• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım bana on görüşme de bunları bunları yapabiliriz dedi öyle saydı acaba herkese yapıyorlar midir işte bende onu merak ediyorum.Yani mesela özel hastaneye gidersin sırf ücretli diye alakasız bı sürü şeye bakarlar ya o duruma gelmesin diyorum bilmiyorum ki ya 😊hayırlısı olsun.İnan ki aileden filan bı sürü borç harçla girdik bu işe Rabbim istediğimizi hakkımızda hayırlı edip kolaylastirsin ins 🙏 ben bugün zikire başladım 3000 tane çektim bir kaç saat içinde öyle devam edeceğim.🥰🥰 Birbirimizi duamizda unutmayalım 🙏

Amin canım Amin Rabbim işinizi kolaylaştırsın inşallah 🤲❤️
Rabbim dualarını ve niyetlerini dileklerini kabul eylesin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🌹

Kızlar mayala mayala nereye nasıl yazacağımı bilemedim. O kadar korkuyorum ki 😔 tüp bebek mayıs ayı transferiyim bugün 7+1 sabah bi baktım sulu sulu pembe 4-5 damla geldi. Korkuyorum normalmidir?

Kızlar mayala mayala nereye nasıl yazacağımı bilemedim. O kadar korkuyorum ki 😔 tüp bebek mayıs ayı transferiyim bugün 7+1 sabah bi baktım sulu sulu pembe 4-5 damla geldi. Korkuyorum normalmidir?
Olabilir bircok kiside olabiliyor. Yerlesme veya baska sebeple. Doktorunuza haber verin. Kalcadan progestan kullanıyor musunuz? O cok etkili hemen kesiyor

Olabilir bircok kiside olabiliyor. Yerlesme veya baska sebeple. Doktorunuza haber verin. Kalcadan progestan kullanıyor musunuz? O cok etkili hemen kesiyor
Doktoruma yazdım coraspini bırakmamı söyledi. Progestanı göbekten sabah akşam yapıyordum. 3e çıkarmamı söyledi şikayetim bitene kadar. Ama endişem bitmeyecek tabi 😔

Doktoruma yazdım coraspini bırakmamı söyledi. Progestanı göbekten sabah akşam yapıyordum. 3e çıkarmamı söyledi şikayetim bitene kadar. Ama endişem bitmeyecek tabi 😔
Canım normal gebelikte bile oluyor benim eltim ilk üç ay hep öyleydi 7 ay kadar progestan kullandı çok şükür hiç birşey de olmadı.Hic korkma gönlünü ferah tut progestan tutuyor

Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲❤️
Hiç endişe etme çok arkadaşımız yaşadı bu durumu doktorunla da görüşmüşsün önlemler alınmış Rabbim şifanı göndersin inşallah Amin 🤲

Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲❤️
Hiç endişe etme çok arkadaşımız yaşadı bu durumu doktorunla da görüşmüşsün önlemler alınmış Rabbim şifanı göndersin inşallah Amin 🤲
Aminnn Mayala sağolasın 🤍

Back
X