Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

4 ay canım inş bu ay olmuştur bebiş bazen diyorum vardır bazen yoktur öyle düşünüp duruyorum

arkadaşlar benim adet tarihim 17 mart bazı beirtiler var kan testi yaptırsam çıkar mı acaba

bencede yapma....bende adet tarihime 5 gün kala yaptım negatif çıktı....adetim 3 gün oldu geçeli......o test yüzünden umutlanamıyorum.....idrar testleri zaten negatif çıkıyor......senağlama

4 ay canım inş bu ay olmuştur bebiş bazen diyorum vardır bazen yoktur öyle düşünüp duruyorum

canım benim inş.benimde 6 aydır olmuyo ama ben hap kullandım 8-9 ay o yüsden umudumu yitirmiyorummm inşallah hamişsindirr...Şeniz

sudenazzcımm buarada avatarına bayıldımmmm
o ne bakış be ööleee:)

kıslar kasıklarımda sancı var ,belimin ağrısı hiç kesilmedi zaten 10 gündür....yoruldum artıkk...

slm ben geldim sekerlerim nasilsiniz ben iyiyim kasiklarimdaki agriyi saymazsam.ya bide acayip kasiniyorum gögüslerim ve karnim.test yapmadim kizlar günüm bi gecsin sonra.

:dance:arkidisler ordamisiniz ayzen ordamisin canimya kizma bana test yapmadim diye.umarim cuma gün sizlere güzel haberler vercem ayni zamanda sizlerde bana dimi

kizlar yanliz biraktiniz beni ner^desiniz kimse yokmu

kızlarrrrrrrrrrrrrrr bugün tekrar kan testi yaptırdım değerim 122 den 382 ye çıkmış
ama ultrasonda göremedi dr.
cuma günü tekrar gidiyorum dr.a bakalım bu sefer görebilecek mi?

allahım bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma bebek nasip eyleeeeeeeee :))))))))

a.s.amin ayzencim insallah bütün isteyenlere versin.nasilsin bi egisiklik varmi sende cumartesi adetin olcak dimi güzel haberleri bekliyorum:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…