Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım ben tüp bebekten önce 4-5 ay o tedaviyi gördüm femara veya klomen + gonal f + ovitrella sonra ilişki günleri. Böyleydi. Ama sana sonrasında tüp bebek yapacak mı bu ay. Sanki bu ay kendin deneme ayı gibi yapmış
Hayır kuzum kendi yumurtamı büyüterek kendi kendine hazırlayacak rahmi. Sonrasında transfer yapacak

Ovitrellenin adetini etkileceğini zannetmiyorum çünkü etkisi bitmiştir yerleşme kanaması olabilir birde gebelikte regl olacakmış gibi kramplar oluyor bende de olmuştu yani hamile kalmış olabilirsin Allah’ın izniyle Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🤲🤩 yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🙏🥰
Kan testi verdim canım maalesef 1.2 çıktı. Kısmet değilmiş ne yapalım.

Ben evde ilk öğrendim ama gidip kan vermedim evde takip ettim kan test günüme kadar ve 1 defa verdim doktorum gerek yok değerin yüksek çıktı dedi ve direk kese günü verdi çok şükür 🤲❤️ darısı başınıza inşallah Amin 🤲😍
Yaaaa çok sevindim sizin Pozitif olmuş bir forumda konuşmuştuk bende dün ilk transferimi oldum darısı başıma inşallah ne zaman test yaptınız evde

Günaydın kızlar 🙂 dün akşam dışarıdaydık eve geldiğimde çamaşırımda kan gördüm günlük peşin yarısını dolduracak kadar. Peçeteye de pembe geliyordu. Hemen acile gittik muayene etti alttan çok şükür kalp atışını da duyduk. Kerede problem yok kanama alanı yok herşey yolunda dedi. Tüp bebek doktorum arayıp bilgilendirdiler. Protestan iğne 2 ampul olıyordum zaten birde sabah akşam fitil ekledi. Kanama artarsa gel dediler. Artmadı ama gece boyu ve hala devam ediyor peçete sildiğimde pembe şeklinde. Gitmeli miyim tekrar yoksa akşamı beklemeli miyim sizce

Çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın Amin 🤲

Hayır kuzum kendi yumurtamı büyüterek kendi kendine hazırlayacak rahmi. Sonrasında transfer yapacak

Doğal siklus yapacak o zaman da diğerinde hiç böyle takip yapmadılar baktı iş uzadı ciddiye aldılar 🥰 hadi inşallah hayırlı uğurlu olsun şimdiden sağlıklı güzel ilerler günlük o yiyecekleri de tüket sende destek ver Rahime inşallah herşey gönlünce olsun Amin 🤲❤️

Kan testi verdim canım maalesef 1.2 çıktı. Kısmet değilmiş ne yapalım.

Ayy canım benim ne desem boş gerçekten çok üzüldüm 💐 senin adına 😞 keşke bir mucize olsaydı Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲💔

Yaaaa çok sevindim sizin Pozitif olmuş bir forumda konuşmuştuk bende dün ilk transferimi oldum darısı başıma inşallah ne zaman test yaptınız evde

Çok teşekkür 😍 ederim canım Allah razı olsun Amin Ecmain inşallah sende hayırlı güzel pozitif haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah 🤲 Rabbim seni sevindirsin müjdelesin inşallah 🤲😍
Ben transfer hariç 6.gün evde test yaptım ama kan testimi 12. Gün gününde bir kere verdim bir daha da vermedim geçen hafta çok şükür hem keseleri hem bebekleri kalp ♥️ atımlarını gördük ayın 28. Tekrar gideceğim inşallah Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın sağlıklı bir şekilde Amin 🤲🫶🏼

Çok teşekkür 😍 ederim canım Allah razı olsun Amin Ecmain inşallah sende hayırlı güzel pozitif haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah 🤲 Rabbim seni sevindirsin müjdelesin inşallah 🤲😍
Ben transfer hariç 6.gün evde test yaptım ama kan testimi 12. Gün gününde bir kere verdim bir daha da vermedim geçen hafta çok şükür hem keseleri hem bebekleri kalp ♥️ atımlarını gördük ayın 28. Tekrar gideceğim inşallah Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın sağlıklı bir şekilde Amin 🤲🫶🏼İ

Doğal siklus yapacak o zaman da diğerinde hiç böyle takip yapmadılar baktı iş uzadı ciddiye aldılar 🥰 hadi inşallah hayırlı uğurlu olsun şimdiden sağlıklı güzel ilerler günlük o yiyecekleri de tüket sende destek ver Rahime inşallah herşey gönlünce olsun Amin 🤲❤️
Daha mı çok takipli oluyor kuzum böyle hiç bilmiyorum

Back
X