• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben de geleyimi o zaman 5 haziran transfer oldum da 😌🤗

Maşallah 🧿 canım hayırlı olsun transferin dilerim bebişin sıkı sıkı tutunsun güzel müjdeli haberler Alırsın inşallah Amin 🤲🥰
İstersen eklerim canım bilgilerini yaz inşallah sana da uğur getirsin topiğimiz 🤲🧿

Maşallah 🧿 canım hayırlı olsun transferin dilerim bebişin sıkı sıkı tutunsun güzel müjdeli haberler Alırsın inşallah Amin 🤲🥰
İstersen eklerim canım bilgilerini yaz inşallah sana da uğur getirsin topiğimiz 🤲🧿
Yaa inşallah sağolasın hayırlı olsun bebişin bu arada sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bize 🙏🏻🥰

Yaa inşallah sağolasın hayırlı olsun bebişin bu arada sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bize 🙏🏻🥰

Amin Amin inşallah Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲❤️🐣

Senden de kuzum hayırlı güzel haberler Alasın inşallah sürecin su gibi berrak güzel geçsin Rabbim seni yormadan mucizeni göndersin sağlıklı bir şekilde inşallah Amin 🤲🥹 oradan çok memnun olan arkadaşlar vardı inşallah önce Allahtan sonra o doktorlardan şifanı bulursun orası sana da uğur getirsin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲💕
Sana şifa olsun hepsi güzel yumoşların Altın embriyoların olsun inşallah Annesine gelip sıkı sıkı tutunup bebiş olsunlar inşallah 🙏😍
Yaaa sen nasil bir seysinnn melekkk melekk🤗🥰nasil guzel dualar Allahimmm aminn aminn Allah razi olsun canim sonsuz aminn benim guzel kalpli agzi duali mayalam hepsini ozetlemissin Rabbim kabul etsin🤲evet baya xa arastirdim guzel yorumlar cok icimize de sindi Rabbim vesile etsin insAllah edecek jnaniyorum diger negatifteki gibi degilim bu sefwr olacak Allahin izniyle🥺🤲🥰mujeler alalim verelim birbirimize hepimiz🥰🤲

Yaaa sen nasil bir seysinnn melekkk melekk🤗🥰nasil guzel dualar Allahimmm aminn aminn Allah razi olsun canim sonsuz aminn benim guzel kalpli agzi duali mayalam hepsini ozetlemissin Rabbim kabul etsin🤲evet baya xa arastirdim guzel yorumlar cok icimize de sindi Rabbim vesile etsin insAllah edecek jnaniyorum diger negatifteki gibi degilim bu sefwr olacak Allahin izniyle🥺🤲🥰mujeler alalim verelim birbirimize hepimiz🥰🤲

Amin kuzum senden de Allah razı olsun o senin güzel kalbin Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲 her daim pozitif ol Allahım yanında olsun mucizeni sağlıklı bir şekilde göndersin inşallah bizi de haberdar edersin inşallah 🤲🥹😘

Ay amin amin mayalammm🤍🤍bayrağı biz devraldık pıtır pıtır hamiş haberlerimizi verelim inşallah🧿🙏🤍

Amin canım benim emin ol senin de çok hamiş kalmanı diliyorum Rabbimden dilerim Yarın hayırlı güzel müjdeli haberlerle gelirsin inşallah Rabbim yüzünü güldürsün yarın sevinç gözyaşları 🥹 dökmek nasip olsun Yarabbim Amin 🤲💕🐣🐥

Amin canım benim emin ol senin de çok hamiş kalmanı diliyorum Rabbimden dilerim Yarın hayırlı güzel müjdeli haberlerle gelirsin inşallah Rabbim yüzünü güldürsün yarın sevinç gözyaşları 🥹 dökmek nasip olsun Yarabbim Amin 🤲💕🐣🐥
Allah razı olsun canım benim aminnnn ♥️♥️♥️🌺🌺🌺

Gitmeyin kız bizim bu sayfa maşallah bereketli size de uğur 🪬 getirsin inşallah bu topikte keramet var söylim 🧿❤️
Kuzucum valla ben açıcaktım aslında ama bizim bu kitleyi yakalayamayız diye açmadım. Birkaç haziran grubuna dahil oldum ama bizim sayfa gibi değiller ya burdaki girl power çok başka😂😂🩷

kızlar selamlar, tüp bebek öncesi takviye vitamin vs bişiy kullandınız mı ya ? Benim doktorum eşli olarak herhangi bişiy önermedi ama ?
Bence pco görünümü var su ara OPUya kadar bişiy kullanalım diyorum eşli olarak doktora sorucam da denenmiş takviyeler varsa size sormak istedimm

kızlar selamlar, tüp bebek öncesi takviye vitamin vs bişiy kullandınız mı ya ? Benim doktorum eşli olarak herhangi bişiy önermedi ama ?
Bence pco görünümü var su ara OPUya kadar bişiy kullanalım diyorum eşli olarak doktora sorucam da denenmiş takviyeler varsa size sormak istedimm

Aleyküm selam canım sürecin hayırlı olsun her şey gönlünce olsun inşallah Amin 🤲 benim doktorum eşime vitamin hapı kullan dedi onu 1 ay kullandı bende zaten folik asit içiyordum ekstra başka şeyler vermediler ❤️

Amin kuzum her daim dualarımda olacaksın inşallah bir bakarsın kendiliğinden olur kim bilir Rabbim herşeyin en güzelini bilendir biraz toparlan dinlen acele etme yeni transfer için kendini mental olarak ve bedenen hazır hissedince girersin inşallah dilerim mucizen sana gelecektir bu sefer Allah’ın izniyle 🤲 öyle güzel günlerin olsun ki evlatlarınla beraber bugünleri hiç hatırlamazsın bile Rabbim iki cihan saadeti versin inşallah 🤲🥹😘
Amin canım amin cümlemize inşallah 🙏🫂

Back
X