:roflol: bilerek ole dedım kedıler için cıftlesme ayı ya ondan dedım onlar bu aylarda defalarca doguruyolar , bis onlardan daha kudretlıyız ve daha heveslıyızz onları bu ay gececez diye yazdım:roflol:
bu arada senii tebrik ediyorum efffladımmma.s. kukusunu hemen silmediğin içun:roflol: çalışmalarınında dewamını diliyrumm mmuuuaahhhh muuaahhh
teşekkür ederim serencim eklediğin için inşallah şuanda hamiş değilimdirde en azından takip edebilirim önümüzdeki ay.
seren allah seni sırnaşık şey seren inşallah tüm gebeliğin boyunca böyle olursunda sakin bi bebek dünyaya getirisin biliyosun hamilelikte çok önemli:1hug:
valla bende bu ay daha rahatım.
bugun forum dısından bir arkadasımla heyecanla bekleyis içindeyim
dun adet gunu idi ve ikinci için yaklasık iki yıldır ugrasıyorlar henuz olmadı. onla da konusmasam bu konuları hani pek aklıma sokmamaya calısıyourm arada burda yazılanları okuyorum ama kendimi belirtiler konularına falan kaptırmadan kim bekliyor ne zamandır bekliyor kim adet oldu seklinde. hani acaba karnımda mor cizgiler varmı benim gouslerim karardımı falan gibi seyleri dusunmuyorum:)) daha rahatım adetim geçmesse test falanda yapmıycma kararlıyım :) insalah bu relax moddan dısarı çıkmam :)
seren canım benıde lısteye eklermısın??..adet tarıhım 23 mart...bu ay benım ıcın cok ozel..bundan 2 sene once mart ayında kocısımle nısanlanmıstık..:dance:ınsallah ugur getırır bu ay bıze..:teytey:
ya benle kimse konusmuyorya
ben 4 ay önce bi düsük yaptim aklimdan hic cikmiyorya cok isitiyorum yine icimde olmasini bebisimin.
bu arada appleden bi haber yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?