Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım ben ilk transferimde 3. gün embriyosu ile transfer olmuştum. Bunu söylediğimde biz çok tercih etmiyoruz demişti bana 5’e götürüyoruz dedi. Hatta benim diğer merkezde 9 embriyomdan hiçbiri 5’e gitmedi. Öyle olunca ben de panik olmuştum ama başlamadığım için tedaviye bişey demedim açıkçası. Bilmiyorum yani istersen birini dondurun de için rahat edicekse
Hiç bilmiyorum ki yaa çok kararsız ve çaresiz kaldım bunu onların takip etmesi gerekmez mi yada seçeneğe sunması inan ki oule birşey olursa dava açarım.Gelisimi yavaslayani dondurmak gerekmiyor mu 3.gun le kalan bı sürü insan var

Embriyologlar la görüştüm doktorunuz tedaviniz için kesinlikle 5.gunu beklicem demiş o öyle uygun görmüş dediler.İsterseniz doktorla görüşün o 3.gun dondurulsun derse biz bugün dondurabiliriz dedi.Cok kararsız kaldım arasam mi adam dan da çekiniyorum sinirlenir filan ne bileyim yada yanlış yönlendirme mi olur 🙄

Embriyologlar la görüştüm doktorunuz tedaviniz için kesinlikle 5.gunu beklicem demiş o öyle uygun görmüş dediler.İsterseniz doktorla görüşün o 3.gun dondurulsun derse biz bugün dondurabiliriz dedi.Cok kararsız kaldım arasam mi adam dan da çekiniyorum sinirlenir filan ne bileyim yada yanlış yönlendirme mi olur 🙄
Canım bana da doktor aynı şeyi söyledi. 5’i beklicem demişti prensibi öyle herhalde

Kızlar arayıp embriyolog la görüşeyim mi bir çok kişi 3.gunle de kalıyor en azından bir kaç tane dondurmaları gerekmez mi beni bir aydinlatin yaaa benimkiler hep 3.gun de donduruluyordu bu güne kadar 5.gunu hiç beklemediler mayala mayala ne diyon kuzu

Canım yeni buraya girdim 🥰
ben de diğer üç tedavim de hiç 5.güne giden embriyom yoktu benim ki seninkinden az olmasına rağmen doktorum embriyoların birinci günü aradı dedi ki biz hiç beşinci güne kadar götüremedik çünkü fazla embriyom olmuyordu onun için risk almıyorlardı bu sefer 4 tane embriyo oluşunca risk alacağını söyledi ve bize dedi ki Altın embriyolarımızı bulmamız için blast yapmamız şart çünkü o zaman ona altın embriyo gözüyle bakabiliriz ve embriyoların bembeyaz dedi siyah falan değil dedi ben inanıyorum dedi en az biri blast olur diye ve risk aldık bana dedi ki embriyolarını hiç yerinden çıkarmayacağım rahatsız etmeyeceğim çünkü çıkart bak tekrar kat bozulma riski var o yüzden seni artık aramayacağım çarşamba günü transfere yakın embriyoları yerinden çıkaracağım ve bize süpriz olacak ve korkuyla gittim baktım her şey normal görünüyor o zaman dedim herhalde blast olan var ve çok şükür 5.günde tam günün de iki adet blast 5.gün embriyosu olmuştu diğer ikisi bir gün geriden geliyormuş onu 6.güne kadar izleyeceğiz dediler ve o ikisini transfer oldum Lab doktorum dedi iki embriyonda çok kaliteli en azından bir pozitif bekliyoruz ve çok şükür ikisi tutundu Allaha hamdolsun ve diğer birisi 6.gün durdu 1 tanesi de 6.gün blast Aa kalitede bir embriyo olarak donduruldu dedi Buda sana transfer ettiklerimiz kadar kaliteli diye🤲🥹
anlayacağın biz büyük risk aldık senin ki daha fazla olduğu için risk alacaklar büyük ihtimalle dilerim Rabbim yüzünü güldürsün en azından çoğu 5.güne kadar gider ve sonra annesine gelip sıkı sıkı tutunsunlar inşallah Amin 🤲🥰
çok uzun anlattım ama kusura bakma 😁❤️

mayala mayala Canımın içi yeni gördüm nesajini. Ben buralardayım ama topikte değil 🤭 yani iyiyim il değiştirdim yeni bir şehire adapte olmaya çalışıyorum. Temmuz'da planladığımız tedaviyi ağustos Eylül gibi düşünüyoruz. Tedaviye başlar başlamaz yazarım Çünkü öncesinde biz ne kadar plan yapcak rabbimin dedigi oluyor. Bu arada o kadar uzun olmuş ki buraya girmeyeli geçmiş mesajları okuyamadım. Kaçırdığım birçok konu için özür dilerim. Hepinizi çok seviyorum tedavinizde hayırlısıyla bol pozitifler, gebelerime de hayirlisiyla sağlıklı dogumlar diliyorum görüşmek üzere.... 🥰🥰😘😘😘

Oy canım benim mesajını görmek bile çok mutlu etti beni sen iyiysen gerisi önemli değil ☺️ çok sevindim canım umarım yeni yerin sana uğur 🪬 ve şans getirsin umarım orada sağlık mutluluk huzur içinde olasın evlatlarınla eşinle beraber Amin 🙏

Canım geç olsun güç olmasın dediğin gibi biz ne kadar plan yapsak da Allah’ın dediği olur 🤲 yeter ki her şey sağlıklı güzel ilerlesin Rabbim gönlüne göre her şeyin hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹💕

Sağol canımın içi Allah razı olsun güzel dileklerin ve duaların için Rabbim sana da nasip etsin bekleyen herkese hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin Amin 🤲😍🐣

Ayyy canım çok şükür içime su serptin yaa Allah senden razı olsun pimpirikli eşim aklıma koydu hiç aklımda yoktu ee ya peki girmezlerse hepsi çöp mu olacak dedi bir an beynim yandı😢

Ah o eş bende de var doktora söyledi ya hepsi durursa kadın dedi risk almak zorundayız bu sefer kapattık transfere kadar ya dururlarsa ya bir şey olursa dedim zaten nasibi varsa gidecekler yoksa bana transfer etsene 3.gün karnımda da durur sıkıntılı bir süreçti ama çok şükür sağlıcakla güzel sonuç aldık Elhamdüllilah 🤲❤️

Canım kendini strese katma Allaha bırak lütfen 🙏 senin embriyon benimkinden sayı olarak fazla Rabbimin izniyle inşallah en azından beş tane blast olsa bile sana yeter en azından umutların olur sen gönlünü ferah tut Rabbim her şeyin en güzelini bilendir Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın yüzünü güldürsün Amin 🤲🥰

Kuzum rahat ol eğer ki bugün iki embriyon olsaydı 2.gün yine transfer yapar embriyon sayı olarak fazla olduğu için 5.güne götürecekler rahat ol Allahım beklediğine değdirsin inşallah 🤲

Kuzum rahat ol eğer ki bugün iki embriyon olsaydı 2.gün yine transfer yapar embriyon sayı olarak fazla olduğu için 5.güne götürecekler rahat ol Allahım beklediğine değdirsin inşallah 🤲
Yaaa canım evet öyle yapacağım sabretmekten beklemekten dua etmekten başka şu an şansım yok bakalım ins tutunacak olanlar hepsi 5.gune gider Rabbim elimizi boş çevirmesin🙏
Pzt günü güzel haberleri vermek nasip olsun 🙏

Yaaa canım evet öyle yapacağım sabretmekten beklemekten dua etmekten başka şu an şansım yok bakalım ins tutunacak olanlar hepsi 5.gune gider Rabbim elimizi boş çevirmesin🙏
Kuzum hiç aklını orda tutma rahat ol. Sen şimdi eve mi döndün? Ye iç gez hiç kafana takma. Pazartesi mi arayacaklar? İnşallah hepsi 5’e gider ve kaliteli olur 🩷

Bu arada sen hangi iğneleri kullandın kuşum

Kuzum hiç aklını orda tutma rahat ol. Sen şimdi eve mi döndün? Ye iç gez hiç kafana takma. Pazartesi mi arayacaklar? İnşallah hepsi 5’e gider ve kaliteli olur 🩷

Bu arada sen hangi iğneleri kullandın kuşum
Evet tatlım dün yola çıktım bugün geldim arabayla 20 saatlik yol pertim çıktı 😂 kuzu bana sadece günlük menopur 300 doz ve iki tane tarlusal içirdi başka hiçbir şey kullanmadım opu dan sonra antibiyotik flagy bide cipro kullandim

Maşallah 🧿 canım hayırlı olsun umarım pozitif haberlerini duymak nasip olsun inşallah 🤲🥹
Amiin inşallah. Yatarak da geçmiyor:( sıkılıyorum. Bu sefer ne olacak diye kafaya takiyrium:( ben de iğnemi vurulup pazara gittim:) iyi geldi. Yarın da clenioc serum takılmamam gerek. İnşaallah faydası olur Mayala.

Amiin inşallah. Yatarak da geçmiyor:( sıkılıyorum. Bu sefer ne olacak diye kafaya takiyrium:( ben de iğnemi vurulup pazara gittim:) iyi geldi. Yarın da clenioc serum takılmamam gerek. İnşaallah faydası olur Mayala.
Çok yatınca da Rahime kan gitmiyormus dusunmemeye çalısmak lazım hafif yürüyüşler lazım git parka otur 😂 o tutunma serumu canim

Canım hepsini 5 e götğrmeye çalışıyorsa vardır bir bildikleri benim 5 yumurtam toplanmıştı amh düşüklüğü var bende. 3. Gün 3 tane kaldı hepsini de 5. Güne götürdüler sonuç olarak 2 tanesi 5. Güne gitti. Anlamıyor olsalar benim 3 embriyonun hepsini riske atıp 5. Güne götürmezlerdi

Çok yatınca da Rahime kan gitmiyormus dusunmemeye çalısmak lazım hafif yürüyüşler lazım git parka otur 😂 o tutunma serumu canim
Öyle imiş. Uzun sürüyor epey. 5 saat. 2. alışım olacak inşaallah. Sen kullandın mı bu serumdan?

Canım hepsini 5 e götğrmeye çalışıyorsa vardır bir bildikleri benim 5 yumurtam toplanmıştı amh düşüklüğü var bende. 3. Gün 3 tane kaldı hepsini de 5. Güne götürdüler sonuç olarak 2 tanesi 5. Güne gitti. Anlamıyor olsalar benim 3 embriyonun hepsini riske atıp 5. Güne götürmezlerdi
Yaa evet düşündüm gerçekten biraz akisina bırakmak lazım doktora teslim ediyorum kendimi 😂 masAllah pozitif haberini almışsın Rabbim kucağına almayi da nasip etsin ins 🙏

Yok ama kullanacağız canım ilk gün mü yapacak sonra mı bilmiyorum ama doktor kullanacağız dedi.Peki sana embriyo glue yaptılar mi
Transfer öncesi yapılıyor. Transfer sonrası yapılıyor. Bir de gebelik olursa dr. bir daha isterse yine yapiliyor. Embriyo glue yaptırdım. Ama yani şansımı deneyeyim dedim.

Back
X