• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım benim dualarım seninle Rabbim bu sefer gönlüne göre güzel sağlıklı bir evlat nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥲
Çok teşekkür 😍 ederim canım Allah razı olsun darısı senin başına inşallah 🤲❤️ kan testim yüksek çıkınca doktorum ikizden şüphelendi ama şu an bilmiyorum kese günü haftaya perşembe günü belli olacak dilerim sağlıklı bir şekilde nasip olur Amin 🤲🥰 dur ben doktorun profilini sana atayım incele bakalım
Allah razı olsun canım benim kalbinin güzelliğini ve samimiyetini öyle hissediyorum ki cumlelerinde🥺🤲❣️hadi bakalım insAllah sağlıkla hayırla gelsin salih evlat olsun güzel haberler al insAllah ve Cook amin darısı başıma insAllah🥺🤲😘

Allah razı olsun canım benim kalbinin güzelliğini ve samimiyetini öyle hissediyorum ki cumlelerinde🥺🤲❣️hadi bakalım insAllah sağlıkla hayırla gelsin salih evlat olsun güzel haberler al insAllah ve Cook amin darısı başıma insAllah🥺🤲😘

Amin Ecmain inşallah 🤲❤️🥹

Yok bence verme kuzum kafan karışmasın ben sadece bir defa verdim doktor artık gerek yok kese günü verdi yani insan bu kadar uzağa atar mı zaten meraktan ölüyoz bizi daha da meraklandırıyorlar 😂 ah ah ☹️ bekleye bekleye saçlarımız ağardı çok şükür son 1 haftaya girdik yeter ki herşeyi sağlıcakla görelim inşallah 🙏 bekleriz ne yapalım 🥹
Kese ve kalp atışı için pozitiften kaç gün sonraya randevu veriyorlar kuzum?

Canım ben değerin kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama 5 nisanda transfer oldum. Benden 4 nisanda progestan aldılar transfer için hazır olup olmadığıma bakmak için 13,8 çıktı. Normal dediler ertesi gün transfer oldum
Sağlıkla tutunsun sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz❤️🌸🙏🏼 bilgi için teşekkğr ederim

Kızlar mesajımı okuyan herkesten ricam pinky hanım için dua 📿 edelim sabah operasyonu var İnşallah Allah’ın izniyle bulunduğu durumun içinden sağlıcakla kurtulması dileğiyle Rabbim yüzüne baksın inşallah sağlıcakla kolaylıkla atlatmasını nasip eylesin Rabbim inşallah Amin 🤲🥹 Allahım darda bırakmasın inşallah 🙏

Kizlar sabah 9.30 gibi operasyonum var dua istiyorum sizden 🙏 kürtaj olabileyim Sezeryana gerek kalmasın ins.🙏 #mayala katar bebeğim beni sil artık listeden sana zahmet olucak ama, hala hamiş gozukuyorum🥹

Canım aynı anda yazmışız dualarım seninle Allahım seni bulunduğun durumdan sağlıcakla kurtulmanı nasip eylesin inşallah Amin Rabbim yar ve yardımcın olsun Allah’ın izniyle sağlıcakla iyileşirsin Amin 🤲😢 silerim canım sen sıkıntı etme sürecin sorunsuz sıkıntısız geçer umarım 🤲💐

Canım aynı anda yazmışız dualarım seninle Allahım seni bulunduğun durumdan sağlıcakla kurtulmanı nasip eylesin inşallah Amin Rabbim yar ve yardımcın olsun Allah’ın izniyle sağlıcakla iyileşirsin Amin 🤲😢 silerim canım sen sıkıntı etme sürecin sorunsuz sıkıntısız geçer umarım 🤲💐
Oyy bebeğim Allah senden razı olsun seninde bütün dertlerin sıkıntıların Su gibi aksın gitsin ins.🙏 Rabbim bütün işlerini kolaylastirsin🙏 şu durumdan bende hayırlısıyla bir çıkayım kolaylıkla Rabbimin izniyle sonra rahata ericem arinicam gerisi kolay atlatılır daha öncede atlattık alıştık artık🙄 bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler 🙏 kendime gelince haber ederim ins.🙏🩵 🌸

Ben transferden sonuca bi yelek ördüm bebeme sonuçtan da kalbe 2.ci yelek bitecek herhalde 😂 90 'li yıllarda yada 2000 ler olabilir geçmiyor günler yar yar yar diye bir şarkı vardı heh o kısımdayız😂

Oyy bebeğim Allah senden razı olsun seninde bütün dertlerin sıkıntıların Su gibi aksın gitsin ins.🙏 Rabbim bütün işlerini kolaylastirsin🙏 şu durumdan bende hayırlısıyla bir çıkayım kolaylıkla Rabbimin izniyle sonra rahata ericem arinicam gerisi kolay atlatılır daha öncede atlattık alıştık artık🙄 bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler 🙏 kendime gelince haber ederim ins.🙏🩵 🌸

Amin Ecmain inşallah 🤲😢 senden de Rabbim razı olsun Allahım şifa versin inşallah 🤲💐 güzel haberlerini alalım inşallah dilerim bu son acın olur bir daha böyle şeyler yaşamazsın Allahım seni sevindirsin ömrün boyunca Amin 🤲😔❤️‍🩹

Ben transferden sonuca bi yelek ördüm bebeme sonuçtan da kalbe 2.ci yelek bitecek herhalde 😂 90 'li yıllarda yada 2000 ler olabilir geçmiyor günler yar yar yar diye bir şarkı vardı heh o kısımdayız😂

Canım benim eline koluna sağlık Rabbim sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip eylesin inşallah Amin 🤲💕

Değerli arkadaşlar,

Yaşadığım durum normal mi ? Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ayın 13 nde kalp sesi için randevumuz var.
Bugün öğlenden beri anormal bir baş ağrısı ve mide bulantısı şu an saat gece 2.30 hala kusuyorum..

Yaşadığım şehirde özel bir hastanenin acilini aradık kadın doğum uzmanı olmadığı için müdahale edemediklerini söyledi.

Herkes bu süreci böyle geçiriyor,ne yapmam gerekiyor beynim yerinden çıkacak gibi

Back
X