Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

Bende olmadım daha ama pek belirti yok bugün olcaktım bende fazla ümitlenmeyeyimde.Bacaklarım ağrıyo,göğüslerim hassas biraz bakalım hayırlısı..

Canım benim bilmiyorum belkide psikolojik kesin olurum yani biliyorum

filizim bende senle aynı durumdayım karnım ağrıyo boşa umutlandın işte hastalanıcaksın diyorum sonra karnımın ağrısı geçiyo ((((

ben 6 ay once bir dusuk yapmistim onda regl olcagim zamanda kasiklarim karnim cok agrimisti ama olmamistim regl olcak olsan bu agriya simdiye olmazmiydin

canım benim çok üzüldüm ama en azından gebe kalabiliyomuşsun o gebeliğinde sancıların adet zamanımı başladı bide bende tam hastalanıyorum diyorum karnım çok ağrıyo sonra ağrım geçiyo sendede böylemiydi kafamçokkarıştı

filizim bende senle aynı durumdayım karnım ağrıyo boşa umutlandın işte hastalanıcaksın diyorum sonra karnımın ağrısı geçiyo ((((

Sen ne zamanı bekliyodun canım.Yarınıda bi atlatsak hayırlısıyla...Zor geçiyo ama napalım.İnşallah olmayızz:uhm::sm_confused:

evet canim adet olacagim gun ayni adet olcakmisim gibi sancim vardi bakiyordum birsey yok birkac gun surdu oyle sonra gecmisti 6. haftamda dusuk yapmistim yani 2 hafta hamile oldugumu bilerek gecti o iki hafta boyuncada hafif hafif sancim oluyordu rehim buyuyormus felan ondan oluyormus

slm kızlar son adetim 6 mart ama bende hala tık yok hsg çekildiğim için gecikme yapması normal diyorlar aranızda bu kadar günü geçen varmı acaba

hiç alakası yok bence..bende hsg çekindim...günü gününe adet gördüm sonrasında....inşallah hamişsindir...:teytey:

sudenaz ben hala adet olmadım karnım ağrıyo tamam hastalanıyorum diyorum arkasından olmuyoırum yarın sabah test yapıcam bugünüde atlatayımda :teytey: ama akıntım sarıyla pembe arası bişey ondan korkuyorum :a015:

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (14,04,2008)

********NİSANNNNNNNN********

HAZANYAĞMURU::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
MİTAKU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.15 NİSANNNNNNNNN
REBELO6:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 NİSANNNNNNNN
NAR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 NİSANNNNNNNN
NEFİSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSANNNNNNNNN
eD@hMeT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 NİSANNNNNNNNN
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 NİSANNNNNNNNN
ASUTAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 NİSANNNNNNNNN
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NİSANNNNNNNNN
SUDENAZ222::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNN
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
ZELİŞ82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
NİHAL1981:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
BEYAZ16:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNN
MİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNN
ŞİMAL82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNN
ELFİDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 NİSANNNNNNNNN
LATİFEELİF::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BURCU_ARDA::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNN
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NİSANNNNNNNNN

*********** MAYISSSSSSSS*************

NAZARLIK::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYISSSSSSSSS
DİLEK2682::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
AYKARA2::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN:::::::::::::4 MAYISSSSSSSS
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYISSSSSSSS
NEVROSKY:::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
EMEL_76:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

EVRİMMM::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNN
XNAZANX::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNN
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNN
KARABİBERİM::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNN
FİLİZİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNN
SABIRSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NİSANNNNNNNNN
ZE_NANNN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NİSANNNNNNNN
AYZEN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 NİSANNNNNNNN
JESİLLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 NİSANNNNNNNN
NİLHAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 NİSANNNNNNNN
ENİSE85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NİSANNNNNNNN
GGAYE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NİSANNNNNNN
BUBUŞ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 NİSANNNNNNN
BEDEF:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NİSANNNNNNN
PETEKNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NİSANNNNNNN
İLAYDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 NİSANNNNNNNNN
FINDIK80::::::::::::::::::::::::::::::::::::: NİSANNNNNNNNNN
SEYRA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MARTTTTTTTTTTTTTT
SERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MARTTTTTTTTTTTTTT

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ

XNAZANX VE AYZEN BİR AN ÖNCE HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ CANLARIM...HADİ HAMİŞ LİSTESİNİ GENİŞLETELİM...yerimseniben

kıssss 4. gecikme günün yapsaydın test bugün keşke...neyse inşallah hamişsindir..pembe akıntı hamişlerde olur yani..hadi bakalım bende çok merak ediyorum sizi...inşallah pozitif olur..:içelim:

hiç bu kadar heycanlanmamıştım bu ay hiç sabırsızlanmadım adeti çok beklemedim gecikmiyceğini biliyorum bende herhangi bi belirti yok o yüzden ümitsizdim ama şimdi hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun

ben hep beyaz akıntı olduğunu duydum o yüzden tedirginim benim akıntım arada açık SARI ARADADA PEMBE geliyo yardımcı olun arkadaşlar bu normalmi

GUNAYDIN KIZLAR,insallah bu ay bitmeden bayagi bi hamisle lisdemizi genisletiriz,benimde regl gunum yarin,ama tuhaf olani ,3 gun öncesi ,okadar agrim olduki,dedim tamam kesin reglim gelicek,1 gun sürdu ve gecdi su an hic agri myok ,normalde regl olacagim gun baslardi agrim ve olurdum ,icimde birazda olsa umit var,beklemedeyim suan.

ben hep beyaz akıntı olduğunu duydum o yüzden tedirginim benim akıntım arada açık SARI ARADADA PEMBE geliyo yardımcı olun arkadaşlar bu normalmi

canım benim..açık sarı ve beyaz akıntı bende herzaman oluyor..hamiş olmadığım halde..o yüzden özellikle beyaz akıntı gebeliğe yorumlanmamalı..çünkü herkeste olabilir..pembe akıntı ise sitelerde okuduğum kadarıyla gebelikte görülebiliyor...bende hiç pembe bir akıntı olmadı...

senide çok iyi anlıyorum geçen ayda ben öyleydim..hayal kırıklığından çok korkuyodum ama biliyosun korkunun ecele faydası yok...o yüzden hiç korkma sakin ol,herşey olacağına varır...inşallah hamişsindir...:içelim:

nazancım sende ne gibi değişklik var beni haberdar et ben hala adet olmadım heycanlanmaya başladım iyce inşallah hamişimdir:teytey:

hiç alakası yok bence..bende hsg çekindim...günü gününe adet gördüm sonrasında....inşallah hamişsindir...:teytey:

canım sabah test yaptım ama negatif...
yok işte hayır anlamadığım hiç bir sıkıntım da yokki... ben adetten önce kıvranırdım kasık ağrısı göğüs agrısı karın şişliği... yani adette gelmiyorki... stres yaptım desem bu ay hamile kalmak hiç aklımda yoktuki... dr umla mayıs ayında aşılama, tutmazsa tüp bebek yapmaya karar verdik... o yüzden kafamda rahattı tuttumu tutmadımı strsi hiç çekmedim adet içinde son 2 gündür kafam takılıyor...

offfff ya çok sıkıldım ben bu işten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende olmadim fistik:dance: hersey ayni tek fark goguslerim cok aciyor cok sizliyor sen test yapmadin daha demi?

valla hepimizde ayni sorun var galiba 3 gun once test yapmistim negatifti tekrar yapmaya korkuyorum delirmemek elde degil vallaha ya

göğüs ağrısı iyi bi belirti bende yok yanlızca adet ağrım var ben yarın sabah test yapıcam beliritimin olmaması beni korkutuyo umarım tek çizgi olmaz sen bu sabah yapsaydın bi test keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…