- 3 Eylül 2023
- 591
- 320
- 23
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
- #20.461
Evet binlerce kez şükürler olsun duydumDuydun mu kalp atisiniii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet binlerce kez şükürler olsun duydumDuydun mu kalp atisiniii![]()
Selam kızlar
Ben 7 mayıs öğlen 11de çatlatma iğnesi vurulmuştum. 14 gün ne zaman doluyor ? 36 saat sonra 1. Gün diye mi hesaplıcaz.
Ben buraya tüp bebek olarak başladım ama bu ay normale döndük ama kopamıyorum burdan :) mayala inşallah senin diğer grubada gelcem.
Evet binlerce kez şükürler olsun duydum![]()
Kızlar anı olarak kalsın istedim burada da3.gün çift embriyo transferi 12 mayısta oldu. Bugün transfer+9.gün test sonucum 81.
Allah isteyen,bekleyen,emek veren güzel kadınlarımıza![]()
Çok teşekkür ederimYaaa maşallahsübhanallah çok sevindim tebrik ederim canım sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin
![]()
Çok teşekkür ederimamin hepimize nasip olsun inşallah
![]()
amin amin güzellikHadi inşallah çok şükür bu süreçte bitmek üzere dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin![]()
amin amin güzelliksonuç ne olursa olsun bu kadar emek veren tüm kadınlar anne olmadan anne benim gözümde Rabbim elimiz boş çevirmesin bu kapıdan hepimizin yüzünü güldürsün. amin
![]()
Hay maşallahHay maşallah
bence çok güzel çıkmış 7.güne göre değerin kuzum sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah
sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin Amin
Tebrik ediyorum canım sağlıcakla gelsin minik mucizelerimiz Amin
![]()
Tebrik ederimKızlar anı olarak kalsın istedim burada da3.gün çift embriyo transferi 12 mayısta oldu. Bugün transfer+9.gün test sonucum 81.
Allah isteyen,bekleyen,emek veren güzel kadınlarımıza![]()
Ayyyy nasıl mutluyum nasıl anlatamam rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eysin![]()
Yok tatlım yarın sabah kan testi verecem. Özel hastanede yaptırırım hemen çıkar. Valla bugünde regl olmadım artık yeter yarın vercem. İnşallah güzel haberler veriririmAleyküm selam canım hoşgeldinkuzum bence çatlatmanın etkisi bitmiştir 14 gün sürmez vurduğun gece ertesi gün zaten artık vücuda yayılıyor . Kan verdin mi merak ettim inşallah pozitif söyle
![]()
Amiin canım beniimmMaşallahçok şükür sağlıcakla devam etsin minik kuşlar
![]()
Yok tatlım yarın sabah kan testi verecem. Özel hastanede yaptırırım hemen çıkar. Valla bugünde regl olmadım artık yeter yarın vercem. İnşallah güzel haberler veriririm![]()
Kafamda deli sorular 5 gün önce kahve leke gördüm başka görmedim. Sonra diyorum regl ağrıları çektim. Sonra diyorum bugün regl sivilcem çıktı. Bide diyorum çatlatma iğnesi vurduk illa 14 gün sonra mı adet olunuyor. Ben opu da çatlatma iğnesi vurdular. 10 gün sonra regl oldum. Hani Recep İvedik diyor da bi geliii bi gidiiAy hadi inşallah varsa çıkar canısı zaten 15.gün oluyor yarın hayırlı müjdeli haberler alırsın Amin güzel haberlerle gel inşallah Yarın senin günün olsun sevinçten ağlamak nasip olsun![]()
Kafamda deli sorular 5 gün önce kahve leke gördüm başka görmedim. Sonra diyorum regl ağrıları çektim. Sonra diyorum bugün regl sivilcem çıktı. Bide diyorum çatlatma iğnesi vurduk illa 14 gün sonra mı adet olunuyor. Ben opu da çatlatma iğnesi vurdular. 10 gün sonra regl oldum. Hani Recep İvedik diyor da bi geliii bi gidiio durumdayım.