AYZEENNN
KIZZZZ BEN SENİİİ YERİİİİMMMM, O KARNINDAKİİİ BÖCÜÜÜDEE YERİİİMMMMM OOOOOOOOOOOOYYYYYYYY YUUUPİİİİİİİ:dance: ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YAA YEMINEDERIMKI HEP DUA ETTIM SENİN İÇİN GÜLSUM VUSLAT SUDENAZ VE DIGERLERI ICIN COK ŞÜKÜR KISSS SENDE ANA OLİİİNNNNN:dance: AY OKUYUNCA ICIM TUHAF OLDU YAA COK SEVINDIM BITANEM COOKKKKKK ALLAHIM SAGLIKLA BUYUTMEYI VE KUCAGINA ALMAYI NASIPETSIN CANUMMMMa.s.AYY GOZLERIM DOLDU YAA HAMİŞİM YA BEN ŞİMDİ İİCENE DUYGUSALLASTIM ANASINISATIM:teytey:
BAK ŞİMDİ SANA TAVSİYELERİM VAR FISTIK
1- KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BU İLK 3 AY AGIR KALDIRMIYORSUN
2- KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE FAZLA YORULMUYOR HEP DİNLENİYORSUN
3- BOL C VİTAMİNİ ALIYOR YİYECEKLERİNE DİKKAT EDİYORSUN, CEVİZ-KURU KAYISI - BALIK- SÜT-SEBZE- MEVSİM MEYVESİ - CORBA- MUTLAKA BUNLARI TUKETIYORSUUNN
4- ŞİMDİDEN ALIŞVERİŞ YAPMIYORSUNN İİ DEĞİLDİR
5- HERKESEDE HAMİŞ OLDUGUNU SOYLEMİYORSUN BURDAKİLER HARİÇ BURDAKİLER BİTANE ONLARIN NAZARI DEGMEZ ASLAA. AMA NAZARDAN KORK CNM HERKESE HEMEN SOYLEME
6- BEBİŞİNE COOK DUA EDIYORSUN OKİŞ
BUNLARA COOK AMA COK DIKKAT ET DAHA COK MİNİK O YUZDEN LUTFEN HER ADIMINA DIKKAT ET COK SEVINDIM YAA DARISI TUM İSTEYENLERİN BAŞINAAAAAa.s.
SENİ SEVİYORUZZZ a.s.
hehehe delüüü laelaelaelaelae siteyi terkederim bende :roflol: bu ne ayol kocaman garip bir göz :roflol: çokmu aradın ayol bunu :sm_confused: ben sana daha güzellerini yollayayım :roflol:laelaelaelaelae
arkadaşlar nazandan haberi olan varmı onunda gecikmişti şimdi sesi kesildi nazannnnnnnnnnnnnnnnnn noldu
Dıptıs o kedi midi yaw :) Sen söyleyince farkettim inan. :) Koptum burda balığını seviyo hehe
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
ZELİŞ82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
NİHAL1981:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
kızlar nerdesiniz yaffff...bakın aynı zamanda adet görcez...hiç belirtiniz varmı? 4 gün kaldı...aslında hamiş değilimdir kesin diyorum ama yinede heycanlanıyorum nedense.......
canım bende tam leke gibi değilde pembeyle sarı karışık akıntım oluyodu nazancım
gülsü göğüs halkam büyüdü baya bide adet olamadığım için heralde çok şişkin karnım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?