- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #2.221
Kızlar bir şey danışabilir miyim transferim 6.günü bugün hafif kahverengi akıntı geldi normal mi çok endişeliyim 5.transferim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk iki gün yatabilirsen daha iyi olur doktorum da bana ilk gün dikkat et ilk iki gün hatta sonra normale dönebilirsin demişti ki senin ilk günün bol bol dinlen eğilme bir yere uzanma vücudunu kasma yeterBenim tranferden sonraki ilk günüm ama gayet normal hissediyorum yatmıyorum da sürekli kalkıyorum kahvaltı falan hazırladım kendime. Hata mı ediyorum acaba kalkmamam mı lazım
İnşallah öyledir bende de oldu az önce
çok üzüldüm bu haberi aldığımaBenim negatif geldi![]()
yerleşme lekesi olabilir doktorunuza mutlaka bildirin rengi kırmızıya dönmedikçe sorun yok diye okumuştum bol dinlenmeyle ve doktorunuzun ilaç tavsiyesiyle yoluna giriyor her şey strese girmemeye çalışın allahın izniyle hiçbir şey olmazKızlar bir şey danışabilir miyim transferim 6.günü bugün hafif kahverengi akıntı geldi normal mi çok endişeliyim 5.transferim
Teşekkür ederim sağolun inşallah bir şey yoktur diğer hiçbir transferimde böyle lekenlenme yaşamamıştım endişelendim ama bende okumuştum bir kaç yerde yerleşme kanaması olabilir diye inşallah öylediryerleşme lekesi olabilir doktorunuza mutlaka bildirin rengi kırmızıya dönmedikçe sorun yok diye okumuştum bol dinlenmeyle ve doktorunuzun ilaç tavsiyesiyle yoluna giriyor her şey strese girmemeye çalışın allahın izniyle hiçbir şey olmaz![]()
Oluyor arada bacımKızlar hala regl olacakmış gibi hafif hafif ağrılarınız var mı ?
Hayırlı olsun canım güzel srtmış bende 21 mayısta oldum bugün 11. Günüm yarın test günüm stresimi yönetmekte zorluk çekiyorum yaKızlar şimdi sonucum çıktı
9.gün 209.5
11.gün 410.53 nasıl sizce iyi diymi![]()
Çok normal hatta pozitifi öğrendikten sonra da rahatlayamıyor insan. Ben test sonucumun bana söylenmesi icin telefon beklerken o kadar kasildim kaldım ki öğrendikten sonra da geçmedi saatlerce titremeye devam ettim. Mümkün olduğunca dikkat dağıtıcı şeylerle meşgul olup, dua edip burundan derin nefes almakla biraz kontrol edilebiliyor, Allah yardımcınız olsunHayırlı olsun canım güzel srtmış bende 21 mayısta oldum bugün 11. Günüm yarın test günüm stresimi yönetmekte zorluk çekiyorum ya
Konuştum görünce. Normal yerleşme kanamasıdır dedi. Yoğun yoğun değil ama 2 gün vardı kahverengi olarak dün yoktu bugün yine oldu. Çift embriyodu acaba ikisi birden ayrı ayrı mı yerleştiGeçmiş olsun inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın tedbirli olmakta fayda var ağır işlerden uzak dur dinlen bol bol doktorunla da iletişime geç onlar seni yönlendirir Rabbim şifa versin inşallah Amin![]()
Benim de öyle regl gibi ağrı var bugün ikinci testi verdim 230 çıktı. İlk testim 104 tü. Biraz korktum açıkçası. Kese günü verdi ama. Birşey yok dedi doktorum yerleşme kanamasıdır dedi acaba iki embriyodan biri şimdi mi yerleşti diye düşündüm. Çünkü 2 gün böyle lekelenmem olmuştu dün hiç yoktuBen
Ben bir an korktum ya sürekli lavaboya gidiyorum şimdi şükür yok ama hafif regl ağrım var gibi
Benim gün içinde hala ara ara oluyor hatta çok az şeffaf su gibi akıntım oluyorKızlar hala regl olacakmış gibi hafif hafif ağrılarınız var mı ?
Bende varımDaha bitmedi ben varım![]()
Gonapeptyl HCG içeren bir iğne değildir, niçin test yapamayasınız? Ovitrelle den farklı bir iğnedir, GnRH agonisti içerir.bence sadece bu belirsizlik kısmını beklemek zor belli olunca alışveriş oda hazırlığı falan derken 9 ay nasıl geçecek anlamayacağız bile :) pozitifi görelim de . benim de bugünü saymazsak 4 günüm kaldı. testte yapamıyorum gonapeptyl yüzünden
Bende de sadece bir gün oldu. Kese randevunuz ne zaman acabaBenim de öyle regl gibi ağrı var bugün ikinci testi verdim 230 çıktı. İlk testim 104 tü. Biraz korktum açıkçası. Kese günü verdi ama. Birşey yok dedi doktorum yerleşme kanamasıdır dedi acaba iki embriyodan biri şimdi mi yerleşti diye düşündüm. Çünkü 2 gün böyle lekelenmem olmuştu dün hiç yoktu
Bu surat ne için ? Sakın üzüldüğünü söyleme bak sana yakınımdan üç örnek vereyim bir ablam 17 ile öğrendi doğurdu. Bir arkadaş 20 ile öğrendi doğumun bir iki hafta var bir arkadaşım da 40 ile öğrendi. Moralimizi yüksek futuyoruzBenim sonucum geldi kızlar 85![]()
11 haziran daBende de sadece bir gün oldu. Kese randevunuz ne zaman acaba
Bazı yerlerde beta içerdiği söyleniyor ki hatta test verdiğimde doktora da sordum o da gebelik yoksa bile 20 30 demiştiGonapeptyl HCG içeren bir iğne değildir, niçin test yapamayasınız? Ovitrelle den farklı bir iğnedir, GnRH agonisti içerir.