- 26 Mart 2023
- 41
- 56
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
- #20.621
hay Allah razı olsunHiç korkma canım anestezi ile oluyor zaten hiç bir şey hissetmiyorsun uyandığımda adet sancısına benzer ağrı oldu oda hemen ağrı kesici yaptılar geçti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay Allah razı olsunHiç korkma canım anestezi ile oluyor zaten hiç bir şey hissetmiyorsun uyandığımda adet sancısına benzer ağrı oldu oda hemen ağrı kesici yaptılar geçti
Cümlemizden inşallah, yok biraz şişkinlik oldu oda 1-2 güne tamamen geçti kafanı rahat tut stres yapma yumurtaların sağlıklı olsun inşallah pozitifi görürüzhay Allah razı olsunpeki eve geçtikten sonra oldu mu hiç ağrı?
Zorlu süreç atlatmışsın canım Allahım bir daha yaşatmasın sağ salim bebeğini kucağınıza alırsınız inşallah
Çok şükür canım çok zor ve stresli bir süreç Allahım her kese sağlıklı evlat nasip etsin çektiğimiz zorlukların karşılığını güzel haberlere versin Amin gelen yıl bebeklerimiz yanımızda olsunlar inşallahAmin canım çok teşekkür ederimAllah razı olsun Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah
bu arada her bir tedaviye yeniden sil baştan başlıyordum zordu ama sonunda bu mucizeye kavuşmak için pes etmedim
![]()
Çok şükür canım çok zor ve stresli bir süreç Allahım her kese sağlıklı evlat nasip etsin çektiğimiz zorlukların karşılığını güzel haberlere versin Amin gelen yıl bebeklerimiz yanımızda olsunlar inşallah
kızlar yarın opu oluyorum ama çok korkuyorum sizin nasıl geçmişti
inşallah canım ya çok teşekkür ederim iyi geldi bu. amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünCümlemizden inşallah, yok biraz şişkinlik oldu oda 1-2 güne tamamen geçti kafanı rahat tut stres yapma yumurtaların sağlıklı olsun inşallah pozitifi görürüz
oyy çiçeğimm amin amin şimdiden seviyorum onları benim civcivlerim onlarHiç korkma hiç hissetmiyorsun zaten serum falan bağlıyorlar sen tam iyi olunca hastaneden taburcu oluyorsun inşallah sağlıklı kaliteli yumoşların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin![]()
oyy çiçeğimm amin amin şimdiden seviyorum onları benim civcivlerim onlar![]()
ayy hadi inşallah kuzucumm amin amin bir güzel dualandım modum yükseldi artık hazırımDaha dur uzaktan labdaha kendine seversin inşallah herşey güzel ilerler sağlıcakla minnoşlarına kavuşursun Amin
![]()
Merhaba benim transferim dün oldu. 1tane 3.gun 2tane 5.gun bir tane de 6.gun embriyom vardi dondurulmuş. Benim doktor da 3.gunu cozdurup 5e gelmesini bekledi. Geldi onu transfer etti. Biraz sinir oldum aslinda. Sonuçta iki tane beşinci gün embriyom vardi. Kalite olarak onlardaaan daha düşük transfer edilen. 3bc çok iyi kalite diyip duruyorlar bana. Diğer beşinci günlerim 4bc ve 3bb di.Açıkçası aşırı bir güvensizlik oluştu bahçeciye karşı bende. Muhtemelen bu tutmazsa başka bir merkezde yaptırıcam.Haklısın canım insan toparlanamıyor ama inşallah bugünlerde gelir geçer Allah’ın izniyle sanki yapan oldu 3.günden 5. Güne götüren ama isim olarak hatırlayamadım![]()
Kalite konusunda çok bir bilgim yok açıkçası ama kendini tutmazmış gibi hazırlama ya Allah nasip eder inşallah.Merhaba benim transferim dün oldu. 1tane 3.gun 2tane 5.gun bir tane de 6.gun embriyom vardi dondurulmuş. Benim doktor da 3.gunu cozdurup 5e gelmesini bekledi. Geldi onu transfer etti. Biraz sinir oldum aslinda. Sonuçta iki tane beşinci gün embriyom vardi. Kalite olarak onlardaaan daha düşük transfer edilen. 3bc çok iyi kalite diyip duruyorlar bana. Diğer beşinci günlerim 4bc ve 3bb di.Açıkçası aşırı bir güvensizlik oluştu bahçeciye karşı bende. Muhtemelen bu tutmazsa başka bir merkezde yaptırıcam.
Neden sevinemediniz3 haziran transfer tarihi verildi okadar nötrümki sevinemedim bile
Kuzum 245 çıktı test günüm 26 sı yaDaydi kuzum kan vericem diyordun naptın
Cok sevindimmmKuzum 245 çıktı test günüm 26 sı yaartık ovitrrlle etkisi falan diyemeyiz herhalde
![]()
Amin canım benim inşallahCok sevindimmmsaglikla al kucagina insallah
![]()