• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Allah razı olsun canım benim inşallah senin için de en güzeli olacak.Yanliz ben bişi anlamadım o senin tek.embriyin dollenmemis mi bozulmus mu
InsAllah canım amin Allah razı olsun evet biz de hiçbir şey anlamadım ilk gün gayet güzel dollendi takip edeceğiz demişti embriyolog ben artık bir şey söylemek istemiyorum Allaha havale ettim bu durumu en iyisini O biliyor dün aramadı embriyolog sabri hoca aynı mı düşünüyorsunuz bilmem ne dedi yazdıklarım soylediklerimizden mi bilmiyorum aklımıza her şey geliyor artık valla bu yola gireli neler duyduk gördük yaşadık yani ben olumsuz konuştum devam etmeyeceğini söyledim diye falan imha mı ettirdi acaba diyorum kendi için olumsuz durum olmasın da yumurta kötüydü demek için embriyologla da görüştük falan diyor aramadı dedim daha yani en son baktım söylemiyor embriyonun durumu ne peki dedim pek iyi değil dedi biz tamam dedim sonlandiraxagiz o zaman ve embriyolog çok geç aradi işte konuşmuşsunuz sabri hocayla da ilerlemedi bilmem ne amann yaşadığım her şeyi gömmek hiç yaşamamış olmak istiyorum akupunktur hipnoz tedavisi alacagim bu ay insAllah öbür adrtjmde başlayalım dedik ustanbula Allah hepimiz için söylüyorum en ufak hakkımıza giren bizim bile isteye üzülmemize sebep olanların cezasını versin hepimiz için diyorum çünkü hepimiz çok özel insanlarız hemde çok özeliz bu yolda olan her kadin bizimle mücadele eden eslerimiz Rabbim hepimizi sevindirsin

Kızlar birşey soracağım normal amh da olan birisi için tedavi de adetin 8.gunu kaç yumurta olur büyüklükleri nasıl olur.Doktor ilk gün 11 yumurta saymıştı sonra dün 4 tanesinin ölçüsünü aldı dedi ki iyi gidiyor çok hızlı ilerlemiyor zaten istediğimiz yavaş yavaş ilerlemesi diye ama beni tedirgin etmemek için mi öyle söyledi emin olamadım 🤔

Kızlar birşey soracağım normal amh da olan birisi için tedavi de adetin 8.gunu kaç yumurta olur büyüklükleri nasıl olur.Doktor ilk gün 11 yumurta saymıştı sonra dün 4 tanesinin ölçüsünü aldı dedi ki iyi gidiyor çok hızlı ilerlemiyor zaten istediğimiz yavaş yavaş ilerlemesi diye ama beni tedirgin etmemek için mi öyle söyledi emin olamadım 🤔

Canım hiç endişe etme emin ol ağır büyüyen yumurta kaliteli oluyor hızlı büyüyen yumurta kalitesiz çoğunlukla çıkıyor benim 4.tüp bebeğimde yumurtalar çok ağır büyüdü doktorum bu tedavi için olumlu bir şey dedi benim de dedi 4 yada beş çıkar ama meğersem 8 adet büyümüş sonradan bana söyledi doktor bazen Opu da fazla da toplanabiliyor Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah Amin 🤲🥰 benimkiler çoğu 22 ml kadar ulaştı kan sonuçları da elverişli çıkınca Opu gününe karar verildi ama 8.gün bence daha küçüktü tam hatırlamıyorum belki 10 yada 12 milim varlardı 🫡

Back
X