Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar günaydın 14 ünde transfer olmuştum 15 inde ovitrelle. Sabah yaptığım test bu şekilde 21 i akşamı da kan vermiştim 65 çıkmıştı. Sizce ovitrelle etkisi hala bu kadar koyu çıkar mı ümitlenmeli miyim :KK22:
Canım baya net çıkmış inşallah iğne etkisi değildirr ama en azz iğneden sonraa 11 12 gün geçmeli diyorlar

Sağol canım hoşbuldum, ne yazık ki buraya bakmaya bile yüreğim el vermiyor zaman zaman.😢 Doktor bu embriyoyu 3’ten 5’e götürelim eğer giderse o zaman transfer yapalım dedi. Böyle yaptırıp pozitif sonuçlanan hikaye var mı burada?
Merhaba, benim dondurulmus 4. Gun embriyom cozdurulup 5. Gune getirildi ve oyle transfer oldum. Pozitif cok sukur. Olabilir bence sizinki de

Kızlar günaydın 14 ünde transfer olmuştum 15 inde ovitrelle. Sabah yaptığım test bu şekilde 21 i akşamı da kan vermiştim 65 çıkmıştı. Sizce ovitrelle etkisi hala bu kadar koyu çıkar mı ümitlenmeli miyim :KK22:

Eklentiler

• IMG_6850.webp
    IMG_6850.webp
    41 KB · Görüntüleme: 16

Yok kuzum ovitrelle bu kadar koyu çıkmaz maşallah 🧿 çok güzel çıkmış sağlıcakla devam etsin inşallah Amin 🤲😻

Back
X