• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ay kızlar günaydın sabah uyandım lavaboya gittim peçeteye baya lekelenme gelmis soluk pembe gibi.estrrofemin dozunu düşürdü doktorum bu yüzden de olabilrmi panik yaptım şimdi mayala mayala gezegendeki FS gezegendeki FS

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım benim inşallah artmaz Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah 🤲 belki ilaçların sana gelmiyor onlarda bazen kanama yapıyor önemli olan kanın çok artmaması korkma stres yapma inşallah ilk ve son olsun kanaman bıçak gibi kesilsin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲 yine bir sıkıntın olursa doktorunla iletişimde ol Allahım seni ve bebeklerini korusun inşallah 🤲😍

Çok teşekkür ederim 🙏 Ben hala tam olarak sevinemiyorum. Bu süreçte okadar hayal kırıklığı yaşıyoruz ki her an birsey olacakmış gibi. Yani bir tuhaf oldum. Aslında transfer sürecim beni çok zorladı inancım yoktu sanırım.
Darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına. 🤍
İçini ferah tut ve olumsuz şeyler düşünme. Rabbim hayırlı olanı sağlıkla, kolaylıkla nasip etsin. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım benim inşallah artmaz Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah 🤲 belki ilaçların sana gelmiyor onlarda bazen kanama yapıyor önemli olan kanın çok artmaması korkma stres yapma inşallah ilk ve son olsun kanaman bıçak gibi kesilsin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲 yine bir sıkıntın olursa doktorunla iletişimde ol Allahım seni ve bebeklerini korusun inşallah 🤲😍
Leke tarzında geldi hafif regl sancim vardı.sabah oldu şimdi bise yok bakalim inşallah güzel dualar için teşekkür ederim kuzuum

Back
X