• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bende hiçbir belirti yok gibi görünüyor, göğüs ağrısı bari olsaydı o da yok 🥲🥲 nedense kendimi yiyorum biraz biraz 😔 test günüm 12 haziran, o güne dek evde test de yapmayacağım, kliniğe gideceğim direkt kanı orada vereceğim ama o güne dek ruh sağlığım Allaha emanet 🥲🥲🥲
hiç belirti olmadan pozitifi gören birçok arkadaşımız var ki göğüs ağrısı hassasiyeti falan kullandığımız ilaçlardan dolayı olabiliyor sakin olmaya çalışş inşallah güzel haberlerle gelirsinn 🙏🏻💞

hiç belirti olmadan pozitifi gören birçok arkadaşımız var ki göğüs ağrısı hassasiyeti falan kullandığımız ilaçlardan dolayı olabiliyor sakin olmaya çalışş inşallah güzel haberlerle gelirsinn 🙏🏻💞
Ayy çok teşekkür ederim, mesajın manen çok iyi geldi 🙏🏻🩵 bugün nedense öyle bir hisse kapıldım işte.. inşallah buradaki herkes güzel haberler alır, herkesin öyle çok ihtiyacı var ki ♥️🌸

Hanımlar merhaba bu gruba yazıyorum ama hamile arkadaşlarım ne olur kusura bakmayın çünkü soruma cevap bulamadım. Burada kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.2. Değerim Salı günü düşük çıkınca ilaçlarım bırakmıştım. Şuan 5 gün oldu hala adet olmadım ve adet belirtim de yok olan yada olmayan arkadaşlar bi yardımcı olursa çok sevinirim. Adetle atamazsam kürtaj olur muyum korkuyorum 😓

Hanımlar merhaba bu gruba yazıyorum ama hamile arkadaşlarım ne olur kusura bakmayın çünkü soruma cevap bulamadım. Burada kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.2. Değerim Salı günü düşük çıkınca ilaçlarım bırakmıştım. Şuan 5 gün oldu hala adet olmadım ve adet belirtim de yok olan yada olmayan arkadaşlar bi yardımcı olursa çok sevinirim. Adetle atamazsam kürtaj olur muyum korkuyorum 😓
Kimyasal gebelikte kurtaj olmaz
Adet sokturucu verir doktor en kotu
😢😢

Back
X