Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benim Allah razı olsun gönlümü ferahlattın dahada 🙏 sen naptın kalp atışları duyuldu mu miniklerin yazdiysanda kaçırdım herhalde kusuruma bakma

Canım ne kusuru çok normal bazen mesajlar çok yoğun oluyor gözden kaçabiliyor Çok şükür canım evet hamdolsun dün ikisinin de kesesini ve kalp atımını duyduk çok şükür 🥹🥰 Rabbim sana ve bekleyen herkese bu güzel duyguları nasip eylesin inşallah Amin 🤲❤️

Merhabalar 21 mayıs çarşamba günü transferim olucak çok heycanlıyım bana dua edermisiniz 🤲
acaba ne yesem acaba tutunmaya etkiler

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah ilk ve tek seferde pozitifleri görmek nasip olsun inşallah Amin 🤲😻

Öncelikle stresten uzak dur ilk bir hafta yada birkaç gün dikkat et ve yine evin içinde yürü yavaş yavaş kan dolaşımını arttırması için bebeğin tutunması için hareket şart 🥰

Yemek için bol su iç ceviz, kabak çekirdeği ,badem yaban mersini 🫐 bunlar tutunmayı destekler Allahım yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin 🤲❤️

Merhaba arkadaşlar hepinizin süreci güzellikle ilerlesin🌸 transferim geçen cumaydı bugün adet oldum tutmadı. Şimdi 2. Transfer için farklı ne yapmam gerek bilemiyorum.
2. transferi tutanlar tavsiyeniz var mı

Merhaba arkadaşlar hepinizin süreci güzellikle ilerlesin🌸 transferim geçen cumaydı bugün adet oldum tutmadı. Şimdi 2. Transfer için farklı ne yapmam gerek bilemiyorum.
2. transferi tutanlar tavsiyeniz var mı

Merhaba canım hoşgeldin Amin 🤲
Geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲🥺

Aminn hepimizin kucakları yavrulara kavuşsun. 🤩Tutmama ihtimalini hiç düşünmemiştim. Sorun neydi şuan ikincisinde ilkinden farklı ne yapıcam bilemiyorum 😣

Canım kendini üzüp sebep arama eğer nasibi varsa zaten tutunacaktır demek ki vakti gelmemiş Rabbim 2.denemede kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲💕

Canım ne kusuru çok normal bazen mesajlar çok yoğun oluyor gözden kaçabiliyor Çok şükür canım evet hamdolsun dün ikisinin de kesesini ve kalp atımını duyduk çok şükür 🥹🥰 Rabbim sana ve bekleyen herkese bu güzel duyguları nasip eylesin inşallah Amin 🤲❤️
Ay çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoşlari 🥰 amin inşallah canım benim 🙏 aynı şehirde olsaydık doğumdan sonra bebisleri kesin görmeye gelirdim 🥰

Ay çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoşlari 🥰 amin inşallah canım benim 🙏 aynı şehirde olsaydık doğumdan sonra bebisleri kesin görmeye gelirdim 🥰

Yaa canımsın çok teşekkür ederim ince düşüncelerin 🥹❤️ için ben size doğum olsun atarım resim inşallah 🤲

Canlarım burada listede bekleyen kişiler için burayı da takipte olacağım inşallah siz merak etmeyin 🥰🥹
Hamiş kızlar için topik açtım hamile kalanları herkesi oraya da bekliyorum mayısta hamile kalanlarda oraya gelin inşallah 🙏

14 ünde transfer olan 3 kişiyiz o zaman :) test günün ne zaman canım hangi ilaçları kullanıyorsun
23 mayıs kuzum 5.gun embriyosu çift transfer ilaç olarak öncelikle göbekten prolutex iğne kullanıyorum günde bir adet estrofem sabah 2 akşam 2 coraspin 1 adet folidace bir adet

Benim kasıklarımda baskı ve ağrı var nedense ya sanki böle regli olcakmışım gibi 🥺
Yok canım öğle düşünme bir dünya ilaç hormon kullanıyoruz rahmi hazırlıyoruz. Onların yan etkileridir. Kötü düşünme. Allah korusun adet olmaz için bile daha erken
23 mayıs kuzum 5.gun embriyosu çift transfer ilaç olarak öncelikle göbekten prolutex iğne kullanıyorum günde bir adet estrofem sabah 2 akşam 2 coraspin 1 adet folidace bir adet
Benimde 5. Gün tek taze transfer ama 26 mayıs ya benim test günüm. 14 ünde transfer oldum 15 inde ovitrelle vuruldum ondan herhaşde test günüm uzak

Yok canım öğle düşünme bir dünya ilaç hormon kullanıyoruz rahmi hazırlıyoruz. Onların yan etkileridir. Kötü düşünme. Allah korusun adet olmaz için bile daha erken

Benimde 5. Gün tek taze transfer ama 26 mayıs ya benim test günüm. 14 ünde transfer oldum 15 inde ovitrelle vuruldum ondan herhaşde test günüm uzak
Evet ovitrrelle yaptığın için ileri tarih istemiştir beta hcg yi

Back
X