• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İyi geceler arkadaşlarım yazışmaları günlük takip ediyorum ama benim bitürlü 2.tüpbebek denemesi nasip olmadığı için kayda değer yazacak bişeyimde yok🙁 fakat şöyle ki, bi önceki adetim bayrama denk geldi 2.deneme olmadı. Bu süreçte bana Dinelille+ vitamin verdi. Dienille(Doğum kontrol hapı) bitti . Tarlusal verdi 1 hafta içinde adet olursun dedi ilaç biteli 10gün oldu ben hala olamadım. Acaba normal mi Tarlusal hemen söktürür diye biliyorum. Bu arada göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım çok. Dr Salıya randevu verdi fakat çok endişeliyim sizinle dertleşmek istedim🥹🍀

İnşallah hakkında hayırlısı ve güzeli olsun Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim sürecin sağlıklı hayırlı güzel geçer Amin 🤲❤️

Merhaba canım kese 1500 yada 2000 bin olunca vajinalda net görünüyor ama ben kan testinden 17 gün sonra gittim doktorum öyle uygun görmüştü 🥰
Alttan muayene mi oluyor peki 2000 falan olunca. Benimde 30 Mayıs'ta 360 geldi bir oncekinde 121. Doktor bir daha beta baktirmana gerek yok 10 haziranda kontrol gidebilirsin dedi. Çok geç geldi nasıl sabretcem😁😁😁 Çarşamba perşembe gitsem gözükmez mi acaba ya

Alttan muayene mi oluyor peki 2000 falan olunca. Benimde 30 Mayıs'ta 360 geldi bir oncekinde 121. Doktor bir daha beta baktirmana gerek yok 10 haziranda kontrol gidebilirsin dedi. Çok geç geldi nasıl sabretcem😁😁😁 Çarşamba perşembe gitsem gözükmez mi acaba ya

Şimdi doktordan doktora değişir benim doktorlar direk alttan bakıyor hâlâ da alttan bakıyorlar bebek büyüdüğü zaman yukardan bakıyorlar çünkü alttan net görüntü alınıyor onun için ❤️ bence 10 haziranı bekle az kalmış az sabır hem bebeğin daha büyümüş olur ben gittiğimde kafamızda soru işaretleri kalmadı direk bebeği gördük kalp atımını şimdi de iki hafta da bir gidiyorum sağlıklı gelişsin herşey inşallah Amin 🤲🥰

Kızlar ya transfer öncesi bel ağrısı yaşayan varmı dünden beri dehşet bi bel ağrım var sanki belimi koparıyolar

Kızlar ya transfer öncesi bel ağrısı yaşayan varmı dünden beri dehşet bi bel ağrım var sanki belimi koparıyolar
Ben yaşıyorum cumartesi çatlatma iğnesi yaptık. Pazar sabah yataktan zor kalktım belim tutulmuştu resmen. Şimdi de kasık ve bel ağrım hafif devam ediyor

mayala mayala kuzum günaydın. Bu sabah progestan fitile başladım. Nar suyu içmeye devam ediyim mi transfere kadar? Günde bir bardak içiyorum.

Ben yaşıyorum cumartesi çatlatma iğnesi yaptık. Pazar sabah yataktan zor kalktım belim tutulmuştu resmen. Şimdi de kasık ve bel ağrım hafif devam ediyor
Ben çatlatma iğnesi vyrulmadim bi öncekinde yaşamadım böyle ağrı ozaman yumurtlama çağrısı olabilir benimde

merhaba histerekopi olan varsa eğer ne kadar süre, kaç regl dönemi beklediniz transfer için acaba şimdi den teşekkür ederim

merhaba histerekopi olan varsa eğer ne kadar süre, kaç regl dönemi beklediniz transfer için acaba şimdi den teşekkür ederim
Merhaba ben histereskopiden sonraki reglim ile transfer sürecine başladım direkt. Fakat histereskopi sonrası 2 hafta kadar reglim gecikti.

Merhaba ben histereskopiden sonraki reglim ile transfer sürecine başladım direkt. Fakat histereskopi sonrası 2 hafta kadar reglim gecikti.
Teşekkürler benim regl 2 gün gecikti sadece doktorda bir dönem daha bekleyelim dedi ve ben çok büyük yıkım yaşadım bu nedenle merak ettim bana doktor beklemeyiz demişti ameliyat ederken
acaba beklemek rahim içerisindeki kan akışını nasıl etkiliyor sonuçta histereskopi sonrası gebelik ihtimali daha güçlü bunu herkes söyler bilmiyorum üzüldüm üzülünce doktor gel bi bakalım dedi sonra ben istiyorum diye yapmasın diye gitmedim

merhaba arkadaşlar çift embriyo transferi için doktorları nasıl ikna ediyorsunuz bize direk yok deyip kuralları sayıyorlar
Yani bende hiç iknalık bir durum olmadı. İki transferim tek iki transferim çift embriyo oldu. Hepsinde de transfer aşamasında embriyolog gelip bilgi verdi. İkisinide çözdürdük durumları gayet iyi diye. Doktor sordu tek mi istiyosun çift mi diye. Tek dediğimde tek, çift dediğimde çift yaptı. Sadece ilk transferim de de çift istemiştim onda tek yapmıştı.

Teşekkürler benim regl 2 gün gecikti sadece doktorda bir dönem daha bekleyelim dedi ve ben çok büyük yıkım yaşadım bu nedenle merak ettim bana doktor beklemeyiz demişti ameliyat ederken
acaba beklemek rahim içerisindeki kan akışını nasıl etkiliyor sonuçta histereskopi sonrası gebelik ihtimali daha güçlü bunu herkes söyler bilmiyorum üzüldüm üzülünce doktor gel bi bakalım dedi sonra ben istiyorum diye yapmasın diye gitmedim
Yaa sıkmayın sakın canınızı histeroskopinin etkisi 2-3 ay sürüyomuş doktorum öyle demişti. Geç olsun ama hayırlısı olsun inşallah🙏🏻

Back
X