Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

canım yaptım idrar testi ama kan testine gitmeye korkuyommm

BAK GUZELIM EGERKI TESTTE CIFT CIZGI CIKTIYSA HAMİŞSİN AMA EMIN OLAMIYORSAN GİT KAN TESTINI YAPTIR HEMEN KORKULACAK HİİÇ BİŞEY YOK, EGER HAMİŞSEN VE KAN TESTINI YAPTIRMIYORSAN BAZI ŞEYLER İÇİN GEC KALMIS OLABILIR VE SONRADA UZULEBILIRSIN KEŞKELERLE YASAMAKTANSA GIT YAPTIR VE RAHATLA HAMİŞSEN BU DEVRE ÇOOOKK ONEMLI ALLAH KORUSUN EN UFAK BİR HATAN BEBİŞİNİN KAYBINA YOLACABILIR KORKACAK BISEY YOK SAGLIGIN İÇİN BEBİŞİN İÇİN KANTESTINI YAPTIRMAN GEREK .
HADİ VAKİT KAYBETMEDEN GİT YAPTIR CNMMM
:1hug:

iyi serencimmm seni sormalı bebişşş nasılŞeniz

İYİZ BİZDE CNM BEBİŞİMİZİ BÜYÜTÜYOZ:smiley-cool: 10. HAFTAMIZA GİRDİK ZAMAN GECMIYOR SANKIİ YAA HEMEN 9. AY GELSEDE BEBİŞİMİ KUCAGIMA ALSAM ALLAHIN İZNİYLE:teytey: SEN NAPIYORSUN ÇALIŞMALARA DVM DİMİİ AKSATMA SAKIN ÇALIŞMALARI HADI SENİDE MARTTA HAMİŞ GÖRELİM YAWWW:dance:a.s.

bakalım canım hayırlısı ama ben pek dersimi çalışamıorummmsırnaşık şey
fırsat bulamıyoss işten ve gezmekten ama nasip bu tabi olcağı varsa bikerede bile tutar bakalım regl günüm yaklaşıo heyecan doruktaaa:sm_cool:

sendede testi yaptıktan yarım saat kadar sonra pembe çizgi çıktımı

günümde 2 gün önce yaptığım teste 2. çizgi hafif pembeydi aynen 15 _20 dakka sonra belirdi sonrada 3 test yaptım biri bu sabah cıkmadı anam deli olacam hiç gecikmezdim hep günümde 4 gün önce olurdum ama tık yok ne bi adet belirtisi ne hamilelik belirtisi menepozamı giriyom :roflol:

:roflol: İİ YAPTIN CNMM SANADA Bİ KUBLE BİŞİİ YAZMIŞTIM BENCE SEN ASIL ONU ÜSTÜNE ALINNN KARARSIZZZZklava:

ya valla hiç böle olmamıştım acaip sabırlıyım bu kez.daha önce adet günüm gelmeden kan testi yaptırırdım gideyimmi acaba

sevgi bencede git dediğim gibi negatifte bi sonuç çünki adet görmüyosun en azından ona baktırısın bir an önce

ya valla hiç böle olmamıştım acaip sabırlıyım bu kez.daha önce adet günüm gelmeden kan testi yaptırırdım gideyimmi acaba

git tabıkıde dedıgım gıbı belkide hamişsindir cunku testte cıft cızgı cıktı dıyorsun eger cıktıysa 2. cızgı kesın hamılesın dedıgım gıbı sonradan belkıde hersey gec olabılır bi kontrolde yarar vardır hersey ıcın gec olmadan bugun git derım sana

ay kız ne menopozu...ama benim belirtim çok gecen aylardan çok farlıyım.göğüslerim emziren kadınlarınki gibi oldu nerdeyse.kahverengi kısmı genişledi koyulaştı göğüs etrafındaki o beyaz nokta seklindeki şeyler iyice belirdi gözle görülür şekilde bide adet olmadan öncede ağrırıdı göğüslerim ama bu kez daha şiddetli ve özellikle uçları çok sızlıo sütyen bile acıtıo bazen kasıklarımda ağrıo fakat rahim bölgemde ara ara bıçak saplanması gibi ağrı oluyo belim biraz yorulsam kopuo sanki adet zamanı bu kadar yoğun olmazdı beliritlerim ama bilemiom

arkadaşlar benim adet tarihim 17 mart bazı beirtiler var kan testi yaptırsam çıkar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…