Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnanırmısın transfere de tek gittim 🤣

Hadi gözünaydın olsun inşallah 🙏 çok sevindim Rabbim seninle olsun yar ve yardımcın olsun. İnşallah kaliteli yumoşların kaliteli Altın embriyoların olsun Amin Ecmain inşallah 🤲💕
Şaka yapıyorsun tek başına nasıl dayandin 😂😂 ben çok duygusal oluyorum ya transfer de ayrı ölü da ayrı aglayasim geliyor hep 😂😂 bu arada Allah razı olsun kuzu 🥰

Şaka yapıyorsun tek başına nasıl dayandin 😂😂 ben çok duygusal oluyorum ya transfer de ayrı ölü da ayrı aglayasim geliyor hep 😂😂 bu arada Allah razı olsun kuzu 🥰

Allahtan eşim gelmedi çünkü beni 1 buçuk saat gecikmeli aldılar transfere zaten stres heyecan vardı birde eşimi o durumda düşünemiyorum sonradan beni almaya geldi çalışıyordu gelemedi açıkçası işime geldi yoksa 😅 başımın etini yerdi 😁

Kizlarr yarın opum var bana dua edin lütfen 🥰

Dualarım seninle canım inşallah bu sefer her şey gönlünce güzel olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sonunda mucizene kavuşursun Amin Ecmain inşallah 🤲💓

selamlar kızlar tabloda aynı dönem başlayıp hala transfer olamamış tek kişi benim sanırım :) hayrolsun diyorum adetimi bekliyordum transfer için bugün başladı bakalım sonuca son haftalar inşallah dua beklerimm💖

selamlar kızlar tabloda aynı dönem başlayıp hala transfer olamamış tek kişi benim sanırım :) hayrolsun diyorum adetimi bekliyordum transfer için bugün başladı bakalım sonuca son haftalar inşallah dua beklerimm💖

Aleyküm selam canım çok sevindim transfer sürecine girmene dilerim sağlıklı bir şekil de pozitifi görürsün Rabbim mucizeni hayırlısıyla göndersin inşallah Amin 🙏🥰

Kizlarrr çok şükür opu dan çıktım masAllah 11 yumurta toplanmış oxoitide iğne yaptılar fazla yumurtam oluşmuş galiba 10 gün içinde adet olursun bu adet değil diğer adetin de transfer olursun dedi tabi embriyolar da bağlı

Kizlarrr çok şükür opu dan çıktım masAllah 11 yumurta toplanmış oxoitide iğne yaptılar fazla yumurtam oluşmuş galiba 10 gün içinde adet olursun bu adet değil diğer adetin de transfer olursun dedi tabi embriyolar da bağlı

Çok şükür canım geçmiş olsun 💐
İnşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum olsun biraz vücudun dinlensin ağustos ayın da transferini sakin bir kafayla ve vücutla olursun geç olsun güç olmasın inşallah 🙏 hem daha okul da yok inşallah okul açılana kadar pozitifi görmüş olursun Amin Ecmain inşallah 🥰

Çok şükür canım geçmiş olsun 💐
İnşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum olsun biraz vücudun dinlensin ağustos ayın da transferini sakin bir kafayla ve vücutla olursun geç olsun güç olmasın inşallah 🙏 hem daha okul da yok inşallah okul açılana kadar pozitifi görmüş olursun Amin Ecmain inşallah 🥰
Amin canım benimmm insAllah acaba normalde bu ilk adetle mi yapması gerekiyordu o kısmı anlamadım çok iki ay mi dinlenmiş oluyor rahim

Şimdi zaten 10 güne kadar regl olacaksın yani transfer olmayacaksın sonra ağustos reglin gelince transfer hazırlığına geçeceksiniz yani sen yine regl olduğun da yada reglin yaklaştığın da Bursa da olman gerekiyor yine muayene falan olacaksın

Şimdi zaten 10 güne kadar regl olacaksın yani transfer olmayacaksın sonra ağustos reglin gelince transfer hazırlığına geçeceksiniz yani sen yine regl olduğun da yada reglin yaklaştığın da Bursa da olman gerekiyor yine muayene falan olacaksın
Evet canim doktor da öyle söyledi hayırlısı olsun ins yaaa eşimin tahlilinde de sorun yok dedi güzel embriyolar olsun Rabbim 🙏

Emin ol herkeste yok onun için belirti arama sen pozitif ol inşallah Allahım herşeyin hayırlısını nasip eylesin inşallah Amin 🤲❤️
Kızlar bana yardımcı olur musunuz hala adet olmadım durumu fotoğrafta özetledim . Normalde de düzenli adet olan biriyim .

Eklentiler

• IMG_2103.webp
    IMG_2103.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar bana yardımcı olur musunuz hala adet olmadım durumu fotoğrafta özetledim . Normalde de düzenli adet olan biriyim .

7 Haziran da bitmiş regl bugün tam döngünün 26.günündesin yani daha erken olabilir ben de bazen döngünün 26 da regl oluyorum her zaman değil genel de 28.günde olurum bazen stresten bir kaç gün gecikebiliyor yani döngününün 35.gününe kadar doktorlar normal sayıyor inşallah gebesinizdir 🤲 yoksa da stres yapmayın bugün yarın regl olursun 🥰

Evet canim doktor da öyle söyledi hayırlısı olsun ins yaaa eşimin tahlilinde de sorun yok dedi güzel embriyolar olsun Rabbim 🙏

Amin Çok şükür hamdolsun yarın ki gelecek haberle dilerim yaşadıklarını hepsini unutursun inşallah 🙏

Canım kusura bakma yanlış 😑 hesaplamışım bugün döngünün 31.günü olmuş bir dört gün daha bekleyin doktorlar 35. Güne kadar normal diyorlar bazen stres hava değişiminden dolayı gecikme olabiliyor yine de için rahat olsun diye ya kan testi yaptır ya da evde idrar testi yapabilirsin en azından kafan rahat olur Rabbim inşallah 🙏 gönlüne göre kolaylıkla nasip eylesin Amin 🤲

Back
X