Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet canım hamdolsun dün ikizlerimi gördüm Rabbime hamdolsun çok şükür Elhamdüllilah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin vaktinde zamanında gelsinler inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹❤️
Ayyy nasıl sevindimmm bende bi kalplerini duysammm benim birini haftası biraz ileri senin nasıl canimm 🥰

Ayyy nasıl sevindimmm bende bi kalplerini duysammm benim birini haftası biraz ileri senin nasıl canimm 🥰

Benim de birisi daha güzel gelişmiş diğeri de çok küçük değil ama diğer bebişe göre bir buçuk milim küçük dedi ama zamanla o fark kapanır yeter ki sağlıklı büyüsünler inşallah 🤲 bence genelde ikizlerde biri önde biri arkada oluyor ama çok şükür ikisinin de kalp atımı oluşmuştu Elhamdulillah Rabbim sağlıcakla büyümelerini nasip etsin inşallah Amin 🤲💕

Yok canım öğle düşünme bir dünya ilaç hormon kullanıyoruz rahmi hazırlıyoruz. Onların yan etkileridir. Kötü düşünme. Allah korusun adet olmaz için bile daha erken

Benimde 5. Gün tek taze transfer ama 26 mayıs ya benim test günüm. 14 ünde transfer oldum 15 inde ovitrelle vuruldum ondan herhaşde test günüm uzak

Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bi yandan da çok korkuyorum yine olumsuz olur diye 🥺

Merhaba kızlar,

Bugün çok şükür ilk ultrasonda kalp atışlarını duyduk. Tarif edilemez bir andı. Hasret ve umutla bu anı bekleyen beklerken olumsuz şartlarla tekrar denemeleri gereken kim varsa bir an önce güzel anları yaşamalarını Allah'tan diliyorum.

Bir sorum olacak izninizle.

Doktorumuz 7 haftalık olarak söyledi.

Yalnız sonradan düşününce;
Son adet günüm 31 Mart idi. Dondurulmuş 5.gün blastokist embriyo transferimiz 15. Nisanda oldu. Sanırım gebelik haftası son adet gününden hesaplanıyor. Öyle yapınca 6 hafta 2 günlük gibi oluyor sanki.

Burada hatalı mı hesaplamış olduk yoksa doktor mu farklı düşündü acaba ?

Merhaba kızlar,

Bugün çok şükür ilk ultrasonda kalp atışlarını duyduk. Tarif edilemez bir andı. Hasret ve umutla bu anı bekleyen beklerken olumsuz şartlarla tekrar denemeleri gereken kim varsa bir an önce güzel anları yaşamalarını Allah'tan diliyorum.

Bir sorum olacak izninizle.

Doktorumuz 7 haftalık olarak söyledi.

Yalnız sonradan düşününce;
Son adet günüm 31 Mart idi. Dondurulmuş 5.gün blastokist embriyo transferimiz 15. Nisanda oldu. Sanırım gebelik haftası son adet gününden hesaplanıyor. Öyle yapınca 6 hafta 2 günlük gibi oluyor sanki.

Burada hatalı mı hesaplamış olduk yoksa doktor mu farklı düşündü acaba ?

Merhaba canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲
Hesaplama doğrudur fakat bazı bebekler 1 hafta önde olabilir endişe etme canım 🥰

Hayırlı geceler canımlar Allaha emanet olun test sonucu bekleyen kızlarım inşallah pozitif haberle çıkarsınız inşallah Amin listemizin son kişilerisiniz efendim 🤲😘🐣🐣

Benim de birisi daha güzel gelişmiş diğeri de çok küçük değil ama diğer bebişe göre bir buçuk milim küçük dedi ama zamanla o fark kapanır yeter ki sağlıklı büyüsünler inşallah 🤲 bence genelde ikizlerde biri önde biri arkada oluyor ama çok şükür ikisinin de kalp atımı oluşmuştu Elhamdulillah Rabbim sağlıcakla büyümelerini nasip etsin inşallah Amin 🤲💕
Amin canım benimde ikisinde de yolk sac görüldü biri biraz daha önde gelişmiş ama bakalım carsamba önemli insallah bende kalp atıslarını duyarım 🥹🥹

Amin amin canım çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun evet hayatım ikiz Elhamdüllilah hamdolsun ikisinin kalp atımı oluşmuş dilerim sağlıcakla devam ederler vaktinde zamanında kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲🥲🐣🐣💞
Mayala yeni açtığın başlığı bulamıyorum nasıl bulcam tarif eder misin

Amin canım benimde ikisinde de yolk sac görüldü biri biraz daha önde gelişmiş ama bakalım carsamba önemli insallah bende kalp atıslarını duyarım 🥹🥹

Amin canım inşallah görürsün ben direk bebişleri gördüm 👀 doktor dedi bunlar embriyo ve kalp atımları oluşmuş pıt pıt atıyordu Elhamdüllilah darısı sana olsun inşallah 🤲 bende iki hafta sonra gideceğim o zaman biraz daha büyümüş olurlar net görüntü alabilir doktorum sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin 🤲❤️

Amin canım inşallah görürsün ben direk bebişleri gördüm 👀 doktor dedi bunlar embriyo ve kalp atımları oluşmuş pıt pıt atıyordu Elhamdüllilah darısı sana olsun inşallah 🤲 bende iki hafta sonra gideceğim o zaman biraz daha büyümüş olurlar net görüntü alabilir doktorum sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin 🤲❤️
Ah Elhamdülillah canım cok sevindim yaa bana da dua et insallah güzel olurr 🥰🥰

H hturkmen F fatsek kızlar merhaba; bugün tramsferimizin 3. Günü. Belirtileriniz var mıı? Benim opudan da önce başlayan memişlerimin acısı bugün itibariyle nerdeyse tamamen bitti gibi birşey. İyi midir kötü müdür bilmem. Başka da bir belirtim yok maalesef
Canım hafif hafif sağ kasık ağrım var ama sabah hast gitmem gerekti klinik bende estrodiol (141)ve progesteron (13.80)degeri istemisti onları yaptırmaya gittim hahah hatta kaset test aldım ama tabiki çıkmadı progestron fitilini 2+2+2 ye çıkardılar sadece degerler normal dinlenmeye devam dediler işte oyle

Canım hafif hafif sağ kasık ağrım var ama sabah hast gitmem gerekti klinik bende estrodiol (141)ve progesteron (13.80)degeri istemisti onları yaptırmaya gittim hahah hatta kaset test aldım ama tabiki çıkmadı progestron fitilini 2+2+2 ye çıkardılar sadece degerler normal dinlenmeye devam dediler işte oyle

Daha bugün üçüncü gün çok erken en azından 6.yada 7. Gün olsun 🫣😻

Back
X