Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

valla hepimizde ayni sorun var galiba 3 gun once test yapmistim negatifti tekrar yapmaya korkuyorum delirmemek elde degil vallaha ya

nazancım ya senin kaç günün geçti ben 2 gün daha bekliycem kan testi yaptırıcam bu ara hiç misait değilim yerimden ayrılmaya çarşamba günü yaptırırım artık belki gelir o zamana yani hamile olsam nerdeyse 6 haftalık millet bu haftalarda kalp atışlarını duyuyor bebeklerinin bide çok geç veriyorlar test sonuçlarını be 1.5 saat bekliyoruz

benim bugün 40 günüm erken mi diyorum ama milletin bir gün geçiyor çıkıyor şans işte ya böyle sürünüyoruz adet olsam rahatlycam üzülmüycem çünkü mayıs ayı adet tarihim ortaya çıkacak az biraz ona göre kafam rahatlayacak hamilelikten geçtim ben adet olmak istiyorum

yap bi test vuslatcım kafanı rahatlat artık kesin çıkar adet olmazsanda bu hiç normal değil biran önce çaresine bakarsın benim 4 gün geçti ben ona rağmen yarın sabah yapıcam

vuslatcim benim bugun 34. gunum 5 gun felan gecti yani cuma gunu test yapmistim negatifti

ayzencim yarin icin doktordan randevu aldim mantar icin doktorada gunumun gectigini soylerim belki orda yaptiririm testi , siz sanslisiniz valla ben yurt disindayim burda istediginde kan testi yapmiyolar yapsalardi simdiye coktan yaptirmistim en azindan kesin sonuc alirdim

kiz varya burasi yurt disimi dag basimi belli degil pazar heryer kapali pazarteside saat 1 e kadar heryer kapali eczaneler felan ogleden sonrada test yapmak istemiyorum mecbur yarini beklicem yani:)

yap bi test vuslatcım kafanı rahatlat artık kesin çıkar adet olmazsanda bu hiç normal değil biran önce çaresine bakarsın benim 4 gün geçti ben ona rağmen yarın sabah yapıcam

sabah idrarda yaptım negatifti kanda baktırmaya müsait değilim çarşambaya anca ama fırsat bulabilirsem yaptırmaya gidicem ona görede dr umu arıycam

canım benim eczaneden al yarın sabahtan yap derim ama randevu almışsın orda kesin çıkar zaten

hadi bakalım hepimiz için hayırlısı allah boş çevirmesin

kafayi yemeden ogrensek artik rahatlasak ya bizden baska yok valla gunum geldi gecti diyen:roflol:

:dance::teytey::dance::teytey::dance:geliyorrrrrr geliyor yeni hamöişler geliyor inşallahhhhhhhhhhhhhh

ayzencim ne var ne yok hala bekliyomusun test yapsan canim cok heycanladim hadi ama bak bana kiziyodun yap diye 1 gün bile gecmedigi halde hadi simdi sira bende test yap test yap

:)))))))))))))))))))))))) gülsü alemsin ya yapıcam yarın adet ağrım olunca konduramadım o yüzden yapmadım inşallah mevsimsel bişey değildir sen ne alemdesin

ayzencim ikimizinkide yarin belli olucak desene ama hala tereddutteyim aceba test icin daha erkenmi diye

yok nazancım erken değil artık kimisi günü geçmeden öğreniyo bakalım eğer hamile değilsej bakarız bi çaresine neymiş sorun

hiç alakası yok bence..bende hsg çekindim...günü gününe adet gördüm sonrasında....inşallah hamişsindir...:teytey:

vuslat bende bu ay hsg çektirdim hatta bir arkadasımda benimle aynı gunler cektirdi benim 4 onun 5 gun adeti gecikti. kendini ona gore hazırla umarım senin gecikme nedeni hamileliktir .
ben 4. gunu oglen gidip kan testi yaptırdım o kadaremindimki hamile olduguma çunku o ana kadar hsg nin adet geçiktirdigini hiç duymamıs biryerdede okumamıstım simdi simdi duyuyorum. algıda secicilik tabi basına gelince kulagın delik oluyor. velhasil dr lar adet geçikmesi yapmaz hsg deselerde etrafımda duyduklarım bircok kiside geçiktirdigi yonunde ama senin 40. gun diyorusn epeygeçmis testte çıkması gerek allah korusun aksi birsey olmasın mutlaka yakın zamanda kan tahlili yaptırıp sonuca gore dr a gorun derim ben.

ben oyle bir umutlandimki hamisim diye valla degilsem bu sefer oturur aglarim heralde:roflol:
saka bir yana kendimi umitlendirdigim yetmiyomus gibi senide umitlendirdim senin daha gunun gecmeden benhamis oldugunu hissettim seninde aklina soktum:dance::dance:

Hadi bakalım kızlar umarım hepiniz de hamilesinizdir. HSG den sonra benim 1 gün gecikti. Hadi tez elden öğrenin de kutlayalım burada Nisan ayının yeni hamişleri diye.

kızlar kan testi yaptırmaya gidiyorum biraz sonra ... bakalım çıkacak herşey meydana... ne varmış ne yokmuş ama genede adeti bekliycem gibi geliyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…