Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Doktorun dedigine uyun cunku ilk adet aslinda ilaclari atiyor toparliyor rahim daha dinlenmiyor. Beni 3 adet bekletmislerdi :)
2. Adetinizde olun rahim tam dinlenmis olsun hersey yolunda olsun hakkinizda hayirlisi insallah
Zaten öyle yapmak zorundayım canım dediğine uyacagim ins 🙏 adetim gecikmez ins bazı arkadaşlara rahim dinlendirme de transfer ayında doğum kontrol hapı vermişler size verdiler mi öyle gecikmesin diye

Canım aynen öyle başla son arasında Dünya kadar fark var konuşmaya gittim sanki canini almaya gitmiştim öyle tersti valla bu bizim en doğal hakkımız değil mi.Neyse moralimi bozmayacagim ins işini iyi yapıyordur tek temennim o ama gerçekten özellikle gidilmesi gereken bir merkez asla diyemem bence sen iyi bak diğer doktorlara da git belki Betül hanım da iyidir ama ben ordayken hiç yoktu o izindeydi sonra konferansa gitti
Evet kuzum ya iyi olsun pozitifi görelim de kanka olmak istemiyoruz sonuçta ama bilgi almak istemek en doğal hakkımız

Zaten öyle yapmak zorundayım canım dediğine uyacagim ins 🙏 adetim gecikmez ins bazı arkadaşlara rahim dinlendirme de transfer ayında doğum kontrol hapı vermişler size verdiler mi öyle gecikmesin diye
Evet canim dogum kontrol kullandim ayni zamanda lucrin diye aylik bi igne vurmuslardi bana baskilayici bi tedavi gormustum o yuzden 3 regl gecti

Ne dedi? Ekstra yapılacak mı?
Bana dün dedi ki adetten sonra rahim filmi çek diğer adetin 2.gunu de bizi ara filan bunların hiç birini o gün söylemedi sadece bu adet değil diğer adette başlayacaz dedi ama diyor dedim size Allah'tan yanımda kardeşimin eşi vardı kız dedi mi ben mi hatırlamıyorum dedi o da yok abla hiç hirini demedi diyor😂 yani öyle dümdüz gidecektim birşey bilmeden sonra Ulaş ulaşabilirsen

Bana dün dedi ki adetten sonra rahim filmi çek diğer adetin 2.gunu de bizi ara filan bunların hiç birini o gün söylemedi sadece bu adet değil diğer adette başlayacaz dedi ama diyor dedim size Allah'tan yanımda kardeşimin eşi vardı kız dedi mi ben mi hatırlamıyorum dedi o da yok abla hiç hirini demedi diyor😂 yani öyle dümdüz gidecektim birşey bilmeden sonra Ulaş ulaşabilirsen
Şaka gibi gerçekten bunları duyunca aşırı üzüldüm

Şaka gibi gerçekten bunları duyunca aşırı üzüldüm
Yine de sen içine neresi siniyorsa oraya git canım hiç belli olmaz işlerinde iyiler belki ordan çok pozitif çıkan gördüm bu sitede.Biz bu süreçlerde ekstra hassas oluyoruz belki ondan kaynaklıdır.Doktor başka birşeye sınırlı gibiydi iki gün boyunca yani bizle alakalı degildi

Yine de sen içine neresi siniyorsa oraya git canım hiç belli olmaz işlerinde iyiler belki ordan çok pozitif çıkan gördüm bu sitede.Biz bu süreçlerde ekstra hassas oluyoruz belki ondan kaynaklıdır.Doktor başka birşeye sınırlı gibiydi iki gün boyunca yani bizle alakalı degildi

İnşallah canım benim yeter ki sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun 🤲 zaten doktorla kanka olmayacağız 😅 salla gitsin sen bu adetini olduktan sonra rahim filmini çek elinde olsun ağustos ayında regl olunca 2.gün ara ona göre tedavine başlansın inşallah her şey gönlüne göre olsun canım Amin 🙏

Peki embriyo Glue falan yapacaklar mı canım 🥰

İnşallah canım benim yeter ki sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun 🤲 zaten doktorla kanka olmayacağız 😅 salla gitsin sen bu adetini olduktan sonra rahim filmini çek elinde olsun ağustos ayında regl olunca 2.gün ara ona göre tedavine başlansın inşallah her şey gönlüne göre olsun canım Amin 🙏

Peki embriyo Glue falan yapacaklar mı canım 🥰
Aynen canım ya ins zoru gitti kolayı kaldı ins güzel haberleri alalım da embriyolar için 🥰 evet embriyo glue ve serum ikisini de yapicaz ins

Aynen canım ya ins zoru gitti kolayı kaldı ins güzel haberleri alalım da embriyolar için 🥰 evet embriyo glue ve serum ikisini de yapicaz ins

Oh oh süper dilerim önce Allah’ın izniyle sonra doktorun yardımıyla bebeklerine kavuşursun inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲❤️

Kızlar ben regl olmadı hala 40 gün oldu :( pazartesi test yapmıştım negatif çıktı. Geçen yumurtalık kisti var demişti hatta başlamammıştı. Ondan dolayı gecikmiş olabilir mi ?

Kızlar ben regl olmadı hala 40 gün oldu :( pazartesi test yapmıştım negatif çıktı. Geçen yumurtalık kisti var demişti hatta başlamammıştı. Ondan dolayı gecikmiş olabilir mi ?

Doktorunla bir görüş olmasa belki stres hava değişimi kaynaklıda olabilir inşallah en kısa zamanda olursun 🥺

M Maralim2019 canım nasılsın iyi misin inşallah her şey yolunda mı çoktandır görüşemedik 🥺 ya eski günleri özledim gerçekten 🥲 arada yazın konuşalım 🫶🏼
mayala mayala Canımın içi yeni gördüm nesajini. Ben buralardayım ama topikte değil 🤭 yani iyiyim il değiştirdim yeni bir şehire adapte olmaya çalışıyorum. Temmuz'da planladığımız tedaviyi ağustos Eylül gibi düşünüyoruz. Tedaviye başlar başlamaz yazarım Çünkü öncesinde biz ne kadar plan yapcak rabbimin dedigi oluyor. Bu arada o kadar uzun olmuş ki buraya girmeyeli geçmiş mesajları okuyamadım. Kaçırdığım birçok konu için özür dilerim. Hepinizi çok seviyorum tedavinizde hayırlısıyla bol pozitifler, gebelerime de hayirlisiyla sağlıklı dogumlar diliyorum görüşmek üzere.... 🥰🥰😘😘😘

Kızlar günaydın labaratuvardan aradılar bugün 3.gun masAllah 9 unun gelişimi devam ediyor dediler.Bundan sonra 5.gune gitmelerini bekleyeceğiz dediler.Hepsi de gidebilir hiç biri de gitmeyebilir dedi.Hic biri gitmezse peki 3.gun dondurmaları gerekmiyor mu sonuçta 3.gun embriyosu da transfer ediliyor.Kafam karıştı

Back
X