- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #2.201
Dun idrar testi yaptım 8. Günümdü tek çizgi çıktı şimdide kan verdim 9. Günüm sonuc bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya di miŞalgam ben de içmiştim yaa ne alakaysa![]()
Biraz zorlasak iyi olurdu ya eşleri herşeyi biz çektik zatenArkadaşım allahtan kolay bulup yiyebileceğimiz şeyler çekiyor canlarımız![]()
Olsun ya bizim ne yaşadıklarımızı anlamasalarda hep yanımızdalar sonuçta. Çocukları salarız başlarına inşallahBiraz zorlasak iyi olurdu ya eşleri herşeyi biz çektik zaten![]()
Sağlıkla inşallah bacımDaha bitmedi ben varım![]()
Güzel haberler inşallahBu arada benim kan günüm bugündü ama yarın verecektik bugün vericez öyle karar verdik. Çünkü ilaçlarım tam 2. Test günüme kadar yetiyor o yüzden ilk önce durumu öğrenelim dedikdua edin bana da inşallah.
Yaa hadi hayırlı haberlerBu arada benim kan günüm bugündü ama yarın verecektik bugün vericez öyle karar verdik. Çünkü ilaçlarım tam 2. Test günüme kadar yetiyor o yüzden ilk önce durumu öğrenelim dedikdua edin bana da inşallah.
Ay kızlar günaydın sabah uyandım lavaboya gittim peçeteye baya lekelenme gelmis soluk pembe gibi.estrrofemin dozunu düşürdü doktorum bu yüzden de olabilrmi panik yaptım şimdimayala
gezegendeki FS
İçini ferah tut ve olumsuz şeyler düşünme. Rabbim hayırlı olanı sağlıkla, kolaylıkla nasip etsin. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinÇok teşekkür ederimBen hala tam olarak sevinemiyorum. Bu süreçte okadar hayal kırıklığı yaşıyoruz ki her an birsey olacakmış gibi. Yani bir tuhaf oldum. Aslında transfer sürecim beni çok zorladı inancım yoktu sanırım.
Darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına.![]()
Leke tarzında geldi hafif regl sancim vardı.sabah oldu şimdi bise yok bakalim inşallah güzel dualar için teşekkür ederim kuzuumÇok geçmiş olsuncanım benim inşallah artmaz Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah
belki ilaçların sana gelmiyor onlarda bazen kanama yapıyor önemli olan kanın çok artmaması korkma stres yapma inşallah ilk ve son olsun kanaman bıçak gibi kesilsin inşallah Amin Ecmain inşallah
yine bir sıkıntın olursa doktorunla iletişimde ol Allahım seni ve bebeklerini korusun inşallah
![]()
Amin inşallah canım yaa Çok heyecanlı bir durummuş İlk defa yaşayacak gibi heyecanlanıyorumYaa hadi hayırlı haberler
Leke tarzında geldi hafif regl sancim vardı.sabah oldu şimdi bise yok bakalim inşallah güzel dualar için teşekkür ederim kuzuum
İnşallah öyledir bende de oldu az önceÇok şükür inşallah da olmaz bizim topikte çok kişi yaşadı bence ilaçlardan dolayı oluyor gönlünü ferah tut![]()
Yaa çok üzüldüm, benim de bugün 9.gün sonuçtsn o kadar korkuyorum ki sonsuza kadar test yapamayacağım galibaBenim negatif geldi![]()
Ben bir an korktum ya sürekli lavaboya gidiyorum şimdi şükür yok ama hafif regl ağrım var gibiİnşallah öyledir bende de oldu az önce