Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Vay maşallah 🧿 vay maşallah 🧿 hayırlı olsun canım seni tebrik ediyorum 🥳 bugün 7. Gün olmasına rağmen gayet iyi çıkmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin bakalım ikizler mi geliyor 🥹🤲
Sağlıcakla gelsin minik mucizeler 🐣🐣
Askim bugün ikinci kani verdim 232 geldiii🥲🙏

Merhaba sizi uzun süredir takip ediyorum. Öncelikle ikizleriniz hayırlı olsun 🙏🏻🫠 testi kaçıncı günde yapmistinizve fotoğrafi varsa atabilir misiniz rica etsem .

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşallah Amin 🤲🥰
Ben transfer hariç 6.gün yaptım sonra evde kendim takip ettim 12.gün kan test zamanında kan verdim daha da vermedim 🤗 baştaki testim 6. Gün diğeri 7.gün ve 8.gün olarak baya test yaptım 😻 sırf o çizgileri görmek için 🙏

Eklentiler

• 80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7636.webp
    IMG_7636.webp
    32 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7653.webp
    IMG_7653.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 11
Transfer gün arkadaşım kan verdinmj ikinci sonuç için 🤗
Henüz vermedim kuzum akşam vericem aynı saatlerde olsun diye 🥰

Birde bişi sorcam demin lavaboya gittiğimde peçeteye böyle çok az akıntı şeklinde kahverengimsi ile şeffaf karışık bişi geldi
Normaldir değil mi bu yaşadın mı hiç böle bişi

Henüz vermedim kuzum akşam vericem aynı saatlerde olsun diye 🥰

Birde bişi sorcam demin lavaboya gittiğimde peçeteye böyle çok az akıntı şeklinde kahverengimsi ile şeffaf karışık bişi geldi
Normaldir değil mi bu yaşadın mı hiç böle bişi

İnşallah güzel artmıştır amin 🙏 kan rengi kırmızı ve yoğun olmadığı sürece korkma belki ilaçların etkisiyle de olabilir 🤔 fazlalalaşırsa doktoruna danış istersen 😊

Tamam canım çok teşekkür ederim kırmızı değildi çok şükür çok azcık bişeydi 🙁

Çok şükür inşallah bir daha yaşamazsın Amin 🙏 çok kişi yaşadı kimisi regl gibi kanama bile gördü ama çok şükür şu an sağlıcakla devam ediyorlar Allahım sağlıcakla ilerlemesini nasip eylesin 🤲😍

Of insallah ben hiç birsey hissedemiyorum cidden şaka gibi

Çünkü daha şoktasın sanki bir rüyadasın ondan dolayı ama keseni görünce biraz rahatlıyorsun yavaş yavaş insan idrak ediyor bende doktor anlatıyor du ben sanki bir rüyadaydım o ben değilmişim gibi 😁💕 yanımdaki hemşire benden heyecanlıydı bir görsen 🤣

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşallah Amin 🤲🥰
Ben transfer hariç 6.gün yaptım sonra evde kendim takip ettim 12.gün kan test zamanında kan verdim daha da vermedim 🤗 baştaki testim 6. Gün diğeri 7.gün ve 8.gün olarak baya test yaptım 😻 sırf o çizgileri görmek için 🙏
Amin inşallah 🙏🏻 Maşallah . Belirti var mıydı. Bu da benim ikinci transferim. İlki kimyasal oldu.

Amin inşallah 🙏🏻 Maşallah . Belirti var mıydı. Bu da benim ikinci transferim. İlki kimyasal oldu.

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebeliklerin sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah Amin 🤲❤️

Şöyle söylim ben çok üşümeye başladım hâlâ üşüyorum birde transfer sonrası 3.gün alnıma ve yüzüme doğum lekeleri attı biraz şüphelendim ama kendimi umutlandırmamak için düşünmek istemedim birde hafif mide bulantısı vardı çok hafif ti yani sonra transfer sonrası 5.gün sabah uykudan uyandım şiddetli bel ağrısı ve regl ağrısı vardı tamam dedim regl olacağım yine tutmadı ama çok şükür regl olmadım ve 6.gün sabah kalktım direk test yaptım normalde diğer transferlerimde yapmadım çok şükür pozitifi gördüm Allahım bekleyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın Rabbim yüzüne baksın inşallah sen de güzel haberler alırsın Amin 🤲🥹🫶

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebeliklerin sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah Amin 🤲❤️

Şöyle söylim ben çok üşümeye başladım hâlâ üşüyorum birde transfer sonrası 3.gün alnıma ve yüzüme doğum lekeleri attı biraz şüphelendim ama kendimi umutlandırmamak için düşünmek istemedim birde hafif mide bulantısı vardı çok hafif ti yani sonra transfer sonrası 5.gün sabah uykudan uyandım şiddetli bel ağrısı ve regl ağrısı vardı tamam dedim regl olacağım yine tutmadı ama çok şükür regl olmadım ve 6.gün sabah kalktım direk test yaptım normalde diğer transferlerimde yapmadım çok şükür pozitifi gördüm Allahım bekleyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın Rabbim yüzüne baksın inşallah sen de güzel haberler alırsın Amin 🤲🥹🫶
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın hakkını helal et 🙏🏻 amin inşallah rabbim herkesin yardımcısi olsun.

Kuzum ben dün kan verdim 65 çıktı. Progestan işne vuduruyorum ya 3 günde bir gitmişken dün verdim 14 ünde transfer olup 15 inde ovitrelle vurulmuştum. 24 ünde bir daha iğne vurulacağım o zaman yine kan vericem. Test de yapıyorum ama 3-4 lt su içtiğim için sabaha karşı 3 te ve 5 te bile tuvaletr kalkıyorum 5 te yapınca haliyle çok koyu olmuyor ama akşam üzeri 7 de yaptıklarım koyu oluyor. Anlayamadım
Valla daydi senin mesajı okuyunca son kalan ovulasyon testimi yaptım az önce 5 dk hafif silik çıktı. Geçmiyor herhalde etkisi :) benim iğnenin 16. Günü oldu gerçi daha regl olmadım ama dün test vermiştim 1.2 çıkmıştı.

Back
X