- 2 Temmuz 2024
- 3.483
- 5.958
- 73
- 27
İnşallah çok güzel sonuç alırsın canım dualarım seninle. Tek embriyon mu çift embriyo mu transfer oldunÇok şükür hamdolsun 7 gün oldu transfer olalı pazartesi günü kan test günüm Allahım nasip ederse inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok güzel sonuç alırsın canım dualarım seninle. Tek embriyon mu çift embriyo mu transfer oldunÇok şükür hamdolsun 7 gün oldu transfer olalı pazartesi günü kan test günüm Allahım nasip ederse inşallah![]()
Amin canım benim vallahi çok zor tüm İstanbul’daki kardeşlerime geçmiş olsun,az önce lekelenmem başladı ama açık sarı kahve gbi belki içerdeki fitiller atıyordur anlamadm
Bende diyorum niye güldüYani ilk gün telefon çok önemli bunların rahatlığından istiyorumsinirden güldüm bak
şiddete karşıyım ama böylelerine iki tokat vuracan
![]()
İnşallah çok güzel sonuç alırsın canım dualarım seninle. Tek embriyon mu çift embriyo mu transfer oldun
Bende diyorum niye güldüşiddete karşıyım diyemicem bunlarin karşısında
![]()
İnşallah canımAmin çok teşekkür ederim canım benim çift embriyo 5. Gün Allah razı olsun darıso senin başına inşallah Amin![]()
Oooo hemen geliyorumKız vallahi ne kadar ayıp ya insanlar haber bekliyor Maral’ım kalk vurmaya gidiyoz![]()
Canım fitiller sarı renk akıntı yapıyormuş doktorum söyledi, fitiller bitene kadar olur o dedi. Bende de var. O kanama değil aslındaAmin canım benim vallahi çok zor tüm İstanbul’daki kardeşlerime geçmiş olsun,az önce lekelenmem başladı ama açık sarı kahve gbi belki içerdeki fitiller atıyordur anlamadm
Kendimi yolun başında şanssız hissttimİnşallah sevindirici bir cevap alırım yarın zaten 4 5 yumurtam vardı opu öncesi.. Bu daha da merak ettiriyor sonucu.. Antalya memorial da
Oooo hemen geliyorumama bizim iki tokatla şaplak onları keser mi bilmem
![]()
İnşallah canımçok güzel sonuçlar alırsın inşallah bu kez pozitifi görürsün
çift embriyoda şans daha yüksek Rabb'im emeklerimizin karşılığıni bir an önce almayı nasip etsin
Kendimi yolun başında şanssız hissttimbence de dayaklıklar
![]()
Anladım canım çok sağol 10 gündür fln pek olmuyordu bugün oldu ama sabah affettirdin fitili koyarken zorlandım çok kalıntı vardı sanırım o diye düşünüyorumCanım fitiller sarı renk akıntı yapıyormuş doktorum söyledi, fitiller bitene kadar olur o dedi. Bende de var. O kanama değil aslında
İnşallah sevindirici bir cevap alırım yarın zaten 4 5 yumurtam vardı opu öncesi.. Bu daha da merak ettiriyor sonucu.. Antalya memorial da
İnşAllah canım bacımAllahım yardımcınız olsun inşallah belki korktun ondan oldu dikkat et uzan dinlen inşallah geçici olsun Amin![]()
Ay dimi ya yeter ki bunlarin eline düşmeKız ben kendi doktorlarıma rahat diyordum beterin beteri varmış ayol![]()
Ay dimi ya yeter ki bunlarin eline düşme![]()
Amin amin canım inşallahAmin Ecmain inşallah canım benimçok teşekkür
Benim yaştan dolayı uygundu dedik en azından biri tutunmasa diğeri tutunsun çok şükür en azından bir adette dondurduk bu sefer Elhamdüllilah Allahım sana da çok güzel hayırlı haberler almanı nasip eylesin inşallah dualarım seninle inşallah bir gün senin de güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah![]()
Benide hiç arayan olmamıştı sürekli saate bakıp bekliyodum heyecanla sonunda ben arayıp resmen zorla bilgi almıştım sizi çok iyi anlıyorum biraz sorumsuz davranıyorlarEvet ya zaten stresli bi beklenti.. sabah kaltım saate bakıp durdum en son ben aradım 11 de ama çıkmışlar![]()
Hepimiz şiddete karşıyız kardeşim ama herkesin bi noktası var o noktadan sonra ipler kopabiliyoYani ilk gün telefon çok önemli bunların rahatlığından istiyorumsinirden güldüm bak
şiddete karşıyım ama böylelerine iki tokat vuracan
![]()