Sudenaz aynı şeyleri yazmışız :) Ruhumuz bir hehe :) Bu arada bende çatlatma iğnesinden sonra kasık ağrısı başladı. Bu kadar da erken olmaz değil mi gebelik belirtisi olsa... Sağ kasığım resmen çektiriyor. Gece de şal sarıp yattım. Bu arada ben yürüyüş yapıyordum makinede her gün. Doktorum bu dönem yapma dedi. Bebeğin yerleşmesi sırasında dinlenmek daha iyiymiş. Gelsin yerleşsin artık yaw.
Evet çok zor ya Allah bana ve benim gibi yaşamak zorunda olanlara sabırlar versinnmubacım valla çok zor kayınvalideyle yaşamak canım öncelikle Allah sabır versin...yani rahat davranamıyosunuzdur açısından söylüyorum...
romantik mum ışığı yemekleri olabilir...yeni gecelikler en seksilerinden.. jeyyar
ve romantik film ler alın koyun koyuna izleyin...gerisinide anlatmıyım artık
sude hatun ödüm patlıyor :roflol: vallahi bu sayfaya grmeye korkuyorum senin avatarı görcem diye :roflol:
Varya duyduğumuzdan beridir. eşimle ben acayibiz sanki yeniden balayına çıkıyormuşuz gibi ağzımız kulaklaımızda dolaşıyoruz hepinize teşekkür ederim kızlar şimdi hazılık zamanı
ne giycem ne yiycem hangi film hangi müzik bunları ayarlamam gerek ve mümkünse süper bir hafta sonu olmasını sağlamam gerek hoşcakalın şimdilik öptüm
Yerleşsin artık de mi Sudenazcım yaş olmuş 33. Aslında tüpler HSG de açıldığı için ilk kez deniyoruz gibi. Tutmazsa da üzülmicem ama çatlatma iğnesi vuruldum ya umutlanıyorum işte napim...
kıssss dıptıs sen girmezsen ben senin girdiğin yerlere girerim,canını sıkma sen jeyyar jeyyar
AYZEENNN
KIZZZZ BEN SENİİİ YERİİİİMMMM, O KARNINDAKİİİ BÖCÜÜÜDEE YERİİİMMMMM OOOOOOOOOOOOYYYYYYYY YUUUPİİİİİİİ:dance: ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YAA YEMINEDERIMKI HEP DUA ETTIM SENİN İÇİN GÜLSUM VUSLAT SUDENAZ VE DIGERLERI ICIN COK ŞÜKÜR KISSS SENDE ANA OLİİİNNNNN
canım benim sağol unutmamışın bizi demek ama hala bekliyoz biz işte bakalım bizim için kararlanmış tarih ne zamana denk geliyor hayırlısı allahtan
bu arada sanırım adetim başlıyor pembe pembe geliyor sonunda 41. gün olsada yarına belli olur tamamen herhalde çok şükür gelsinde adete bile razıyım beklemek daha zormuş çünkü drum 1 hafta daha bekle sonra gene test yap bişey yoksa sonra adet söktürücü kullanırız demişti 1 hafta daha stres yani ama sanırım gerek kalmayacak adetim başlamıştır inşallah ya
umutların bir anda yıkılması kadar kötü bir durum yok seni çok iyi anlıyorum ama biz ne kadar ümidimizi yitirirsek sonuca ulaşmamız o kadar zor oluyor :çok üzgünüm: bu yüzden geç vuslatcım halayın başına :teytey::dance::dance: haydi yeni aylara şerefe :içelim:
canım sakın kaybetme ümidini...olucak inşallah..hiç bişey için geç değil...helede konu anne olmaksa....Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?