Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben kan verdim bugün 896.5 çıkmış 🥲🥹

Hay maşallah 🧿 Hay maşallah 🧿 bebişler gümbür gümbür geliyor sübhanallah hayırlı olsun canım tebrik ederim 🥳 sağlıcakla kucağına al inşallah Amin bugün 10.gün ve değerin çok iyi çıkmış maşallah 🧿

Hay maşallah 🧿 Hay maşallah 🧿 bebişler gümbür gümbür geliyor sübhanallah hayırlı olsun canım tebrik ederim 🥳 sağlıcakla kucağına al inşallah Amin bugün 10.gün ve değerin çok iyi çıkmış maşallah 🧿
Maşallah ki ne maşallahh ikiz mi acaba ya çok iyi yüksek kimyasal olmaz zaten bence bu değerle ay allahım sana şükürler olsun

Ay amin sağlıkla gelsin miniklerim allahım çok şükür rabbim herkese isteyenlere nasip etsin 8 yılın sonunda mucizelerim yolda ay çok mutluyum inşallah düzgün de ilerler artık ben hamileyimmmmmm 😄😄😄😄🥹🥳
Ben transfer sonrası 12.gün 1226 değerle öğrendim sonra kan vermedim ve minik ikizlerim oluşmuş meğer senin de ikiz gibi duruyor dikkat et kendine sağlıcakla devam etsin Amin 🤲🥰🐣🐣

Ay amin sağlıkla gelsin miniklerim allahım çok şükür rabbim herkese isteyenlere nasip etsin 8 yılın sonunda mucizelerim yolda ay çok mutluyum inşallah düzgün de ilerler artık ben hamileyimmmmmm 😄😄😄😄🥹🥳

Amin amin inşallah canım çok şükür Elhamdüllilah hamdusenalar olsun inşallah 🙏🥹♥️ Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Amin 🤲🐣🐣

Amin amin inşallah canım çok şükür Elhamdüllilah hamdusenalar olsun inşallah 🙏🥹♥️ Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Amin 🤲🐣🐣
Amin amin çok şükür
1752923618354.webp

Ay amin sağlıkla gelsin miniklerim allahım çok şükür rabbim herkese isteyenlere nasip etsin 8 yılın sonunda mucizelerim yolda ay çok mutluyum inşallah düzgün de ilerler artık ben hamileyimmmmmm 😄😄😄😄🥹
Merhabalar öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun.
Bem transferimin 3. Günündeyim ilk 2 gün hafif hafif lekelenmelerim oldu her lavaboya gittiğimde peçeteye geldi ve dün 1 saat kadar adet ağrısı oldu.
Transferin ilk günleri olunca gerildim yerleşme belirtisi olabilir mi, sizin hangi günleeinizde gelmişti akıntı belirtileriniz neydi paylaşırsanız sevinirim ^^

Merhabalar öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun.
Bem transferimin 3. Günündeyim ilk 2 gün hafif hafif lekelenmelerim oldu her lavaboya gittiğimde peçeteye geldi ve dün 1 saat kadar adet ağrısı oldu.
Transferin ilk günleri olunca gerildim yerleşme belirtisi olabilir mi, sizin hangi günleeinizde gelmişti akıntı belirtileriniz neydi paylaşırsanız sevinirim ^^
Canım inşallah pozitif sonuç alırsın benim yerleşme kanamam 7. Günümde başladı ara ara peçeteye geliyodu 8. Günümde de bi defa tek pembe leke oldu sonra da kesildi bendeki belirtiler idrara çok sık çıkmam oldu 10 dk da bir yemek yiyemiyprum hala da öyle ağır yemek yiyemiyorum hep hafif şeyler yiyebiliyordum ara ara kasığımda batmalar oluyordu 7. Günümün gecesinde lekelenmem oldu zaten o gece sabaha kadar uyuyamadım ben bel kasık ağrısından yani böyle öyle mide bulantım da yok daha bugün hafif oldu ara ara başım dönüyodu inşallah pozitif sonuç alırsın sende 💕🌸 stres yapma çok zor biliyorum ama kendini hep oyala ben öyle yaptın film izledim kitap okudum şarkı dinledim kuran okudum yani stres yapıp çok düşünme 🌸

Canım sen kese ve kalp atışı için kaç haftalıkken gittin

Ben kan testinden 17 gün sonra gittim doktorum öyle ayarladı herşeyden bir kereden emin olmak için gittiğim de 7 haftalık olmuşlardı bebekleri kalp atımını hepsini gördük sonra iki hafta sonra kendi kadın doktoruma gittim orada da artık 9 haftalık olmuşlardı her şey yolunda demişti darısı sana inşallah 🙏 yarın doktorunu ara kan verdiğini ve değerini söyle ona göre sana ilk randevunu verecektir inşallah 🥰

Ben kan testinden 17 gün sonra gittim doktorum öyle ayarladı herşeyden bir kereden emin olmak için gittiğim de 7 haftalık olmuşlardı bebekleri kalp atımını hepsini gördük sonra iki hafta sonra kendi kadın doktoruma gittim orada da artık 9 haftalık olmuşlardı her şey yolunda demişti darısı sana inşallah 🙏 yarın doktorunu ara kan verdiğini ve değerini söyle ona göre sana ilk randevunu verecektir inşallah 🥰
Aradım söykedim pazartesi tekrar kan vercem çarşambadan sonra git dedi kese için doktorum şansa tatile çıkıyor dönünce giderim bende sonuçta değer güzel yükselirse biraz beklemenin zararı olmaz bnecce 😄🤭

Aradım söykedim pazartesi tekrar kan vercem çarşambadan sonra git dedi kese için doktorum şansa tatile çıkıyor dönünce giderim bende sonuçta değer güzel yükselirse biraz beklemenin zararı olmaz bnecce 😄🤭

Ha iyi o zaman canım benim 😍 eğer sabır edebilirsen tabi ki beklersin ne zaman gelecekmiş eğer bir 10 gün sonra gelirse bekle derim hiç acele etme tabi ki evde aksi bir durum olmadığı sürece inşallah 🙏

Merhaba bende tek embriyo transferi olmustum ama ikiz gebelik oluşmuş . Nasıl olur aklım almıyor çok şaşkınım bir kızım vardı zaten hiç böyle bisey beklemiyorduk nasıl atlatacağız bu durumu onu da bilmiyorum hayırlısı hakkimizda
Ya çok güzel ya maşallah Rabbim bana da nasip etsin çok istiyorum 🙏🤍

Amin inşaallah 🥰🥰 Rabbim bebişini sağlıcakla kolaylıkla kucağına almak nasip olsun

Amin canım çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah 🤲 peki şu an ne aşamadasın ❣️

Back
X