Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kuzum kanamam geçti 10-11 temmuz gibi adet bekliyorum ama ben bu ayı boş geçicem. Tüp bebeğe de yıl sonuna kadar ara verdim.

Ben eurofertilde yaptırdım canım ama çok memnun kalmadım açıkçası. Tek 3. gün embriyorum vardı. Negatif oldu. Sonrasında çok büyük ağrılar çektim. Vücudumu biraz dinlendiricem. Bu süreçte bahçeci Sabri beyle görüştüm ama başka doktorlara da bakıcam açıkçası aklımda Osman Develioğlu var duymuş muydun?
Evet o doktoru da duydum ama hiç gitmedim

Canım mesajlarını okudum Semra hoca çok iyiymiş bende duymuştum bende ona gidecektim bütün sana ona niyetliydim kalacak yer sorunu var diye Bursa'ya gittim
Evet canım ben aslında zaten oraya ve yeditepeye gitmiştim çok da beğenmiştim iki yeri de eşim hatta memoriali istemisti misafirhane var kalabilecegimiz ama işte kader imtihan bazen bizlerin elinde olmadan ilerliyor bazı şeyler insAllah bundan sonrası için en doğru hayirli kararı verdirsin Rabbim🤲senin de insAllah gönlünce olsun her şey Rabbim hepimizi sevindirsin

Merhaba kızlar gebeliğin ilk günlerinde idrar renginde koyulaşma ve koku fark eden varmı? Ve çok az beyazımsı akıntı var, bu durumu yaşayan varmı? Bende idrar yolu enfeksiyonu çok sık olmuyor en son 3, 4 sene önce olmuştur. 1, 2 ve 4 temmuz ovulasyon günlerimdi ve değerlendirdik olabilirmi acaba 🤔

Evet canım ben aslında zaten oraya ve yeditepeye gitmiştim çok da beğenmiştim iki yeri de eşim hatta memoriali istemisti misafirhane var kalabilecegimiz ama işte kader imtihan bazen bizlerin elinde olmadan ilerliyor bazı şeyler insAllah bundan sonrası için en doğru hayirli kararı verdirsin Rabbim🤲senin de insAllah gönlünce olsun her şey Rabbim hepimizi sevindirsin
Öyle gerçekten herşey nasip kısmet canım benim amin hepimizin insAllah 🙏♥️

Merhaba kızlar gebeliğin ilk günlerinde idrar renginde koyulaşma ve koku fark eden varmı? Ve çok az beyazımsı akıntı var, bu durumu yaşayan varmı? Bende idrar yolu enfeksiyonu çok sık olmuyor en son 3, 4 sene önce olmuştur. 1, 2 ve 4 temmuz ovulasyon günlerimdi ve değerlendirdik olabilirmi acaba 🤔

Merhaba canım ben de koku falan olmadı fitil kullandığım için akıntı fazlasıyla vardı inşallah 🙏 sizin de gebelik 🤰 olmuştur Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🥰

Yok kızlar hala aramadilar stresten öldüm 😂
Yaprak dökümünu izliyorum sadece o entrikalar dikkatimi dağıtır diye 😂😂

Türkiyede saat 14:30 şaka mı daha aramamışlar ay hele siz bir arasaydınız akşam oldu 😫 5.gün saat olarak dolmuş olması lazım ay iyi sabretmişsin 🫣

Türkiyede saat 14:30 şaka mı daha aramamışlar ay hele siz bir arasaydınız akşam oldu 😫 5.gün saat olarak dolmuş olması lazım ay iyi sabretmişsin 🫣
Yaaa aradım aslında ulaşırlar size gün içinde mutlaka dediler.5.gunlerin araması geç oluyor dediler ne bileyim yaa vallahi Ekim ayağım titriyor artık acaba kalan olmadı aramak mi istemiyorlar diye düşünüyorum artık 😂🙄

Yaaa aradım aslında ulaşırlar size gün içinde mutlaka dediler.5.gunlerin araması geç oluyor dediler ne bileyim yaa vallahi Ekim ayağım titriyor artık acaba kalan olmadı aramak mi istemiyorlar diye düşünüyorum artık 😂🙄

Off 😤 ya en kötüsü beklemek neyse güzel haberler alalım da az daha bekleriz inşallah 🙏 Haber alınca buraya yaz canım meraktan çatladım 😂

Kizlarrr şimdi aradılar 4 tanesi 5.gune gitmiş çok şükür 2 tanesi 3ab bir tanesi 4bb bir tanesi 4bc kalitedeymis.Bu kaliteler nasıl bilgisi olan bilgilendirebilir mi hiç anlamıyorum bunlardan galiba orta kalitedeler değil mi 🙏

Kizlarrr şimdi aradılar 4 tanesi 5.gune gitmiş çok şükür 2 tanesi 3ab bir tanesi 4bb bir tanesi 4bc kalitedeymis.Bu kaliteler nasıl bilgisi olan bilgilendirebilir mi hiç anlamıyorum bunlardan galiba orta kalitedeler değil mi 🙏

Ayy çok şükür hamdolsun ben 5 adet bekliyordum ama dört tane de iyidir kalitelere takılma kesinlikle Rabbim nasip etmişse en kötü kalitedekiler bile tutuyor ay çok sevindim 🥹 gerçekten Elhamdulillah inşallah bunlar senin mucizelerindir Amin Yarabbim 🤲🐣🐣🐣🐣😍

Ayy çok şükür hamdolsun ben 5 adet bekliyordum ama dört tane de iyidir kalitelere takılma kesinlikle Rabbim nasip etmişse en kötü kalitedekiler bile tutuyor ay çok sevindim 🥹 gerçekten Elhamdulillah inşallah bunlar senin mucizelerindir Amin Yarabbim 🤲🐣🐣🐣🐣😍
Öyle çok şükür canım yaaa ben hiç gitmezse diye çok tedirgindim şükürler olsun.Hangisi en iyi kalitede onları anlamadım herhalde 4bc diğerlerine göre daha orta diğer ikisinden 3ab mi 4bb mi daha iyi

burada bir arkadaşımız bu kalitelerde ki embriyoyla transfer oldu çok şükür ikisi de tuttu Allah ol der ve olur bizler hangi kalitedeydik Allah bilir 😝😍
Beni de yazabilirsin canım beniim 😍 4. Deneme 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb çift embriyo transferi olacak insallah 😍
Bak canım arkadaşın mesajı ilk sayfaya git orada kayıtlı

Back
X