• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İki negatif var rahimde sekil bozukluğu gördü yeni doktorum ki ben zaten isteyecektim kendisi de dedi yapacagim diye başka ne var ne yok baksınlar önlemimizi alalım istedim çizik atacak şekli düzeltecek başka sorun varsa halledecek rahim filminde her şey gozukmezmis
Anladım. Allah sizinle olsun.

Cnm cok şükür iyiler allahbrazı olsun aaa ne güzel seninkiler nasıl iyi mi kaç haftalık oldunuz cinsiyeti öğrendin mi

Çok şükür şu an herşey yolunda 12 haftalık olduk Elhamdüllilah 🤲 cinsiyetleri henüz belli değil bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️

Sen şimdi başladın mı canım orayı kaçırmışım ben dün rahatsızdım birde ben.adetinle mi gittin ve başladın ben başladığımda direk igne ilaç tedavisi oldu gonal f iki günde bir klomen günde 2 ve iki iğne verdi biri her gün genotropin birde pergoveris iki günde ve vitamin
Kız bunların hiç birini bana vermedi 😂😂evet başladım zaten ben gittigim de adetimin üçüncü günüydü ama ilk günü saymadi az kanama oluyor diye iki ci gün diye saydı bugün de başladık sadece monural 1200 bide tarlusal verdi 🤷

Kız bunların hiç birini bana vermedi 😂😂evet başladım zaten ben gittigim de adetimin üçüncü günüydü ama ilk günü saymadi az kanama oluyor diye iki ci gün diye saydı bugün de başladık sadece monural 1200 bide tarlusal verdi 🤷

Belki sana gerek duymamıştır herkese durumuna göre ilaç veriyorlar canım benim bende sadece hormon iğnesi kullandım 300 doz birde cetrotide kullandım ❤️

Belki sana gerek duymamıştır herkese durumuna göre ilaç veriyorlar canım benim bende sadece hormon iğnesi kullandım 300 doz birde cetrotide kullandım ❤️
Aynen canım baya vermiş ama nurnaciyeye 😂 salı günü bana da verir belki ben önce ki tedavilerim de hep gonal f kullanmistim ilk defa monural kullandım bakalım bi 😂 ama itiraf etmek gerekirse Diyarbakır çok çok aşırı kalabalık ti ama çok daha ilgililerdi tek tek ilaçların yapılışını bile gösteriyorlardı ama burda ki daha resmi ve çok kalabaliklik da görmedim diğer gittiğim her yerde hemşireler doktorlar kosarak yetisiyordu o derece.Mesela bugün hiç doktoru görmedik wsin den tahlil aldı hemşireler aracılığıyla eşimin sonucundan sonra onlara kalsa hiç doktoru görmeyecektik sadece hemşire reçeteyi verecekti ve gidecektik kendimiz talep ettik doktorla görüşmek istiyoruz diye şaşırdılar da sonra gorusturduler eşim saatlerdir beynimi yedi çok ilgili değiller diye😂😂

Aynen canım baya vermiş ama nurnaciyeye 😂 salı günü bana da verir belki ben önce ki tedavilerim de hep gonal f kullanmistim ilk defa monural kullandım bakalım bi 😂 ama itiraf etmek gerekirse Diyarbakır çok çok aşırı kalabalık ti ama çok daha ilgililerdi tek tek ilaçların yapılışını bile gösteriyorlardı ama burda ki daha resmi ve çok kalabaliklik da görmedim diğer gittiğim her yerde hemşireler doktorlar kosarak yetisiyordu o derece.Mesela bugün hiç doktoru görmedik wsin den tahlil aldı hemşireler aracılığıyla eşimin sonucundan sonra onlara kalsa hiç doktoru görmeyecektik sadece hemşire reçeteyi verecekti ve gidecektik kendimiz talep ettik doktorla görüşmek istiyoruz diye şaşırdılar da sonra gorusturduler eşim saatlerdir beynimi yedi çok ilgili değiller diye😂😂

Vah vah işte niye böyle yapıyorlar ki neyse sen pozitif çıkta boşver hiç görme doktoru 🫣🥲 eşin şimdi demiştir Bursa dediniz Bursa da umduğunu bulamadı galiba inşallah Rabbim pişman ettirmezsin canım benim 🤲💕
Nurnaciye hanımın hem yaş hemde Amh düşük olduğu için farklı ilerliyor senin belki Amh iyidir bunlarda fazla etkiliyor bizim doktorlar o konudan ilgiliydi her gittiğimizde onlarla muhatap oluyoruz birde benim doktorum dedi sen Menogon markasıyla hamile kaldın 4.tedavimde yine onu yazdı üçüncü tedavimde Pergoveris yazmıştı hamile kalamadım ve o ilacın benim vücuduma gelmediğini söyledi işte doktorlarda denemeden bilemiyor 🥹 ben hiç doktor değiştirmedim çok memnundum önemli olan hamile olarak çıkmamız gerisini salla gitsin 🥰😁

Vah vah işte niye böyle yapıyorlar ki neyse sen pozitif çıkta boşver hiç görme doktoru 🫣🥲 eşin şimdi demiştir Bursa dediniz Bursa da umduğunu bulamadı galiba inşallah Rabbim pişman ettirmezsin canım benim 🤲💕
Nurnaciye hanımın hem yaş hemde Amh düşük olduğu için farklı ilerliyor senin belki Amh iyidir bunlarda fazla etkiliyor bizim doktorlar o konudan ilgiliydi her gittiğimizde onlarla muhatap oluyoruz birde benim doktorum dedi sen Menogon markasıyla hamile kaldın 4.tedavimde yine onu yazdı üçüncü tedavimde Pergoveris yazmıştı hamile kakamadım ve o ilacın benim vücuduma gelmediğini söyledi işte doktorlarda denemeden bilemiyor 🥹 ben hiç doktor değiştirmedim çok memnundum önemli olan hamile olarak çıkmamız gerisini salla gitsin 🥰😁
Evet sırf senin gönlün rahat olsun diye geldik bunlar da böyle yapıyor diyor kendisi prenses kalbi taşıdığı için hemen alınıyor 😂😂 aynen canım çok şükür bende amh sorunu yok rahim filmimde tahlillerde de sorun yok genetik de yapmistik onda da sorun yok işte eşimin sperm sayısı kötü bu defa farklı gitsin zaten ya hep gonal f kullandım işe yaramadı ins bu defa olacak😂 Bende takmıyorum yaa transeferi opuyu filan iyi yapsınlar yeter bana ne yapacağım guleryuzu su bu hiç takmam😂

Benim de Menogon 300 doz bazı hormon ilaçları gerçekten bize gelmiyor onlarda bence hamile kalmamıza engel oluyor
Öyle tabi vücuda hormonu basıyorlar.O iğnelerden sonra göbek bölgem hep sis kaldı hele progestan iğneler Allah'ım öldürmüştü beni ne çektik ne 😂😂

Evet sırf senin gönlün rahat olsun diye geldik bunlar da böyle yapıyor diyor kendisi prenses kalbi taşıdığı için hemen alınıyor 😂😂 aynen canım çok şükür bende amh sorunu yok rahim filmimde tahlillerde de sorun yok genetik de yapmistik onda da sorun yok işte eşimin sperm sayısı kötü bu defa farklı gitsin zaten ya hep gonal f kullandım işe yaramadı ins bu defa olacak😂 Bende takmıyorum yaa transeferi opuyu filan iyi yapsınlar yeter bana ne yapacağım guleryuzu su bu hiç takmam😂

Canım ya olsun denemekten birşey kaybetmezsin ben inanıyorum sen mucizene kavuşacaksın Allah’ın izniyle Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim yar ve yardımcın olsun bu süreçte Rabbimiz seninle olsun inşallah canımsın benim 🥹🤲

En güzeli önemli olan iyi bir ekibe denk gelmek inşallah bu sefer herşey gönlünce güzel kolaylıkla olsun Amin 🤲🥲😘

Erkekler hepsi öyle gittiği yerde herşey şip şak olsun isterler işte bazen sabırla beklemek gerekiyor 😁

En güzeli önemli olan iyi bir ekibe denk gelmek inşallah bu sefer herşey gönlünce güzel kolaylıkla olsun Amin 🤲🥲😘
Canım benimmm sen iyi ki varsın ne pozitif bir kadınsın sen masAllah yaa 🥰🥰 sen yurt dışında yaşıyorsun dimi sanki Almanya'dan mi geliyordum demiştin öyle hatirliyor gibiyim çalışımyorsun dimi

Canım benimmm sen iyi ki varsın ne pozitif bir kadınsın sen masAllah yaa 🥰🥰 sen yurt dışında yaşıyorsun dimi sanki Almanya'dan mi geliyordum demiştin öyle hatirliyor gibiyim çalışımyorsun dimi

Sağol canım benim o senin kalbînin güzelliği 💓
Ben evet 15 yıldır Almanya’da yaşıyorum evlenip geldim 🫣 Yok kuzum çalışmıyorum 😂 ya ben senin hikayeni okudum daha önce anlattığında çok etkilenmiştim çok dua ediyorum senin için çok sıkıntılar yaşamışsın Allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah Amin Amin 🤲🥹😘

Back
X