]()
Amin amin inşallahCanım çok sevindim sağlıkla gelsin bebişindarısı bizlerin başına
![]()
Adet ağrısı gibi ara ara kramplar ve 6 gün pembe 789 gün kahverengi lekelenme yaşadımSol kasıkta ara ara ağrı ve regl olacakmış gibi ağrı vardı , yani negatifken de aynı şeyleri hissetmiştim pozitifken de![]()
Merhaba canım, benimde doğal suklis oldu. Ben sadece fitil kullanıyorum. Çok şükür pozitifi gördüm. Senin sonuç bellimi?Senin baya çokmuş ilaçlar canım benim doğal suklis oldu sadece fitil ve oksapar var. Sen pozitif aldın mı ?
Yaa çok güzel, maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah6+1 hem kese hem kalp atısını duydum çok şükürRabbim isteyen bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah
![]()
AminYaa çok güzel, maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallahBende perşembe gideceğim kese ve kalp atışı için. İçim içime sığmıyor zaman geçmiyor. Transfer tarihime göre 6+3 deyim. Ama 7. Haftada çağırdı doktorum.