• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet ya adım atıyorsun para istiyorlar 😂 doktor içime sindi bu arada benim de ben de tüp bebeğe devam edersem sabri beyle devam edicem ama dediğim gibi biraz yıprandım bir iki döngü ara vericem. Size de vitamin önerdi mi?
Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman basla canım benim ben iki yıl ara verdim öyle kendime geldim😂Allah var benim de çok içime şimdi doktor sevdim yani

Biraz uzun sürecek sürecin ama önemli olan emin adımlarla ilerlemek o kadar yol geldin ve para dökeceksin inşallah yeter ki sonunda sağlıcakla mucizene kavuşmak nasip olsun Amin 🤲💕
İnşallah burası sana uğur getirsin ben sanki pozitif çıkacaksın buradan diye hissediyorum inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun maddi manevi olarak 🤲🥹❤️
Ayyy canım benim sen hamissin Rabbim duanı kabul etsin hepimizin ki olsun Vignette de kendi kendine hamile kalsin 🥰iyi ki varsın ♥️bende bu defa tüm herşeyi deneyip içimde birşey kalsın istemiyorum ama histeroskopi ye 60 bin dedi onu çok tereddüt ediyorum ya

Evet ya adım atıyorsun para istiyorlar 😂 doktor içime sindi bu arada benim de ben de tüp bebeğe devam edersem sabri beyle devam edicem ama dediğim gibi biraz yıprandım bir iki döngü ara vericem. Size de vitamin önerdi mi?
Bu arada evet vitamin önerdi bir tanesini ben iki tanesini eşim kullanacak şekilde.Esim onun farklı versiyonlarını kullanıyor zaten bakayım yarın değerleri ne çıkacak ona göre alacağım.Tanesi 4000 filan

Ayyy canım benim sen hamissin Rabbim duanı kabul etsin hepimizin ki olsun Vignette de kendi kendine hamile kalsin 🥰iyi ki varsın ♥️bende bu defa tüm herşeyi deneyip içimde birşey kalsın istemiyorum ama histeroskopi ye 60 bin dedi onu çok tereddüt ediyorum ya

Amin Ecmain Rabbim dileyen isteyen çabalayan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Amin dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah buraya yaz süreçlerini bende takip ediyor olacağım Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah 🤲🥹😘
Bahçeci Lab 🧪 herşeyi iyi ama maalesef biraz diğer yerlere göre pahalı 🤑 60 bin de çok fazla ya şunu 20 bine indirseler ne iyi olurdu herkesin durumu iyi değil 🥺 çoğu insan imkansızlıktan tüp bebek bile yapamıyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun işini kolaylaştırsın inşallah Amin 🤲❤️

Evet kuşum sabri hocayla görüştüm iyi geçti ama benim zaten adetin 5. günü olduğu için muayene falan olamadım diğer aya kaldı ama ben bir süre ara vermeyi düşünüyorum sadece vitamin aldım pharma supra life diye hem eşime hem kendime. Daha önce de bir ay kullanmıştım onu kullanıcaz 3 ay öneriyorlar. Acıbadem şahin zeteroğlu bir arkadaşıma önerdi kullandığı ay gebe kaldı kız.

Ay canım krem rengi ya da gri takım vardı sanki sen olduğunu şeyden anladım diyarbakırda denediniz dimi demişti kadın 😂 hatta yan tarafta 2 kadın vardı biz arkadaydık ama sen farketmemiş olabilirsin. Biz çıktık siz girdiniz zaten sanırım. Hadi hayırlı olsun inşallah güzel olur her şey. Zaten taze transfere sıcak bakmıyorlar sanırım sen opuya kadar mı burda kalıcaksın yoksa komple mi burdasın?
Bir de sizden de bir sürü test istedi mi? Sperm dna hasarı, karyotip vs?
Ben biraz ara vermeye karar verdim hazır hissetmiyorum sürece şu an. Bişeyler yapmıyor olmak beni mutlu etti kafam çok rahat.
Hakkınızda en hayırlısı olsun ikinizin de canim B beyzaa101 senin de

LunaLovegoodd LunaLovegoodd canım nasıl gidiyor herşey yolunda mı test falan yaptın mı yoksa direk kan mı vereceksin 🥰

LunaLovegoodd LunaLovegoodd canım nasıl gidiyor herşey yolunda mı test falan yaptın mı yoksa direk kan mı vereceksin 🥰
Ben test yapmaya korkuyorum 😅😅 pazartesi test yapcam kan testi. Normalde Salı günüydü ama pazartesi de çıkar heralde 🥲
Ya bende değişik bişeyler var psikolojik mi bilmiyorum ama bugün bişey kaldırdım 3 kilo solda sanki bi yumru bi baskı hissettim sanki içeride bişey varmış gibi çok değişikti 😂 uzun süre kaldırmadım 5 saniye falan

Ben test yapmaya korkuyorum 😅😅 pazartesi test yapcam kan testi. Normalde Salı günüydü ama pazartesi de çıkar heralde 🥲
Ya bende değişik bişeyler var psikolojik mi bilmiyorum ama bugün bişey kaldırdım 3 kilo solda sanki bi yumru bi baskı hissettim sanki içeride bişey varmış gibi çok değişikti 😂 uzun süre kaldırmadım 5 saniye falan

Hadi inşallah canım benim kan da göresin pozitifleri zaten varsa pazartesi günü çıkacaktır Allah’ın izniyle Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah Amin 🤲🥰
Şu an ağır kaldırma varsa da henüz yeni yerleşti ultrason da bebişini gör ona göre hareket edersin inşallah 🙏 hayırlı pozitif haberlerini bekliyoruz 😍

Amin Ecmain Rabbim dileyen isteyen çabalayan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Amin dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah buraya yaz süreçlerini bende takip ediyor olacağım Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah 🤲🥹😘
Bahçeci Lab 🧪 herşeyi iyi ama maalesef biraz diğer yerlere göre pahalı 🤑 60 bin de çok fazla ya şunu 20 bine indirseler ne iyi olurdu herkesin durumu iyi değil 🥺 çoğu insan imkansızlıktan tüp bebek bile yapamıyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun işini kolaylaştırsın inşallah Amin 🤲❤️
Öyle valla canım gerçekten çok pahalı Rabbim emeklerimixin karşılığını almayı nasip etsin 🥰

Hadi inşallah canım benim kan da göresin pozitifleri zaten varsa pazartesi günü çıkacaktır Allah’ın izniyle Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah Amin 🤲🥰
Şu an ağır kaldırma varsa da henüz yeni yerleşti ultrason da bebişini gör ona göre hareket edersin inşallah 🙏 hayırlı pozitif haberlerini bekliyoruz 😍
İnşallah canımmmm aminnnnn 🤍🤍🙏🏻🙏🏻🍀🍀

Mayala canım sen birine neler yaptığınla alakalı yazmıştın ekran almıştım ama sildim mi bulamadım.transfwrden sonra yaptiklarjndi sanırım 70bin bir zikir çekmişsin onu yapacağım da insAllah neydi o ve kaç günde çektin sınır var mi

Mayala canım sen birine neler yaptığınla alakalı yazmıştın ekran almıştım ama sildim mi bulamadım.transfwrden sonra yaptiklarjndi sanırım 70bin bir zikir çekmişsin onu yapacağım da insAllah neydi o ve kaç günde çektin sınır var mi

Şu an başla kuzum ancak bitirirsin ben şubat ayında başladım mart ayında bitirdim şubatta çok kötü grip olmuştum ara vermiştim ondan dolayı niyetini dile bugünden itibaren başla canım benim Ya Musavvir Esma’sını çekeceksin sınır yok ben 70 bin çektim günlük ne kadar çekebilirsen çek eğer taze transfer olmayacaksan yetişir transfer olunca da çekebilirsin yani bol bol Meryem suresini dinle Rabbim niyetini kabul eylesin inşallah 🤲🥰

Öyle valla canım gerçekten çok pahalı Rabbim emeklerimixin karşılığını almayı nasip etsin
Bize 67 histereskopi ücreti çıkardılar 70de şuna yani🥺Rabbim yardımcımız olsun günah yani yaptıkları
Canım acaba desem biz onu kabul ediyorlar mı 😂
Bize 67 histereskopi ücreti çıkardılar 70de şuna yani🥺Rabbim yardımcımız olsun günah yani yaptıkları

Kız bı türlü yazamadım bu sürü alıntı ekledi silemedim de 😂 diyorum ki acaba histeroskopi yapmayı kabul etmeme gibi seçeneğimiz var mı yani hocam istemiyorum desem

Kız bı türlü yazamadım bu sürü alıntı ekledi silemedim de 😂 diyorum ki acaba histeroskopi yapmayı kabul etmeme gibi seçeneğimiz var mı yani hocam istemiyorum desem

Senin 4 tane başarısız denemen olduğu için istiyordur rahim de bir sıkıntı falan var mı diye peki transfer oldukların la hiç gebelik oluştu mu canım ❤️ peki dışarda daha uyguna çeken yerler var mı histreskopiyi birde kabul ederler mi bilemedim çok zor ya resmen milleti sömürüyorlar 🥺

Back
X