• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kız bı türlü yazamadım bu sürü alıntı ekledi silemedim de 😂 diyorum ki acaba histeroskopi yapmayı kabul etmeme gibi seçeneğimiz var mı yani hocam istemiyorum desem
Sor ama bence yaptır bak benim mesela rahimde sıkıntı varmış mecbur hostwreskopi ile insAllah düzeltilecek önceden hiç yapılmadı mı

Yaa sorma canım daha ekstralar var serumdu embriyo glue falan 300u gözden çıkardık çok.zorlanacagiz ama Rabbim insAllah sonunu güzel etsin ne diyelim🤲

Amin amin orası öyle yeterki sağlıcakla pozitif çıkmak nasip olsun 🤲 insan artık herşeyi gözden çıkarıyor 🥹❤️

Şu an başla kuzum ancak bitirirsin ben şubat ayında başladım mart ayında bitirdim şubatta çok kötü grip olmuştum ara vermiştim ondan dolayı niyetini dile bugünden itibaren başla canım benim Ya Musavvir Esma’sını çekeceksin sınır yok ben 70 bin çektim günlük ne kadar çekebilirsen çek eğer taze transfer olmayacaksan yetişir transfer olunca da çekebilirsin yani bol bol Meryem suresini dinle Rabbim niyetini kabul eylesin inşallah 🤲🥰
Tamamdır canim Allah razı olsun başlayım evet bugün yok taze olmayacak benim kuzum süreç uzun histereskopi falan

Tamamdır canim Allah razı olsun başlayım evet bugün yok taze olmayacak benim kuzum süreç uzun histereskopi falan

Rica ederim ne demek eğer yetiştiremezsen bana yaz senin niyetine bende çekerim inşallah 🙏
O zaman yetişir canım aynen acele etme ben inanıyorum bu sefer olucak Rabbimin izniyle histereskopinin de faydası olacaktır rahim de yapışıklık falan varsa polip vs gebeliğe engel ne varsa düzeltilecektir benim de eğer negatif olsaydı doktorum dedi Rahim içine girip bakacağız Rahim de bir sorun varmı diye çok şükür Rabbim nasip etti darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah 🤲🥹
Sen tüm önlemleri al kafanda soru işareti kalmasın gerisi Rabbimin takdir-i inşallah 🙏 umarım herşey gönlünce güzel olsun canım benim Rabbim ol der ve olur 🤲🥲🌹

Senin 4 tane başarısız denemen olduğu için istiyordur rahim de bir sıkıntı falan var mı diye peki transfer oldukların la hiç gebelik oluştu mu canım ❤️ peki dışarda daha uyguna çeken yerler var mı histreskopiyi birde kabul ederler mi bilemedim çok zor ya resmen milleti sömürüyorlar 🥺
Aynenn canım ona değmiş buna değmiş altından kalkamiyor insan.Bugun eşim de test verdi çok şükür bugüne kadar ki en iyi değeri çıktı hemen başladık tedaviye salı kontrol var monural 1200 başladık bugün bide tarlusal bakalım artık yumurtalar nasıl ilerleyecek.İl gün kontrol ettiğinde 11-12 yumurta vardı daha hangileri ne kadar gelişir bilmiyorum 😂

Sor ama bence yaptır bak benim mesela rahimde sıkıntı varmış mecbur hostwreskopi ile insAllah düzeltilecek önceden hiç yapılmadı mı
Yok kuzu yapılmadı hiç önceden bakayım maddiyat a dediğin gibi olmasa yaptıracağım.Sana hangi ilaçları başladı lar.Bana monural 1200 bide tarlusal verdi 4 gün kullanacağım onları sonra ne verir bilmiyorum

Rica ederim ne demek eğer yetiştiremezsen bana yaz senin niyetine bende çekerim inşallah 🙏
O zaman yetişir canım aynen acele etme ben inanıyorum bu sefer olucak Rabbimin izniyle histereskopinin de faydası olacaktır rahim de yapışıklık falan varsa polip vs gebeliğe engel ne varsa düzeltilecektir benim de eğer negatif olsaydı doktorum dedi Rahim içine girip bakacağız Rahim de bir sorun varmı diye çok şükür Rabbim nasip etti darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah 🤲🥹
Sen tüm önlemleri al kafanda soru işareti kalmasın gerisi Rabbimin takdir-i inşallah 🙏 umarım herşey gönlünce güzel olsun canım benim Rabbim ol der ve olur 🤲🥲🌹
Aminn amin canimm Allah razı olsun öyle iyi geliyorki duaların soylediklerin🤲🥰Yaa demi bana da öyle geliyor insAllah olacak bu sefer🤲evet histereskopi insAllah vesile olacak öyle hissediyorum polip şekil.bozuklugu perde hepsi gidiyormuş varsa.daha dikkatli daha temkinliyiz Rabbim zayi etmeyecek inanıyorum🥰🤲yetişir aynen canım zikir transfere kadar fazlasıyla 41yasin dağıttım bugün ne görsem ne duysam yapıyorum takdir Allahin ol demiştir insAllah🤲

Kızlar bugün gittim doktora Estrofem verdi bugün başlayacakmışım günde 3 tane. Çok değil mi ? Ve ayrıca iğne verecekmiş progestan mı ne hem fitil hem iğne. Bayramın 4. Günü tekrar gidicem de Estrofem düşündürdü beni şuan 😅
Dondurulmuş embriyo transferi mi olacak?

Aynenn canım ona değmiş buna değmiş altından kalkamiyor insan.Bugun eşim de test verdi çok şükür bugüne kadar ki en iyi değeri çıktı hemen başladık tedaviye salı kontrol var monural 1200 başladık bugün bide tarlusal bakalım artık yumurtalar nasıl ilerleyecek.İl gün kontrol ettiğinde 11-12 yumurta vardı daha hangileri ne kadar gelişir bilmiyorum 😂

Hadi gözün aydın olsun inşallah canım dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲❤️

Yok kuzu yapılmadı hiç önceden bakayım maddiyat a dediğin gibi olmasa yaptıracağım.Sana hangi ilaçları başladı lar.Bana monural 1200 bide tarlusal verdi 4 gün kullanacağım onları sonra ne verir bilmiyorum
Sen şimdi başladın mı canım orayı kaçırmışım ben dün rahatsızdım birde ben.adetinle mi gittin ve başladın ben başladığımda direk igne ilaç tedavisi oldu gonal f iki günde bir klomen günde 2 ve iki iğne verdi biri her gün genotropin birde pergoveris iki günde ve vitamin

Aminn amin canimm Allah razı olsun öyle iyi geliyorki duaların soylediklerin🤲🥰Yaa demi bana da öyle geliyor insAllah olacak bu sefer🤲evet histereskopi insAllah vesile olacak öyle hissediyorum polip şekil.bozuklugu perde hepsi gidiyormuş varsa.daha dikkatli daha temkinliyiz Rabbim zayi etmeyecek inanıyorum🥰🤲yetişir aynen canım zikir transfere kadar fazlasıyla 41yasin dağıttım bugün ne görsem ne duysam yapıyorum takdir Allahin ol demiştir insAllah🤲

Maşallah 🧿 canım çok sevindim yasini şerif dağıtmana Rabbim okuyan herkesten Allah razı olsun dilerim Rabbim dualarını niyetini kabul eylesin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹❤️

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın iyi misin bebişler nasıl herşey yolunda mı inşallah 😻
Bizim de bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür hamdolsun 🤲💞
Cnm cok şükür iyiler allahbrazı olsun aaa ne güzel seninkiler nasıl iyi mi kaç haftalık oldunuz cinsiyeti öğrendin mi

Histeroskopi olma sebebiniz nedir ?
İki negatif var rahimde sekil bozukluğu gördü yeni doktorum ki ben zaten isteyecektim kendisi de dedi yapacagim diye başka ne var ne yok baksınlar önlemimizi alalım istedim çizik atacak şekli düzeltecek başka sorun varsa halledecek rahim filminde her şey gozukmezmis

Back
X