aslında bende hiç belirti yok sayılır hiç bişey hissetmiyorum ama göğüslerim çok kaşınıyo ve arada sızlıyo azda olsa ama bu kadar erken olmasa gerek
canim 4 ay önce düsük yaptim ama hamile oldugumu farkina vardigimda 6 haftalikti cok sasirmistim.benim gögüslerim cok agriyordu tabi ben niye oldugunu anlamamistim tahminen 5 haftalikken basldi bu agrilar.kasiklarim cok agriyordu kafami kaldiramiyordum ben niye derken bebegim cikti ortaya ama tabi sonuc düsükle bitti
canım senınkıde pek guzel suprız olmus masallah..inşallah cnmmm anaaaa bende eşimle cıkmaya basladıgım gün hamiş kalmışım anaaaaaaaa:roflol:
tabi sene 6 şubat 1999:sm_cool::roflol::asigim:
ne zaman başladı canım göğüslerin sızlamaya benim hastalanmama 10 gün var normalmi bu kadar erken başlarmı
6 haftayi bitirmeye 1gün kalmisti.1gün önce basim cok agridi belimde tuvelete gittgimde 1 damla kan gelmisti.biraz uzandim ama daha sonra ayga kalktim ve kanamam basladi.bu ayda olmucak heralda gögüslerimde bisey yok daha.tabi düsükten sonra kendime gelemedim esim artik agliyor kendine gel sendaha äönemlisin diyordu.1ay kadar sürdü bu olay sonra birazda olsa gülümsedim tabi hala o aci icimde
19 şubatta hastalandım serencim en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?