- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #2.041
Yaa çom teşekkür ederim. Bütün gün o kadar heyecanlıydım ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çom teşekkür ederim. Bütün gün o kadar heyecanlıydım ki
Transfer sonrası bol bol dinleneceksin zatenYaa çom teşekkür ederim. Bütün gün o kadar heyecanlıydım kiNasıl uyku uyuycam hiç bir fikrim yok
![]()
Seni heyecanlandırmak istemem amaAlttakindede çizgi var ama silik baya
Ya ilk denemem de transferim zaten kimyasal olunca biraz daha derine indik bazı işlemler uygulandı bazı tedavilere girdim sonrasında tuttu o da düşük oldu düşük olunca bunu genetiğie gönderdik acaba dedik embriyolarımdan bir sıkıntı var sonucum gayet sağlıklı geldi yani bebeğim de hiçbir şekilde engel durumu söz konusu değildi ondan sonra tekrar kimyasal oldu. Uani vucudüm resmen. Embriyolarla savaşıyor ve imha ediyor artık biraz daha detaya inmeye başladık. Serumlar felan alıyorum transfer zamanı eşimden alınan kanla aşı oldum vücudum yabancı algılamasın embriyoyu diye. Yani tamamen benim vücudumla alakalı gebelik oluşuyor ama devam ettiremiyorAmin inşallah canım sonu kucağına aldığın bir süreç olur inşallah.Peki neden kimyasal tekrarlıyormuş sürekli.Niçin böyle olurmuş? Bir çare bir tedavi ya da sebep verildi mi bu konuda?
progestan dex 25 mg sabah akşam iğnem var fitil de var estrofem var sabah 2 akşam 2 estrofem şişlik yapar mı bilmiyorum ben iğnelerin şişkinlik yaptığına inanıyorum bol bol su içiyorum ödem oluşması biraz zor kendiliğindenBen iğne oksapar kullanıyorum bide fitil var progestan bunlar yapar mı şişlik ? Canım sıkılıyor
Senin baya çokmuş ilaçlar canım benim doğal suklis oldu sadece fitil ve oksapar var. Sen pozitif aldın mı ?progestan dex 25 mg sabah akşam iğnem var fitil de var estrofem var sabah 2 akşam 2 estrofem şişlik yapar mı bilmiyorum ben iğnelerin şişkinlik yaptığına inanıyorum bol bol su içiyorum ödem oluşması biraz zor kendiliğinden
Evet benimde 4 yıldan fazladır hiç gebelik yaşamayınca belki de kimyasal oluyorumdur diye aklıma gelmişti transferin 7.günü falan.Allah bu kadar çabanızın mukafatını versin inşallah.Bu sefer gelsin bebişiniz.Dualarım sizinleYa ilk denemem de transferim zaten kimyasal olunca biraz daha derine indik bazı işlemler uygulandı bazı tedavilere girdim sonrasında tuttu o da düşük oldu düşük olunca bunu genetiğie gönderdik acaba dedik embriyolarımdan bir sıkıntı var sonucum gayet sağlıklı geldi yani bebeğim de hiçbir şekilde engel durumu söz konusu değildi ondan sonra tekrar kimyasal oldu. Uani vucudüm resmen. Embriyolarla savaşıyor ve imha ediyor artık biraz daha detaya inmeye başladık. Serumlar felan alıyorum transfer zamanı eşimden alınan kanla aşı oldum vücudum yabancı algılamasın embriyoyu diye. Yani tamamen benim vücudumla alakalı gebelik oluşuyor ama devam ettiremiyoryani sorun kesinlikle şu Şundan kaynaklı diyemiyoruz sebep bulamıyoruz yani büyük ihtimalle diyoruz embriyoyu vücudum hani yabancı algılıyor ve imha ediyor diye düşünüp yani bağışıklık baskılamaya çalışıyoruz dediğim gibi başka hiçbir sorun yok ya da daha zamanı var demek ki Rabbim bekletiyor bilmiyorum.
Çünkü doktor sonuçlarımıza baktığında normal yolla bile olabilecek durumdasınız diyor ben de kendimce şey düşünüyorum belki de hamile kalıyordum ama kimyasal oluyordu sonuçta kimyasal gebelik adetle birlikte atılan bir şey bilmediğim için belki de anlamıyordum.
çok şükür ilk pozitifimi gördüm 5+5 deyim inşallahh sağlıklı kucağıma almak nasip olur ve burdaki tüm arkadaşlarımız için de aynı şeyi diliyorumSenin baya çokmuş ilaçlar canım benim doğal suklis oldu sadece fitil ve oksapar var. Sen pozitif aldın mı ?
Maşallah inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına almak nasip olurçok şükür ilk pozitifimi gördüm 5+5 deyim inşallahh sağlıklı kucağıma almak nasip olur ve burdaki tüm arkadaşlarımız için de aynı şeyi diliyorum![]()
çok teşekkür ederim aynı güzellikleri sizin için de diliyorumMaşallah inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına almak nasip olurkaçıncı gün kan vermiştin ?
Bana 10. Gün ver dedi doktorum 5.gün embriyosu çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sankiçok teşekkür ederim aynı güzellikleri sizin için de diliyorumtam gününde verdim 12. günde
Merhaba bende 27 mayısta transfer oldum.Merhaba kızlar ben de 28 inde transfer oldum 6. Gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı arada akıntı oluyor içeriden çıktılar diye korkuyorum kendimi kasmaktan belim ağrıyo meme uçlarım ilaçlardan kaynaklı dokununca sızlıyor. Test zamanım 7 haziran aşırı korkuyorum. 2 günde kabız oldum duphalac içince düzeldi ama insan tuvalete gidince bile korkuyor ya düşerse ordan diye
En üstteki farklı marka olan freely alttakiler Predictor. Sabah testleri bunlarSeni heyecanlandırmak istemem amabence yarın git kan ver.5.gün çiftmiş bir de embriyoların yarın 15 günlük embriyo olacak en az biri bile tuttu ise.200 beta ile falan benim bundan bi tık koyu çıkmıştı. Sen belki bu testi sabah ilk idrarla da yapmadın.bir de marka ne?
Umarım pozitifi görürüz biz deMerhaba bende 27 mayısta transfer oldum.
Aynı şekilde bende akıntıyla akar mı ? Hapşırınca düşer mi diye korkuyordum ama öyle bir şey mümkün değilmiş canım boşuna kasma kendini
İnşallah güzel sonuçlar alırız canımUmarım pozitifi görürüz biz debiraz rahatladım umarım tutunurlar bize minik bebişler
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun . gerçekten bebegimle hayatımın değişeceğini inanıyorumEvet benimde 4 yıldan fazladır hiç gebelik yaşamayınca belki de kimyasal oluyorumdur diye aklıma gelmişti transferin 7.günü falan.Allah bu kadar çabanızın mukafatını versin inşallah.Bu sefer gelsin bebişiniz.Dualarım sizinle![]()
6. Gün embriyosu genetiğe gittiği için 6. Günü beklediler çift embriyo yaşım 37 test günü 7 haziranİnşallah güzel sonuçlar alırız canımrahatla evet bende senin gibi panik olmuştum yapay zekaya sordum öyle bir şey mümkün değil dedi. Kaçıncı gün embriyosu ? Test günün ne zaman
İnşallah pozitif alırız6. Gün embriyosu genetiğe gittiği için 6. Günü beklediler çift embriyo yaşım 37 test günü 7 haziran