kıslar şimdi bu başlık martta hamile kalanlarmı oluyo nisandamı yada şubattamı ben anlayamadımda ben bugün sanırım adet oldum lekelerim geldi.adetim bitince çalışmalara devam yani benim bu ay hamile kaldığım nisanda belli olacak ama nisan listesi yok nasıl olacak nisan ayının 4 ünde benim adet günüm nasıl yapcaz şimdi öööffff kafam karıştıı
kıslar şimdi bu başlık martta hamile kalanlarmı oluyo nisandamı yada şubattamı ben anlayamadımda ben bugün sanırım adet oldum lekelerim geldi.adetim bitince çalışmalara devam yani benim bu ay hamile kaldığım nisanda belli olacak ama nisan listesi yok nasıl olacak nisan ayının 4 ünde benim adet günüm nasıl yapcaz şimdi öööffff kafam karıştıı
serencim bu iki yeni hamileyide eklermisin listeye ben diğer grupta eklemiştim ama burada gözükmüyorlar bereket açısından kimseyi atlamayalım dimi ama
*ŞEKEYY23______________________HAAAMİİŞİİMİZ:)))
*PERSEFON85____________________HAAAMİİŞİİMİZ:)))
KIS SEN NERDESINNN SEKEYY EKLI BENDEDE PERSEFON85 YOKTU TMM HEMEN EKLIM ONUDA HANGI KONUDASINKI SEN :uhm:
yok canım ya konuda falan değilim bu aralar dış görevlerim çok var haftanın bir kaç günü dışarılardayım malum her dakika giremiyorum o yüzden işlerimde öyle yoğunlaştıki her dışarı çıkmam yeni iş ve içeride olmadığım zaman yeni işleri yapmam içirede olduğum zamanlara kalıyor yani benden hayır yok bu aralarrrr ama hiç değilse son haftamı stressiz bekleyeceğim inşallah işlere dalıp buda bunun güzel yanııııııııııııııııııı
ilahi seren yaa mart ayı ciftlesme ayı diyor:) biz kedimiyiz canım :)))))
bize aylardır her ay ciftlesme ayı:)
valla ben bu ay çok saglam calıstım ortmenim:) çok sıkı hemde. yıkama vs asla yapmadım oylece yattım pislik hijyen falan dusuncek halde değilim napalım hersey bebek için
kızlar naberler valla ben hayatımın en stressiz adetini bekliyorum bu ay nedense.... çünkü ne ağrım var, ne de sancım. Adete 2-3 günüm kaldı ama hiç bir belirti yok bu ay çok antibiyotik kullandım mecburiyetten herhalde tarih atacak ama ben yinede çok mutluyumşakkıdı
bu ay ben çok tuhafım adet olmuşum hamile olmuşum ne biliyim hiç takmıyorum:roflol: son 3 seneden sonra bir olgunlukmu çöktü neCADIARZU zaten daha önce de söyledim bu aydan sonra artık vücudumu inzivaya çekiyorum ve kullandığım ilaçlardan aldığım kiloları vermeye uğraşıcam...... :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?