Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

bence super ayzennn. resmilesmis oldu hamileligin allah tamamına erdirsin arkadasım insallah.
gozun aydın tekrar.

ZEYNEPCİM NE OLDU ADET OLDUNMUKİİ. ÜZÜLMEK YOK CANIM.. BİZLER OKADAR İSTİYORUZKİİ HERŞEY UMUT BİİZM İÇİN.. SIKMA CANINI LÜTFENN

yok olmadım canım cuma olurum herhalde ama bu ay çok yıkıldım...galiba benim bebişim olmıycak boşuna uğraşıp duruyorum..içimden bir his öyle diyo...

Kizlar Nasilsiniz .... Hamiler Vardir Inşallah... Zeynep üzülme Bu Ay O Kadar Rahatimkiii... Hiççç Takmiyorum.. Araştirmiyorum. Ilgilenmiyorum Ateşde ölçmüyorum... Gelen Gelir şayet Gelecek Ise.... Rabbim Uygun Görür Ise Bizi Vesile Kilacaktir... Bu Mucize... Bunu Bizim Gerçekleştiremeyeceğimizi Anladim Ben... Her şeyi Oluruna Biraktim... Allahin Izni Ile Ne Zaman Diler Ise Diyorum... çok Mutluyum Böyle.... Umarim Hepiniz Ben Gibi Rahat Düşüncelere Kavuşursunuz.. Allah Kucaklarimizi Boş Birakmasin Sevgiyle Mutlu Kalin......

en iyisi takamamak ama aylar geçip gittikçe insanda artık umut kalmıyo...ben usandım artık her ay hüsrana uğramaktan...allah herkesin gönlüne göre verir inş...

slm kızlar dün rengli olmam lazımdı bugün bekliyorum bakalım işallah olmam allahım hepimizin kucağını doldursun sağlıklı bebişlerler
liste uğurlu gelir umarım

arkadaşlar sizleri o kadar çok iyi anlıyorum ki hamile olduğuma hala inanamıyorum bile armağanım adetim 4 gün gecti ben hiç bir belirti hissetmedim bu ay çok ümitsizdim hatta iş için mayısta antalyaya gidicem dönünce muayene olayım niye olmuyo falan diyodun hatta o yüzden rahat olun oluyo merklanmayın ben bu ay belirtim olmayınca adetimöi beklemedim bile heycanım yoktu kendinizdede hiç. bir belirti aramayın ben aynanın karşısından çıkmıyodum ama hiç bişey yoktu :))))))canlarım benim hepinizi çok seviyorum sizin desteğiniz çok fazla ben de:teselli:

ayzen cım eminim çok mutlusundur işallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin tansiyonu nun 20. haftadan sonra sakın ihmal etme haftada bir ölçtür dikkat et canım

TEBRİKELR BACIM... ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜTSÜN....:teytey:

bemde ankaralıyım eşimmin görevi burda olduğu için burdayım hamile kalırsam 3 aydan sonra ankarya gemem lazım dr ersin oğuza gelecem iyi bi doktor diyorlar gimsa tvde sağlık programına çıkıyor

Günaydin Kizlar.... Tüm Hamişlerimizin Gözü Aydin. Allah Anali Babali Büyütmeyi Nasip Etsin..bizede En Kisa Zamanda Ayni Duygulari Yaşamayi Nasip Eder Inşallah. Ben Regl Olmaya Başladim . Bu Sabah Pembe Pembe Gelmeye Başladi. Beni Silebilirsiniz Listeden. ((((((((((((((((

dün adet oluyorum galiba demiştim ihtiyaç sonrası ufak bir damla pembe lekeyi görünce ama yok gitti bidaha bir damla gelmedi allahım ya sinir oluyorum ne biçim iş bu dru daha dün aradım gelmesse 1 hafta daha bekle diyor neyi bekliycem anlamadım sonra gene test yap olmassa ilaç veririz diyor 42.gün olmuş kanda gebelik testi yaptırdım 2 gibi igrenç ötesi bir rakam yani bişey yok boşuna neyi bekliyceksem anlamadım gitti..

arkadaşlar nazandan haberi olan varmı onunda gecikmişti şimdi sesi kesildi nazannnnnnnnnnnnnnnnnn noldu

arkadaşlar nazandan haberi olan varmı onunda gecikmişti şimdi sesi kesildi nazannnnnnnnnnnnnnnnnn noldu

hadi bakalım ondanda iyi haberler gelir inşallah hamiş olan birini duyunca çok seviniyorum elbet bir gün diyorum o sırasını savdı sıra bize geldi diyorum içimden sanada allah kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim ayzencim

adetim bir başlasa bu ay kendimi tekrar listeye yazdırıcam ama gelmiyor işte bir sonraki ay artık aşılama var ben kendiliğinden olmasını daha doğrusu ikimizin aşkıyla bir olduğumuz bir anda olmasını çok istemiştim suni yollardan değil ama nasip işte olmayınca olmuyor ne kadar çalışırsan çalış aşılama tüp bebek mayısatan sonra hayırlısıyla başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…