Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidecek olan embriyoyu anlıyorlar. Demek ki durumları iyi ki bekliyorlarKızlar günaydın labaratuvardan aradılar bugün 3.gun masAllah 9 unun gelişimi devam ediyor dediler.Bundan sonra 5.gune gitmelerini bekleyeceğiz dediler.Hepsi de gidebilir hiç biri de gitmeyebilir dedi.Hic biri gitmezse peki 3.gun dondurmaları gerekmiyor mu sonuçta 3.gun embriyosu da transfer ediliyor.Kafam karıştı
Yaa öyle mi diyorsun canım gelisimi yavaslarsa dondurular mi pekiGidecek olan embriyoyu anlıyorlar. Demek ki durumları iyi ki bekliyorlaryani 9 tanesinden geriye iyi bir rakam kalacaktır inşaallah. Kafanız karışmasın sonuç şimdilik güzel.
Tabi tabii. Aynen hemen dondurulur. Sorun olmaz. Mesela benim de senin gibi 8 tanesi döllenmişti. 8'ini de 5.gune götürdüler. 6 tanesi kaldı. Senin de 7 tane kalır min. Hadi bilemedin 6 kalır. Ben de şaşırmıştım embriyolog durumlarından anlıyoruz biz dedi.Yaa öyle mi diyorsun canım gelisimi yavaslarsa dondurular mi peki
Ayyy canım çok şükür içime su serptin yaa Allah senden razı olsun pimpirikli eşim aklıma koydu hiç aklımda yoktu ee ya peki girmezlerse hepsi çöp mu olacak dedi bir an beynim yandıTabi tabii. Aynen hemen dondurulur. Sorun olmaz. Mesela benim de senin gibi 8 tanesi döllenmişti. 8'ini de 5.gune götürdüler. 6 tanesi kaldı. Senin de 7 tane kalır min. Hadi bilemedin 6 kalır. Ben de şaşırmıştım embriyolog durumlarından anlıyoruz biz dedi.
Yok yok çöp olmaz. Bence iyi sonuç alacaksın. 9 tane ne demek 3. Günü aşması başarılı yani. Hepsine de bir şey olmaz o kadar da değil :) 3. Güne gelmiş sonrası da gelecektir inşaallah. Ama ben 7 gibi bekliyorum rakamını:) iyi sayı maaşallah. Hadi diyelim sorun gördü (ki zannetmiyorum) yarın dondurur. Bu sefer 4. Gün embriyon olur. Ama ben 5.gune 7 tane bekliyorum. Haber edersin.Ayyy canım çok şükür içime su serptin yaa Allah senden razı olsun pimpirikli eşim aklıma koydu hiç aklımda yoktu ee ya peki girmezlerse hepsi çöp mu olacak dedi bir an beynim yandı![]()
Ayyy insAllah canım insAllah sonuç öyle olsun adresini gönder sana hediye göndereceğimYok yok çöp olmaz. Bence iyi sonuç alacaksın. 9 tane ne demek 3. Günü aşması başarılı yani. Hepsine de bir şey olmaz o kadar da değil :) 3. Güne gelmiş sonrası da gelecektir inşaallah. Ama ben 7 gibi bekliyorum rakamını:) iyi sayı maaşallah. Hadi diyelim sorun gördü (ki zannetmiyorum) yarın dondurur. Bu sefer 4. Gün embriyon olur. Ama ben 5.gune 7 tane bekliyorum. Haber edersin.
Ayy kahkaha attım ilahiAyyy insAllah canım insAllah sonuç öyle olsun adresini gönder sana hediye göndereceğimvallahi içime su serptin Allah senden razı olsun
Ayy kahkaha attım ilahiAllah gönlüne göre versin kardeşim. İnşallah pozitif sonuçlar alırsın
toplamda kaç yumurtan vardı? Onu söyle sana genel sonucu söylerim tam :)
Eee tamam işte Beyza senin durumun aynı benim gibi. Benim 9 tane toplanmıştı. 8'i döllendi. 6 tanesi 5. Günü gitti. Şimdi senin 11 toplanmış 9'u döllenmiş yani senin 5. Güne 7 ya da 6 tane embriyon kalacak. Sen 6 bekle de fazlası olursa sürpriz olurYaa toplamda 11 yumurta toplandı 9 u dollendi sen kaç defa denedin kız benim beşinci deneme ama ilk defa eşimin sonucu iyi çıktı hep kötü cikiyordu yani hepsi 3.gun de döndürüldü transfer edildi hepsi de negatif oldu bu beşinci deneme işte
Ayyy canım benim insAllah insAllah diyorum ya vallahi sana hediye gönderecemEee tamam işte Beyza senin durumun aynı benim gibi. Benim 9 tane toplanmıştı. 8'i döllendi. 6 tanesi 5. Günü gitti. Şimdi senin 11 toplanmış 9'u döllenmiş yani senin 5. Güne 7 ya da 6 tane embriyon kalacak. Sen 6 bekle de fazlası olursa sürpriz olur
Ee benim eşimin de sperm sayısı az. Morfolojisi %2 buna rağmen sonucum bu. Demek ki sağlıklı olanlar seçildi. 9 tanesinin 3.gunu görmesine maaşallah diyelim biz![]()
Ayyy canım benim insAllah insAllah diyorum ya vallahi sana hediye gönderecemsen şu an transfer mi bekliyosun hangi asamadasin
Ayy Rabbim emeğinin karşılığını almayı nasip etsin bebislerine kucağına almayı nasip etsin insAllah iki tane mi transfer ettiler canım.Bol bol Meryem süresi oku elini karnına koy olumlu mesaj gönder bebislerineTransferi oldum. 3. Günümdeyim. Beklemedeyim. Vala zor beklemek.
![]()
Amin Aminn Allah razı olsun. Evet 2 embriyo transferi oldu. Üstelik ben bir de çift rahimliyimAyy Rabbim emeğinin karşılığını almayı nasip etsin bebislerine kucağına almayı nasip etsin insAllah iki tane mi transfer ettiler canım.Bol bol Meryem süresi oku elini karnına koy olumlu mesaj gönder bebislerineGerçekten en zoru o bekleme süreci çok iyi biliyorum benim de ikinci adetini bekleyeceklet Eylül başı gibi ancak transfer
Yaa çift rahim mi ilk defa duydum vardır Rabbimin bir hikmeti o ne güzel vekildir insAllah çok güzel olacak senin sonucun da benim sonucum da bekleyen herkesin sonucu da Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin Aminn Allah razı olsun. Evet 2 embriyo transferi oldu. Üstelik ben bir de çift rahimliyimBol bol okuyorum Meryem suresi
insanı çok rahatlatıyor dua. Süreç tamamen psikolojik aslında. Yoksa iğneler falan psikolojinin yanında hafif kalıyor. Eylül güzel aydır:) inşallah sana bu sefer güzel haberler getirecek
![]()
Canım sabri hoca 3. gün transferi yapmıyorum demişti bana. Tercih etmiyoruz demişti. Belki ondandırKızlar günaydın labaratuvardan aradılar bugün 3.gun masAllah 9 unun gelişimi devam ediyor dediler.Bundan sonra 5.gune gitmelerini bekleyeceğiz dediler.Hepsi de gidebilir hiç biri de gitmeyebilir dedi.Hic biri gitmezse peki 3.gun dondurmaları gerekmiyor mu sonuçta 3.gun embriyosu da transfer ediliyor.Kafam karıştı
Amiin inşallah. Vala ben de ilk duyduğumda da şok geçirmiştim ama alıştımYaa çift rahim mi ilk defa duydum vardır Rabbimin bir hikmeti o ne güzel vekildir insAllah çok güzel olacak senin sonucun da benim sonucum da bekleyen herkesin sonucu da Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıngüzel haberlerini bekliyor olacağız biz de canım benim.
![]()
Yaaa ciddi mi bana öyle birşey demedi ama hiç.Bunu belirtmesi gerekmez miydi.Ne yapayım senceCanım sabri hoca 3. gün transferi yapmıyorum demişti bana. Tercih etmiyoruz demişti. Belki ondandır
İnsAllah canım benim Vignette bin yazdığını gördün mü 3.gun embriyosu yapmıyor musAmiin inşallah. Vala ben de ilk duyduğumda da şok geçirmiştim ama alıştımamin amin tüm emek verenlerin kucakları dolsun. İnşallah pozitif sonuç alırız.
Canım ben ilk transferimde 3. gün embriyosu ile transfer olmuştum. Bunu söylediğimde biz çok tercih etmiyoruz demişti bana 5’e götürüyoruz dedi. Hatta benim diğer merkezde 9 embriyomdan hiçbiri 5’e gitmedi. Öyle olunca ben de panik olmuştum ama başlamadığım için tedaviye bişey demedim açıkçası. Bilmiyorum yani istersen birini dondurun de için rahat edicekseYaaa ciddi mi bana öyle birşey demedi ama hiç.Bunu belirtmesi gerekmez miydi.Ne yapayım sence