Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

Sudenaz aynı şeyleri yazmışız :) Ruhumuz bir hehe :) Bu arada bende çatlatma iğnesinden sonra kasık ağrısı başladı. Bu kadar da erken olmaz değil mi gebelik belirtisi olsa... Sağ kasığım resmen çektiriyor. Gece de şal sarıp yattım. Bu arada ben yürüyüş yapıyordum makinede her gün. Doktorum bu dönem yapma dedi. Bebeğin yerleşmesi sırasında dinlenmek daha iyiymiş. Gelsin yerleşsin artık yaw.

heee valla kıssss bende sonra farkettim..:roflol:

kıssss sen ne olmayasın emi :roflol:...sen canını sıkma bebişin yerleşir aaaaaa...yorma kendini diyosa dr.un yormıycaksın...neme lazım bebişin keyfini bozarsın...Şeniz

sude hatun ödüm patlıyor :roflol: vallahi bu sayfaya grmeye korkuyorum senin avatarı görcem diye :roflol:

Evet çok zor ya Allah bana ve benim gibi yaşamak zorunda olanlara sabırlar versinn

Bende aynı şekilde düşünüyorum kızlar kaynanam varken neyi yapamıyorsam hepisiniz yapacağım danslar mumışığında yemekler filmler evimde rüya gibi hayalgibi bişiy tadıcam ya ne acayip herkezin normal yaptığı bişiy bize mucize gibi geliyor

Varya duyduğumuzdan beridir. eşimle ben acayibiz sanki yeniden balayına çıkıyormuşuz gibi ağzımız kulaklaımızda dolaşıyoruz hepinize teşekkür ederim kızlar şimdi hazılık zamanı
ne giycem ne yiycem hangi film hangi müzik bunları ayarlamam gerek ve mümkünse süper bir hafta sonu olmasını sağlamam gerek hoşcakalın şimdilik öptüm

canim ya kiyamam hersey gonlunce olur inslh iyi eglencelera.s.

Son düzenleme:
Yerleşsin artık de mi Sudenazcım yaş olmuş 33. Aslında tüpler HSG de açıldığı için ilk kez deniyoruz gibi. Tutmazsa da üzülmicem ama çatlatma iğnesi vuruldum ya umutlanıyorum işte napim...

Yerleşsin artık de mi Sudenazcım yaş olmuş 33. Aslında tüpler HSG de açıldığı için ilk kez deniyoruz gibi. Tutmazsa da üzülmicem ama çatlatma iğnesi vuruldum ya umutlanıyorum işte napim...

canım sakın kaybetme ümidini...olucak inşallah..hiç bişey için geç değil...helede konu anne olmaksa....Şeniz Şeniz

AYZEENNN
KIZZZZ BEN SENİİİ YERİİİİMMMM, O KARNINDAKİİİ BÖCÜÜÜDEE YERİİİMMMMM OOOOOOOOOOOOYYYYYYYY YUUUPİİİİİİİ:dance: ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YAA YEMINEDERIMKI HEP DUA ETTIM SENİN İÇİN GÜLSUM VUSLAT SUDENAZ VE DIGERLERI ICIN COK ŞÜKÜR KISSS SENDE ANA OLİİİNNNNN:dance: AY OKUYUNCA ICIM TUHAF OLDU YAA COK SEVINDIM BITANEM COOKKKKKK ALLAHIM SAGLIKLA BUYUTMEYI VE KUCAGINA ALMAYI NASIPETSIN CANUMMMMa.s.AYY GOZLERIM DOLDU YAA HAMİŞİM YA BEN ŞİMDİ İİCENE DUYGUSALLASTIM ANASINISATIM:teytey:
BAK ŞİMDİ SANA TAVSİYELERİM VAR FISTIK
1- KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BU İLK 3 AY AGIR KALDIRMIYORSUN
2- KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE FAZLA YORULMUYOR HEP DİNLENİYORSUN
3- BOL C VİTAMİNİ ALIYOR YİYECEKLERİNE DİKKAT EDİYORSUN, CEVİZ-KURU KAYISI - BALIK- SÜT-SEBZE- MEVSİM MEYVESİ - CORBA- MUTLAKA BUNLARI TUKETIYORSUUNN
4- ŞİMDİDEN ALIŞVERİŞ YAPMIYORSUNN İİ DEĞİLDİR
5- HERKESEDE HAMİŞ OLDUGUNU SOYLEMİYORSUN BURDAKİLER HARİÇ BURDAKİLER BİTANE ONLARIN NAZARI DEGMEZ ASLAA. AMA NAZARDAN KORK CNM HERKESE HEMEN SOYLEME
6- BEBİŞİNE COOK DUA EDIYORSUN OKİŞ
BUNLARA COOK AMA COK DIKKAT ET DAHA COK MİNİK O YUZDEN LUTFEN HER ADIMINA DIKKAT ET COK SEVINDIM YAA DARISI TUM İSTEYENLERİN BAŞINAAAAAa.s.

SENİ SEVİYORUZZZ a.s.

off ya ben daha once yazdıgım mesajları nıye bulamaıorumm kızlarr sorular soruyorumm cvp alıcam sızlerden ama bulamıorum kı sordugm sorunun sayfasınııı

kıssss dıptıs sen girmezsen ben senin girdiğin yerlere girerim,canını sıkma sen jeyyar jeyyar

hehehe delüüü laelaelaelaelae siteyi terkederim bende :roflol: bu ne ayol kocaman garip bir göz :roflol: çokmu aradın ayol bunu :sm_confused: ben sana daha güzellerini yollayayım :roflol:laelaelaelaelae

bu arada sanırım adetim başlıyor pembe pembe geliyor sonunda 41. gün olsada yarına belli olur tamamen herhalde çok şükür gelsinde adete bile razıyım beklemek daha zormuş çünkü drum 1 hafta daha bekle sonra gene test yap bişey yoksa sonra adet söktürücü kullanırız demişti 1 hafta daha stres yani ama sanırım gerek kalmayacak adetim başlamıştır inşallah ya

umutların bir anda yıkılması kadar kötü bir durum yok seni çok iyi anlıyorum ama biz ne kadar ümidimizi yitirirsek sonuca ulaşmamız o kadar zor oluyor :çok üzgünüm: bu yüzden geç vuslatcım halayın başına :teytey::dance::dance: haydi yeni aylara şerefe :içelim:

evet ama benim bu aydan zaten umudum yoktu sadece adetim bu kadar gecikince rahatsız oldum nisan ayındada rahatım ama mayıs ve sonraki ayları bilemiyorum stres konusunda çünkü tekrar tedaviye başlıyorum aşılamam var mayısta sonra da direk tüp bebek diye konuştuk dr umla ama onlarlada olmassa ne yapalım kader diycez artık

vuslatcim beklemek cok ötu bisey ama zamanini bekliyodur kesin bebisin allah herseyin hayirlisini versin

bu arada ayzenn tebrikler cnimm saglikla kucagina almayi nasip etsin allah darsi basimizaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…