- 3 Aralık 2024
- 284
- 302
- 18
- 42
Ah tatlım biz de eksilerdeyiz maddi manevi zorlu yollar Rabbim kolaylastirsin yardımcımız olsun sonunu güzel etsinAyyy ben ancak 200 u denklestirmistim 250 yazmışlardı 50 binlik de kart ayarladım 300 nasıl halledecem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah tatlım biz de eksilerdeyiz maddi manevi zorlu yollar Rabbim kolaylastirsin yardımcımız olsun sonunu güzel etsinAyyy ben ancak 200 u denklestirmistim 250 yazmışlardı 50 binlik de kart ayarladım 300 nasıl halledecem![]()
Belirsizlik zaten daha yorucu hayırlısıyla güzellikle olsun gönlüne goreİşte benim cuma günü okulum bitiyor hastalandığım gün direk yola çıkıp gideceğim başlayalım diyeceğim belki 20 sinden sonra direk de gidebilirimo kadar belirsiz ki şu an herseyim
Bi laf vardır kör istedi 1 göz ALLAH verdi 2 göz diye
RABBIM ikisini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah inan çok sevindim RABBIM seninde isteyen herkesin de gönlüne göre versin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Canım ben görüşünce sana da bilgi veririm merak etmeAyyy ben ancak 200 u denklestirmistim 250 yazmışlardı 50 binlik de kart ayarladım 300 nasıl halledecem![]()
Sizlerin durum farklı sonuçta ve daha az çıkabilir maliyet sen konuşunca dediğin gibi daha net belli olurCanım ben görüşünce sana da bilgi veririm merak etme
Erzurumda buharada mı oldu acaba denemelerinizYok canim dört defa denedim 3 tane Erzurum da bir tane Diyarbakır Bahçeci de
Hayır tatlım dondurma ücreti ayrı aliniyorbunu opudan hemen sonra alıyorlar dondurma sonrasında alınacakmış sordum bunları tek tek ben ve açıklama yapamadı anlatan kisi hayırlısı dedim biraktim
![]()
Yaa Allah razı olsun canım az önce lavaboya gittim leke gelmiş yani benim iş diğer aya kaldıCanım ben görüşünce sana da bilgi veririm merak etme
Evet Buhara da Bünyamin Börekçi de iki defa taze biri dondurulmuş transferErzurumda buharada mı oldu acaba denemeleriniz
Yaa Allah razı olsun canım az önce lavaboya gittim leke gelmiş yani benim iş diğer aya kaldı![]()
Hayırlısı kuzumYaa Allah razı olsun canım az önce lavaboya gittim leke gelmiş yani benim iş diğer aya kaldı![]()
Aynen öyle malesef...yaziklar olsun diyoruz ve yolumuza dua tevekkül ve teslimiyetle devam ediyoruzYaaa gerçekten sadece sömürü sektörü yemin ederim biliyorlar mecburuz elimiz mahkum onlar da somurdukce sömürüyor
Aynen öyleAynen öyle malesef...yaziklar olsun diyoruz ve yolumuza dua tevekkül ve teslimiyetle devam ediyoruzyapacak başka bir şey yok
![]()
Aynenn canım hayırlısı olsun inşallahGeç olsun güç olmasın inşallah belki senin için böylesi hayırlıdır![]()
Bende buharada Bünyamin Börekçi de üç kez denedim biri taze ikisi dondurulmuş. Birisi tuttu ondan bir oğlum var ama memnun değildim. Embriyolarım bitince bu senede araştırmaya geçtik orada tedavi oldumEvet Buhara da Bünyamin Börekçi de iki defa taze biri dondurulmuş transfer
Canın genelde 2 ya da 3. Gün çağırıyorlar ama danış doktorunaKizlarrr bugün hastalandım cuma günü doktora görünsem geç mi olur 4.gunum oluyor ama yetişemiyorum![]()
Canım arıyorum doktorla gorusturmuyorlar ki gelip muayene olman lazım diyorCanın genelde 2 ya da 3. Gün çağırıyorlar ama danış doktoruna
Kuzum ben yumurta büyütmeye adetten bir hafta sonra başlamıştım. Adetle değil. Bayram girmişti çünkü araya.Kizlarrr bugün hastalandım cuma günü doktora görünsem geç mi olur 4.gunum oluyor ama yetişemiyorum![]()
Yaaa idareyle konuşup izin aldım yarın yola cikacagim otobüs bileti ancak bulabildim Perşembe günü orda olmuş olacagim üçüncü günüm olacak arayıp randevu almama gerek var dimiKuzum ben yumurta büyütmeye adetten bir hafta sonra başlamıştım. Adetle değil. Bayram girmişti çünkü araya.