E
ece-bebek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ece-bebek
-
ARKADAŞLAR BEN İNŞALLAH MART TA YADA NİSANDA TEDAVİYE BAŞLIYACAM GERÇİ DAHA DOKTOR TAHLİL SONUÇLARINA BAKACAK AMA İNŞALLAH BİŞEY ÇIKMAZ VE BAŞLARIZ HAYIRLISI BENİMLE BİRLİKTE KİMLER BU YOLA GİRDİ VEYA GİRECEK BİLMEK İSTEDİM GELİN BİLDİKLERİMİZİ AŞAMALARIMIZI PAYLAŞALIM BURADA :enbuyukkk::içelim:
ARKADAŞLAR BEN İNŞALLAH MART TA YADA NİSANDA TEDAVİYE BAŞLIYACAM GERÇİ DAHA DOKTOR TAHLİL SONUÇLARINA BAKACAK AMA İNŞALLAH BİŞEY ÇIKMAZ VE BAŞLARIZ HAYIRLISI BENİMLE BİRLİKTE KİMLER BU YOLA GİRDİ VEYA GİRECEK BİLMEK İSTEDİM GELİN BİLDİKLERİMİZİ AŞAMALARIMIZI PAYLAŞALIM BURADA :enbuyukkk::içelim:
merhabalar,bende siteye yeni üye olanlardanım.öncelikle allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve hepimizi bebeklerimize kavuştursun.19 martta dondurulmuş embryo transferi yapıldı.3 nisan sonuç belli olacak.daha önce 3 kez tüp bebek denemem oldu hep olumsuzdu.inşallah bu defa olur...çok zor bir süreç anlatımı mümkün değil.sadece beni şu sözlerle tekrar denemeye ikna ettiler.ilaç yüklemesi yapılmayacağı için çok daha rahat hamile kalırsın dediler.yalnız ben blastokist denemelerini istedim.şayet fazla döllenmiş yumurtanız varsa onu deneyin derim.çok araştırdım ve olumlu olduğunu duydum .
sevgiyle kalın........
bugün benim doğum günüm ruba senin senin gibi dünyanın en güzel haberini bekleyenler için dua ediyorum bugün inşallah bir kıyak geçer bugünün hatırına inşalaaaahhhh alllah evlat isteyen herkesin dilleklerini kabul eder.a.s.
canım benim tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak bak göreceksin benim içime öyle doğuyor sakın sen benim gibi stres yapma tamammı inşallah sende buraya hamileeeeeeeeeyim diye bir başlık açarsın rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın allah yardımcın olsun k i b Şenizayın otuzunda lucrine başladım bakalım hayırlısı iğne vuruluyorum artı farlutal kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?