• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bide birşey diyeceğim bugün akıntım ve kaşıntım var enfeksiyon olunca olur gibi bu doğal mu

Akıntı normal benim çok oluyordu hatta doktoruma söylemiştim korkuyorum yumurtalar çatlatacak diye dedi Progesteron seviyen yükseldiği için oluyor demişti çok şükür o günleri kazasız belasız atlattık 🤲😍 kaşıntı için bilemiyorum canım benim yine doktoruna bir sor bazen mantar oluyor gerçi sen önce muayene oldun ilaçlardan mı acaba 🤔 bilemedim Rabbim şifanı göndersin inşallah 🙏

Çok saol canım benim inşallah sen ve diğer arkadaşların doğum haberlerini de alırız. Rabbim hepimiz için en güzelini em hayırlısınız versin 🙏

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun güzel insan Rabbim en kısa zaman da sana da nasip etsin çoook Amin 🤲🥹 canı gönülden diliyorum 😘

Merhabalar kızlar.
Öncelikle hepinizden özür diliyorum birden ortadan kayboldum.
Benim bebeğimin maalesef son kontrolden 2gün sonra gelişimi durduğu için ilaç ile düşük yapmak zorunda kaldım.
6+2 olarak.
Zaten burda da belirtmiştim tedirgin oluyordum hesaplamala doktorumun ölçümünde farklılıklar vardı öyle bir iki gün değil.
Sağlık olsun, tekrar deneyeceğiz eğer ki doğal yolla gebelik olmazsa. Şimdi önümüzdeki adet dönemini bekliyorum.
Bir yandan da dua ediyorum inşAllah adet olmam da doğal yolla gebel kalırım diye.

Çok foruma girip haber etmek istedim ama sonra geri vaz geçtim, kendimi tam hazır hissetmemişim demekki.
Çok güzel zamanlar geçirdik hepinize desteğiniz bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

Dört gözle Hamilelik haberleri beklediğimiz arkadaşlarımızın pozitif haberlerini almışız, tabloya baktım ilk önce.
Çooook mutlu oldum Allahım inşAllah tamamına erdirip kucağınıza almayı nasip eder.

Kendinize çok iyi bakın, arada sırada bir uğrayacağım ama büyük ihtimalle fazla takip etme şansım olmayacak sizleri.
Hepinizi çok çok öpüyorum ve kendinize çok dikkat edin çiçekler 🌺

Merhabalar kızlar.
Öncelikle hepinizden özür diliyorum birden ortadan kayboldum.
Benim bebeğimin maalesef son kontrolden 2gün sonra gelişimi durduğu için ilaç ile düşük yapmak zorunda kaldım.
6+2 olarak.
Zaten burda da belirtmiştim tedirgin oluyordum hesaplamala doktorumun ölçümünde farklılıklar vardı öyle bir iki gün değil.
Sağlık olsun, tekrar deneyeceğiz eğer ki doğal yolla gebelik olmazsa. Şimdi önümüzdeki adet dönemini bekliyorum.
Bir yandan da dua ediyorum inşAllah adet olmam da doğal yolla gebel kalırım diye.

Çok foruma girip haber etmek istedim ama sonra geri vaz geçtim, kendimi tam hazır hissetmemişim demekki.
Çok güzel zamanlar geçirdik hepinize desteğiniz bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

Dört gözle Hamilelik haberleri beklediğimiz arkadaşlarımızın pozitif haberlerini almışız, tabloya baktım ilk önce.
Çooook mutlu oldum Allahım inşAllah tamamına erdirip kucağınıza almayı nasip eder.

Kendinize çok iyi bakın, arada sırada bir uğrayacağım ama büyük ihtimalle fazla takip etme şansım olmayacak sizleri.
Hepinizi çok çok öpüyorum ve kendinize çok dikkat edin çiçekler 🌺

Merhaba canım benim çok üzüldüm kuzum neler yaşamışsın 😭 sana sımsıkı sarılıyorum 🫂 Rabbim sabır versin kalbine gönlüne ferahlık ihsan eylesin inşallah 🤲 inan ki senden haber alamayınca merak ettim herhalde dedim çalışıyor tatile falan gitti ondan zamanı olmamıştır 🥺

Allahım güzel gönlüne göre versin inşallah 🙏 kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah umarım kendiliğinden hamile kalırsın güzel müjdeli haberlerini inşallah yazarsın buraya Amin 🤲❤️

Sende kendine çok iyi bak Allaha emanet ol Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🙏

Back
X