• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Amin 🤲😭🥰 kalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲🫶🏼
Gözün aydın 🧿 sağlıkla kucağına al inşallah ikizkuşlarııı çok sevindim

Mayalacımm doktorun sana kaç haftalık dedi ultrason da bende yarın gidicem ya o yüzden soruyum dedim son adet tarihime göre benimkiler yarın 7+1 olacaklar bakalım doktor ne dicek🫣

Nasıl raporlu alıyorsun canm
Hastaneden rapor çıkarttılar tüp bebek için ilaçları da kapsıyor canım
Bende birazdan oksapar kan sulandırıcı göbekten yapacam o da yakıyor 🥹
Benim progestan iğne hergün kalçadan 😔
Bana oksapar değil de enox kan sulandırıcı ve corasprin verdiler canımm
Taze transfer olanlar estrofem hap kullandı mı
Evet günde 3 tane

Hastaneden rapor çıkarttılar tüp bebek için ilaçları da kapsıyor canım

Bana oksapar değil de enox kan sulandırıcı ve corasprin verdiler canımm

Evet günde 3 tane
Yaa benimde tedavim raporlu ama bu ilaçlar raporlu değil

Bana estrofem vermedi bu sefer nedense

Gözün aydın canım aminn hepimize nasip etsin Rabbim aminnn🥰🤲

Amin çok sağol canımın içi ❤️ Allah razı olsun darısı başınıza inşallah Rabbim sizleri evlat sevgisinden mahrum bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin Amin Ecmain inşallah dualarım hepinizle beraber inşallah 🤲😘

Evet canım, kimler ne aşamada diye bakmaya geldim, senin haberini aldım, çok sevindim 😍
Genel sağlığım iyi, tedavi bittikten sonra kendimi çok yorgun hissettiğim bir dönem oldu, gıda takviyesi alıyorum biraz toparladım ❤️

Çok teşekkür ediyorum canımsın 🫶🏼
Geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim daha da iyi etsin inşallah daha sağlıklı güzel günlerin olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin Amin 🤲💜

Mayalacımm doktorun sana kaç haftalık dedi ultrason da bende yarın gidicem ya o yüzden soruyum dedim son adet tarihime göre benimkiler yarın 7+1 olacaklar bakalım doktor ne dicek🫣

Ultrasona göre 6+6 günlük kayıtlara geçti normalde zaten 5.hafta bitti 6.haftaya girmiştim ama bir hafta daha öndeymiş bakalım ikinci randevuda kaç haftalık çıkacaklar net belli olacak Allah’ın izniyle inşallah Amin 🤲 yeter ki sağlıklı gelişsinler sağlıcakla kucağımıza alalım minik mucizeleri inşallah Amin 🙏🫠💓🐣🐣

Devlet hastanesinde mi tedavi görüyorsun canım. Belki estrofem yerine başka muadili vermişlerdir oskapar mı dedin enox muadili gibi
Evet üniversite hastanesinde tedavi görüyorm canm
Estrofem verilmedi canm
Aslında bana da enox yazmıştı benim evde oksapar var olur mu dedim olur dediler onu kullanıyorum

Allah allah bende şehir hstanesinde oluyorum ilaçların nasıl raporlu değil ablayamadım valla canım
Canm yumurta geliştirme aşamasında kullanılan iğneleri raporlu şekilde aldım ama bu transfer için kullanılan ilaçlar rapora dahil değil

Çok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Amin 🤲😭🥰 kalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲🫶🏼
Canım çok sevindim Rabbim seni kolaylıkla sağlıkla evlatlarına kavuştursun İnşallah

Amin çok sağol canımın içi ❤️ Allah razı olsun darısı başınıza inşallah Rabbim sizleri evlat sevgisinden mahrum bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin Amin Ecmain inşallah dualarım hepinizle beraber inşallah 🤲😘
[/QUOTE
Allah razı olsun canım benim ne kadar güzel dua ediyorsun güzel kalbinin ekmeğini yiyesin sen de insAllah🤲🥰

Back
X