kızlar kan testi yaptırmaya gidiyorum biraz sonra ... bakalım çıkacak herşey meydana... ne varmış ne yokmuş ama genede adeti bekliycem gibi geliyor bana...
kızlar kan testi yaptırmaya gidiyorum biraz sonra ... bakalım çıkacak herşey meydana... ne varmış ne yokmuş ama genede adeti bekliycem gibi geliyor bana...
canim benim nasil sevindim nasil sevindim anlatamam:dance::dance: tuylerim diken diken oldu vallahi kiz inslh saglikli, hayirli , ugurlu nur topu gibi bir bebis verir rabbim sana
nazancım inşallah sağlıklı olsun yarın kan testi vericem sende bir an önce yap testi kendimi çok garip hissediyorum hala inanamıyorum darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey:
nazan herkese ama sudenaza serene esine gülsüye sana o kadar çok teşekkür ediyorumki kısssssss nasıl hissettin ben hissedemedim hamiş olduğumu.)))))))))))))))))))))))))))))9
nazan herkese ama sudenaza serene esine gülsüye sana o kadar çok teşekkür ediyorumki kısssssss nasıl hissettin ben hissedemedim hamiş olduğumu.)))))))))))))))))))))))))))))9
kiz valla bende kendimden korkmaya basladim fater diye arkadasimiz var onunda gunu gecmeden hamis oldugu icime dogmustu seninde gunun gecmeden icime dogdu bu kadar olur ikide iki bende hamisim gibi doguyo icime yarin sonuc pozitif olursa ucte uc olcak:roflol: :teytey:
bundan sonra herkez bana sorarmis icine doguyomu hamilemiyim diye :dance::dance:
kız ayzen sen ne yere bakan yürek yakansın.........yav değilim değilim bişey hissetmiyorum dedin dedin...bak gördünmü nasıl çıktı dediğim........okuyunca gözlerim pörtledi valla...çok sevindim......
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah sağlıkla kucağınada almayı nasib etsin....kendine çok çok dikkat et... a.s.
ayrıca hele bi anlat bakim hangi kaşla göz arası test yaptın bacım? jeyyar