Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

amin canım Allah bu güzel duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah
hamile olanların da sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin

canım benim senin adına çok sevindik bi kez daha teyze oluyoruz bizden ayrılma gelişmelerinden haberdar et bizi :teytey::1hug:

ayzen öyle deme bazi kadinlarda hic bi belirti olmuyor belki sendede böyledir dimi iyiyi düsün canimya.bende adet olcam sanirim gögüslerim kasiniyoe ama bi hassasiyet yok anlamadimki bekliyelim canimya off ne gecmez günler dimi:enbuyukkk:

gülsücüm ben yok olduğunu düşündüğüm için güler çabuk geçiyo bana canım

arkadaşlar merhaba,benim bu ay olmadı beni de gecikmişti reglim gögüsleri ağrıyodu damarları belirginleşmişti içimde bişey pı pıt ediyodu ama maalesef değilim.hepsi progestan kullandığım içinmiş dün doktorum kontol etti yok maalesef inşallah nisan ayında veririm müjdeyi.ne kadar çok hamişimiz olmuş bu ay maşallah hepsine. inşallah sağlıklı sıhatli bebişler olurlar hepsi allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin herkese kıslar.

kızlar benim göğüslerim adet günümden önce kaşınıyordu ve karınalanıyodu ama hassasiyet yoktu
bende ne zaman ağrıyacak diye üzülüp duruyordum
ancak adet günüm geçtikten 1-2 gün sonra göğüslerime dokunamadım bile hala daha özellikle sabahları yataktan kalkarken canım çok yanıyor
kısaca arkadaşlar benim belirtiler günüm geçince ortaya çıktı
telaş etmeyin çok da kafanıza takmayın ne olur
Rabbim dualarımıza cevap veriyor
benim tam 1 yıl sonra geldi meleğim
darısı başınıza kızlarrrr

off ayzen yapma bu ay olmazsa nisan annesi oluruz.ben biraz umutluyum ama cok korkuyorum adet olcam diye belirti olupda adet olursa kötü olurum biraz oyüzden cok stresliyimya:uhm:

canım peki adetin gelene kadar hiç belirtin yokmuydu yada varsa ne zaman başladı kaç gün öncedenkafamçokkarıştı

Kızlar korktuğum kadar değilmiş... Benim tüplerimin ikisi de tıkalı idi yani iyi ki çekilmişim film. Şu anda açıklar :) :teytey:
Bu arada dijital çekim yaptılar yaparken ben de adım adım izledim uygulamayı ekrandan. İnsanın dikkatini dağıtıyor. Sancı oldu biraz gaz sancısı gibi ama dayanılmayacak ya da büyütülecek birşey değilmiş... Tüpleri açık olanlar bunu bile hissetmiyormuş. Keşke daha önce çekilseymişim. Hamilelik şansım hiç yokmuş eskiden çünkü. Boşuna çalışmışız kaç aydır :roflol: Çektirecek olan arkadaşlara tavsiyem yarım saat öncesinde majezic gibi bir ağrı kesici almaları . Ben kendi kendime yürüyerek çıktım, arabamı kendim kullandım. Hiç bir şikayetim yok azcık kanama haricinde. O da normalmiş. Duş da alabilirmişim bugün ilişkiye de girebilirmişim hatta hamile bile kalabilirmişim. Benim tüplerde yine de bir gariplik var... dış gebelik olabilirmiş. Artık sonuçları alınca kendi doktorumla değerlendireceğim. Sevgiler herkese...

benimde regl gunum gecmisti bir suru belirtim vardi ama fos cikti kizlar bundan sonra belirti falan aramiycam kendimde bosuna bosuna umitlenmis oluyo insan ben regl oldum yeni tarihim 13 nisan yeni tarihimi eklerseniz sevinirim:çok üzgünüm:

dıptıs burdada yokkk............

slm kizalar nasilsiniz nasi gidiyor.benim kasiklarim agriyor icimden oldu diyor bi tarafimda yok diyor.ofya sasirdik iyicenekafamçokkarıştı

slm kizalar nasilsiniz nasi gidiyor.benim kasiklarim agriyor icimden oldu diyor bi tarafimda yok diyor.ofya sasirdik iyicenekafamçokkarıştı

aynı durum bendede var canım son 2 gun artık sabredecegıs sankı hasta olacakmısım gıbı oluorum ve kokulara cok hassasıyet duyuyorum hiç böle olmamıstı bugün oda spreyi aldım oda midemi bulandırdı içim acılsın die almıstım ama...

benimde son 2 günüm sabredelim bakalim umarim bebislerimiz gelmistir.of catlicam resmen.bende o sorun yok gügüslerim kasiniyor bide karnim acaba hamilemiyimki sende varmi kasinti

evet karnımın içi kasınıo:)gıdıklıo sanki beni :)kafaya takmıcaktım gene taktım bakk ümidim yok ama karbonatta işe yaramıo bended kopurdu merak bu ya eşimede yaptım ondada kopürdü ya oda hamıle yada test gercek deıl...:)

ya canim 6 aylik hamile arkadasim yapti ondanda dibe düstü bence dogru degil.

yani bencede dogru deıl galıba neyse gunumuz gecsınde yaparıs gerekenı ben üzülmeyecegıom olmassada allahım bılır en hayırlı zamanı daha yolumuz var bakalım sende takma bence

takmamak elimde degil 4 ay önce bi düsük yaptim ondan sonrada böyle oldum bebisimi kucagima almadikca kafandan silemicem biliyorum

birde şöyle düşün düşükde olsa cocuk ypabılıomussun bundan sonra daha dıkkatlı olursun dr gözetimi altında bence sen hamılesın gercekten içime dogduu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…