• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İyi bari sevindim canım çok gözümde büyüttüm ya. Uzun süre kullanırsam ödemden girmez o da çok acıyor hadi 3-5 gün neyse de haftalarca iğne olmak kara kara düşündürüyor 😂😂😂
Bu yola girince bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalıyorsun maalesef ilk trabsferimde bende senn gibi düşünüyodm karnım çıktı ödem oluştu igne yerlerinin ağrısı da cabası ama ikinci de saldım valla daha relaxm 🤗 hiç gözünde büyütme

Bu yola girince bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalıyorsun maalesef ilk trabsferimde bende senn gibi düşünüyodm karnım çıktı ödem oluştu igne yerlerinin ağrısı da cabası ama ikinci de saldım valla daha relaxm 🤗 hiç gözünde büyütme
İnşallah gelsin bebişler 🥹🤰🏻

Bana 3 kutu yazdılar 9 Haziran pazartesi tekrar gidicem kontrole. Ha bir de Prednol verdi bağışıklık baskılıyormuş neden anlamadım. Bugün 3. Günü reglmin progestana tarih vermedi henüz canım
Bana da ve bi çok kadına verildi.Kortizolu bir hapmış.Embriyoyu vücudun yabancı madde olarak görüp savaşmasın kabullensin diye canım.Bağışıklığını baskılayacak yani ki embriyon tutunsun.Şimdi östrojen hapı olan estrofemle rahimin yani embriyonun yatağını yapacaklar.7 cm üzeri olması lazım endometrium denilen rahim duvarının.Kontrollerde endometriumu takip edecekler.Sende dikkatle dinlersen doktorunu söyleyecektir zaten.aşağı yukarı reglin 15-20.günleri arası falan transferin gerçekleşir canım🌸 güzel bir süreç geçirmen dileğiyle🌸

Ay bana da haber ver sevgili vignette.Ertelendiğinde üzülmüştük.Rahim kalınlığına falan da ne diyor iyice dinle bakalık doktorunu.hemşireye not aldırırken eşimde iyice dinlesin tüm detayları.Çıkınca araştırırsınız😇 güzel bir süreç diliyorum sana canım🌸💝🫂
Ay çok teşekkür ederim kuzucum inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkta olur bu sefer her şey 🩷🌷

Bana da ve bi çok kadına verildi.Kortizolu bir hapmış.Embriyoyu vücudun yabancı madde olarak görüp savaşmasın kabullensin diye canım.Bağışıklığını baskılayacak yani ki embriyon tutunsun.Şimdi östrojen hapı olan estrofemle rahimin yani embriyonun yatağını yapacaklar.7 cm üzeri olması lazım endometrium denilen rahim duvarının.Kontrollerde endometriumu takip edecekler.Sende dikkatle dinlersen doktorunu söyleyecektir zaten.aşağı yukarı reglin 15-20.günleri arası falan transferin gerçekleşir canım🌸 güzel bir süreç geçirmen dileğiyle🌸
Prednolu kaç gün kullandın balım ve ne zaman teansfer öncesi mi ? Galiba işe yaramış hamilesin çok sevindim 🥰

Özelden yazmıştım ama cevabınızı alınca tekrar bakmadiniz sanirim😊karar verdiniz mi sisli memorilale
Yok estağfirullah cevabı alınca niye yazmayayım, 3 gündür çok yoğun geçiyordu okudum aklımdaydı bugün yazabildim. Başka bir yerle görüşmeye çok üşeniyorum burada da herkes övüyor şişli memoriali, orayla devam edeceğim gibi gözüküyor ama daha reglime var. Doktor konusunda da çok kararsızdım akışına bırakıcam sanırım yorgun hissediyorum

Yok estağfirullah cevabı alınca niye yazmayayım, 3 gündür çok yoğun geçiyordu okudum aklımdaydı bugün yazabildim. Başka bir yerle görüşmeye çok üşeniyorum burada da herkes övüyor şişli memoriali, orayla devam edeceğim gibi gözüküyor ama daha reglime var. Doktor konusunda da çok kararsızdım akışına bırakıcam sanırım yorgun hissediyorum
Hakkınızda hayirlisi

Merhabalar transferi saymazsak
dün 9. Günümdü
kendi test günümde yaptırdım
kan testim 209.5 çıktıı
Çok şükür çook sevindimm🤲 kızlar yarın tekrar vericem inşallah katlar artar ama aynı yerde sizce sorun olurmu
Tedavimi istanbul şişli memorialde yaptırıyorum gerçekten çok memnun kaldım

Kızlar bugün kromozom analiz testi sonucumuz çıktı benim raporda sıkıntı gözükmüyor ama esimin raporunda 46 xy 15ps+ yaziyo bunun açıklamasını bilen varmı

Back
X