Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

seren bu göğüslerde değişikli ne zaman başlıyo benim ara ara sızlıyo ve çok kaşınıyo ama erken galiba böyle olması için

ayzen sendeki degisikleri anlatirmisin benim sadece kasiklarim ve belim agriyor oda fazla ayakta kalinca

aslında bende hiç belirti yok sayılır hiç bişey hissetmiyorum ama göğüslerim çok kaşınıyo ve arada sızlıyo azda olsa ama bu kadar erken olmasa gerek

canim 4 ay önce düsük yaptim ama hamile oldugumu farkina vardigimda 6 haftalikti cok sasirmistim.benim gögüslerim cok agriyordu tabi ben niye oldugunu anlamamistim tahminen 5 haftalikken basldi bu agrilar.kasiklarim cok agriyordu kafami kaldiramiyordum ben niye derken bebegim cikti ortaya ama tabi sonuc düsükle bitti

son 2 aydir tekrar cabaliyoruz gecen ay olmadi bu ayda bilmiyorum cok korkuyorum bidaha olmucak diye.büyük ALLAHIM yine versin diye dua ediyorum hepimize bi bebis gelsin...

senin adına çok üzüldüm ama en azından gebe kalabiliyosun canım demekki ilk gebelikler genellikle düşükle sonuçlanabiliyo canım umarım hamilesindir ben daha önce deli gbi kendimde belirti ararken bu ay acayip rahattım nası olsa yoktur gibi geliyo bakalım hayırlısı

aslında bende hiç belirti yok sayılır hiç bişey hissetmiyorum ama göğüslerim çok kaşınıyo ve arada sızlıyo azda olsa ama bu kadar erken olmasa gerek

ayzenciiimm ben 9. haftama gırdım goguslerımde baya şişti yanları doldu uclarıda bıraz buyudu ve koyulasmaya basladı ara ara sızlıyor , ama bende kusma hıc olmadı bıkere ogurme geldı okadar arada karnım agrıyo ve genelde mıgdem cook agrıyo ole halsızlık falanda cekmıyorum cnm gogus şişmesı sızlaması erken dgldır cnm zaten ilk hamiş belırtısı goguslerde baslar once sızlar dokunamazsın bıle bende ole olmustu sonra gectı şimdi ara ara agrım oluyor, bırde hamişlerımıze tavsıyem cok kuru yemeyın hemorait cıkabılıyor bende cıktı malesef calıstıgımdan dolayı ole sulu yemek yıyemıyorum
evde sulu yemegıme agırlık verıyorum ama azda olsa cıktı işte sızler dıkkat edın canlarımmma.s.

ne zaman başladı canım göğüslerin sızlamaya benim hastalanmama 10 gün var normalmi bu kadar erken başlarmı

cnmm doogru dıyorsun bende 5 haftalıkken ogrendım hamiş oldugumu
ılk benımde goguslerım cok şişmeye ve sızlamaya basladı dokunamıyordum bıle sımdı ara ara sızlamalar var allaha sukur suan iim ole bulantım falanda yok sakın uzulme dusukten sonra en fazla 5 ay ıcınde tekrardan hamiş kalınabılınıyor, merak etme sende en kısa zamanda mınıgini içinde hıssetmeye baslayacaksın, pekı sorun olmazsa sorabılırmıyım kacıncı haftada dusuk yaptın cnm, ve neden düşmüş gercı bunyeye alısmamadıgından dusukler gerceklersırmıs dıye okumustum ama :uhm:

6 haftayi bitirmeye 1gün kalmisti.1gün önce basim cok agridi belimde tuvelete gittgimde 1 damla kan gelmisti.biraz uzandim ama daha sonra ayga kalktim ve kanamam basladi.bu ayda olmucak heralda gögüslerimde bisey yok daha.tabi düsükten sonra kendime gelemedim esim artik agliyor kendine gel sendaha äönemlisin diyordu.1ay kadar sürdü bu olay sonra birazda olsa gülümsedim tabi hala o aci icimde

serencim bisey sorcam ben hamile oldugumu bilmedigim icin gögüslerin nezaman sistigini hatirlamiyorum.seninkiler ne zaman sisiti ve sizlama oldu biliyormusun

inşallah cnmmm anaaaa bende eşimle cıkmaya basladıgım gün hamiş kalmışım anaaaaaaaa:roflol:

tabi sene 6 şubat 1999:sm_cool::roflol::asigim:
canım senınkıde pek guzel suprız olmus masallah..ınsallah banada bu ay ugur getırır..:dance:

ne zaman başladı canım göğüslerin sızlamaya benim hastalanmama 10 gün var normalmi bu kadar erken başlarmı

CNM BENIMKI DEDIGIM GIBI 5 HAFTALIKKEN OGRENMISTIM HAMIS OLDUGUMU YANI HEMEN HEMEN 1 HAFTA ONCEDEN BASLAMISTI AMA YINEDE SENI UMITLENDIRMIM CNM EGER HIC OLE SIZLAMA FALAN ONCEDEN YOKSA HAMIS OLMA IHTIMALIN YUKSEK FAKAT BENIMKI SIZLAMADAN BETER DOKUNAMIYORDUM BILEE ADETINE 10 GUN VAR SENIN ANLADIGIM KADARIYLA BI TEST YAP ISTERSEN CNM SON ADET TARIHIN KACTI

beklemek yani esincim :)
kusura bakma nolur yazdım sandım sabah gordum mailini ama yazmamısım hemen yanıtladım:) operim seni

cnmmsınnn , bak guzelım sana bısey dıyeyımde için rahtlasın bıraz sakın kensını uzupte suclu bulma düşük demek bebegın hayata saglıksız baslaması demektır yanı sen dusuk yapmasaydın allah korusun bebısın belkıde saglıksız buyuyecektı, herseyde vardır bı hayır bıtanem yanı bebısın gelısemedıgı ıcın o atmosfere ayak uyduramadıgı ıcın kendılerını hayattan cekıyorlar bunada dusuk
denıyor o yuzden sakın morelını bozma herzaman halıne şukret cnm bundada vardır bı hayır de ve calısmalara devam et hadı bakalım bıras yuzun gulsun bu ay cok hırslanacaksın bak benden süüülemeesiiiiii:teytey:a.s.

19 şubatta hastalandım serencim en son

oo daha var cnm 17 sıne kadar vaktın var ama sen 13-14 unde bı test yap ıstersen 21. gununu devırmıs oluyorsun cunku bakalım sonuc ne olacak ınsallah bu ay hamıssındır , ama calısmaları yazmıstım sakın unutma tam gaz devamm:roflol:belıne yastık koyuyonnnn veee calısıyonn tarıhlere baktımda sen bu aksamda bı calıs ıstersen yanı bu aralar senın yumurtlama donemıne denk gelıyor hadı bakalım kolay geleee:teytey:

srencim tekkekürler ama iste üzülmemek elde degilki.cok zormus ama atlattim biraz bende enson subatin 15 de oldum bu ay bekliyorum ama yok gibi.hamile arkasim var o diyorki her hamilelik farkli olur 5. haftadan önce hissetmen cok zor diye ama ne bilim bosada umutlanmak istemiyorum

kızlar benim adetime 2 gün kaldı
çok sabırsızlanıyorum
bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla karşılaştık ve hamile olduğunu öğrendim
bende test almamak için zor tuttum kendimi
benim için çok dua etti
hayırlısı Allah'tan ne diyelim

kizlar ama bikmicaz yilmicaz umudumuzu kaybetmicez dimi.o minikleri ne olursa olsun icimize alcaz.ve o gün burda kutlama yapcaz beraber güzel dostlarim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…