ben 6 ay once bir dusuk yapmistim onda regl olcagim zamanda kasiklarim karnim cok agrimisti ama olmamistim regl olcak olsan bu agriya simdiye olmazmiydin
filizim bende senle aynı durumdayım karnım ağrıyo boşa umutlandın işte hastalanıcaksın diyorum sonra karnımın ağrısı geçiyo((((
canım benim çok üzüldüm ama en azından gebe kalabiliyomuşsun o gebeliğinde sancıların adet zamanımı başladı bide bende tam hastalanıyorum diyorum karnım çok ağrıyo sonra ağrım geçiyo sendede böylemiydi kafamçokkarıştı
slm kızlar son adetim 6 mart ama bende hala tık yok hsg çekildiğim için gecikme yapması normal diyorlar aranızda bu kadar günü geçen varmı acaba
sudenaz ben hala adet olmadım karnım ağrıyo tamam hastalanıyorum diyorum arkasından olmuyoırum yarın sabah test yapıcam bugünüde atlatayımda :teytey: ama akıntım sarıyla pembe arası bişey ondan korkuyorum :a015:
ben hep beyaz akıntı olduğunu duydum o yüzden tedirginim benim akıntım arada açık SARI ARADADA PEMBE geliyo yardımcı olun arkadaşlar bu normalmi
hiç alakası yok bence..bende hsg çekindim...günü gününe adet gördüm sonrasında....inşallah hamişsindir...:teytey:
canım sabah test yaptım ama negatif...
yok işte hayır anlamadığım hiç bir sıkıntım da yokki... ben adetten önce kıvranırdım kasık ağrısı göğüs agrısı karın şişliği... yani adette gelmiyorki... stres yaptım desem bu ay hamile kalmak hiç aklımda yoktuki... dr umla mayıs ayında aşılama, tutmazsa tüp bebek yapmaya karar verdik... o yüzden kafamda rahattı tuttumu tutmadımı strsi hiç çekmedim adet içinde son 2 gündür kafam takılıyor...
offfff ya çok sıkıldım ben bu işten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?